justynavege Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 czyli moje obserwacje Lisi jako psiaka ktory potrafi z kazdym zwierzakiem sie dogadać byly trafne ? :)) Lisiu i tak trzymaj Quote
met Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 tak, tak, tylko nalezy dodac, ze z kazdym czlowiekiem tez sie dogada ;] Quote
yewcia1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='met']tak, tak, tylko nalezy dodac, ze z kazdym czlowiekiem tez sie dogada ;][/quote] Czyli na stróza się nie nadaje, ale na przyjaciela ludzi i zwierzaków tak:loveu: Quote
solito Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='justynavege']met wymyziaj ode mnie Lisidełko[/quote] ode mnie też!!! Quote
met Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ja nie miziam Lisi, ona sie sama mizia ;p atakuje mnie bestyja znienacka! od tylu! ;] hahaha, naprawde pocieszne stworzenie Quote
Asior Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 met, to może jak tak sobie przypadłyście do gustu to zostawisz ją sobie ;) Quote
met Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no, no... wszystkie sobie zostawie! z mila checia! przyslijcie jeszcze z 15, bo cierpie na niedobor ;p Quote
Izis Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No pewnie Lisia bylaby tam szczesliwa ale zobacz ile MET ma juz psiakow w dodatku takich na ktore nikt nie placi. A karma, szczepienia, odrobaczenia, leki z nieba nie spadna... no chyba, ze na gwiazdke :-) A Lisia o maly wlos mialaby domek... niestety Pani po przeczytaniu watku zrezygnowala - bo to bardzo zniechecajacy watek jest :-( A przeciez Lisia nie jest ani dzika ani autystyczna. Niczego się nie boi. Kocha wszystkie zwierzaki i ludzi. I jest idealnym psiakiem gospodarskim. [COLOR=Red]Myślę, że najwyższy czas [B][COLOR=Blue]UAKTUALNIĆ pierwszy post[COLOR=Red], i ze jest w DT i jaka jest teraz a nie jaka byla kiedys[/COLOR][/COLOR],[/B] bo jak ktos przeczyta tyle na nie to nawet nie dojdzie do postu ostatniego, bo to ponad 2500 postow jest, zeby się dowiedziec jaka jest aktualnie Lisiczka. Więc jak ona biedna ma w takiej sytuacji znaleźć dom? [/COLOR] [U]Moze warto wyszczegolnic jej zalety w pierwszym poscie co[/U]? Napisac najpierw wszystko na tak a dopiero pod koniec wspomniec o minusach ze moze jej sie zdarzyć nabrudzić (chociaż z tym też jest już OK) i ze moze cos zniszczyc jak nie jest wybiegana, ze wymaga uwagi i czułości (ale to chyba plus jest). Bo jak jest wybiegana to tez nic nie niszczy - tak twierdzi MET. Quote
met Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 i UWIELBIA dlugasne spacery. trzyma sie swojego czlowieka bardzo pilnie. pomaga mi tez przy koniach ;] nie zdarzylo mi sie, zeby wrocila do domu beze mnie, jak to bylo opisywane gdzies - o wysmykiwaniu sie z obrozy. nenene. a spotykamy rozne potwory na swojej drodze: od sasiadow przez samochody po ciagniki. Quote
Asior Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 jak to możliwe, zeby zachowanie Lisidła tak diametralnie się zmieniło...... ze starchaja w NORMALNEGO psiaka.... Quote
Izis Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wg mnie to bardzo proste. Lisia potrzebuje bliskosci czlowieka, bo wtedy rozkwita :-) Jest pewnym siebie psem, bo ktos stale jest przy niej :-) W zwiazku z tym BARDZO prosze zalozycielke watku o uaktualnienie pierwszego postu i danie tym samym szansy Lisi na prawdziwy dom. Bo tak jak jest teraz to ona domu nie znajdzie... NIKT nie przebije sie przez tak ogromna ilosc postow gdy kazdy nastepny zniecheca bardziej niz poprzedni. Mozna ten co byl odgrodzic kreska a nad nia wpisac aktualna tresc i podac DATA AKTUALIZACJI POSTU tego a tego dnia: i cos w stylu Obecnie Lisia przebywa w domu tymczasowym. Jej zachowanie ogromnie się poprawiło, gdyż zbawienny wpływ ma na nią stała obecność człowieka. itd itp. Wymyslcie jakis madry i zachecajacy tekst proooooszzzeeee... Mozna tez napisac zdaniem osoby u ktorej przebywa aktulanie, czyli MET Lisiczka jest psem ...... ( tu wypracowanie ze strony Met :-) Quote
solito Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [SIZE=4]Mysia!!!![/SIZE] [SIZE=3]Prosimy o aktualizację wątku Lisi!!!![/SIZE] Quote
Asior Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 może wysłac dziewczynie pw... bo tak chyba łatwiej dotrzeć Quote
Radek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Może ten allegrowo-ogłoszeniowy przerobić? Skoro jest już dobry tekst to warto go wykorzystać :) Quote
Izis Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Prosilam Met, zeby opisala Lisie patrzac na to jaka teraz jest a nie jaka byla kiedys. I to powinno sie wstawic na poczatke pierwszego postu bo o tym jaka byla kiedys mowi caly watek przeciez. A daj link do Lisiczkowego allegro poczytam chetnie. Quote
Radek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Proszę bardzo, to lisiowe Allegro :) [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=283476175[/url] Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dziękujemy przepięknie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Radek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Izis']Prosilam Met, zeby opisala Lisie patrzac na to jaka teraz jest a nie jaka byla kiedys. [/quote] Izis, gdzie będzie można zapoznać się z tekstem? Quote
met Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 pewnie tu jak powstanie w koncu na razie nie mam czasu na sen, nic nie mowiac o wynurzeniach literackich do tego przed chwila przeprowadzilam przez teczowy Dingusia......... jak sie sypie, to wszystko [url]http://www.forum.nasza-szkapa.idl.pl/viewtopic.php?t=786[/url] Quote
justynavege Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Lsiuniu odszedł Dinguś a mieliście razem jechać do domku stałego :-( Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='met']pewnie tu jak powstanie w koncu na razie nie mam czasu na sen, nic nie mowiac o wynurzeniach literackich do tego przed chwila przeprowadzilam przez teczowy Dingusia......... jak sie sypie, to wszystko [URL]http://www.forum.nasza-szkapa.idl.pl/viewtopic.php?t=786[/URL][/quote] Czyli met byłaś przy nim jak przekraczał granice?za TM Quote
Asior Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jak to Dingusia ???? Umarł :( ????? buuuuuuuu Quote
Recommended Posts