Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justynavege napisał(a):
wiecie znam Lisie już tyle czasu i nie mogę przebolec ze to pokorne przerażone maleństwo trzesace się ze strachu na widok nieznajomych dalej w schronisku :-(

Ale jak już kogoś pozna jest bardzo kochana pomimo, że dalej przestraszona ale już mniej. Dla Lili potrzeby kochający, łagodny i cierpliwy człowiek.

Posted

Do Lisiczki nie przyszedł dzisiaj Mikołaj, do mojego Piotrusia też nie przyszedł:mad:
[SIZE=2]Może więc Ty będziesz dla Lisi Mikołajem i dasz jej dom.....

Posted

[quote name='justynavege']Lisia jest tak wystraszona ze chyba nie ma szans na domek:(
Gdy ktoś obcy przychodzi chowa się w kąt boksu i trzęsie ze strachu
Kto mógłby dać jej domek tymczasowy? Nie będzie łatwo bo Lisia przez kilka dni może być bardzo lękliwa , najfajniej by było by trafiłą na tymczas do domku z ogródkiem gdyż przez pierwsze dni spacery na smyczy mogą być kłopotliwe , kto ma troszke cierpliwości i serca by oswoić Lisię? W schronisku jest to neimożliwe , mnie np się nie boi ale nie mam możliwości zapoznania jej ze światem.
Lisia nigdy nie miałą potomstwa i tak powinno pozostać . Pilnie potrzebna jest sterylka , co w schronisku jest rownież niemożliwe bo warunki beznadziejne nie am mowy o koniecznej cvzystości i temperatury w boksach coraz niższe :( więc dlatego tak potrzebny domek tymczasowy
Lisia ma na koncie AFN uzbierane 50 zł na sterylkę , resztę konieczną do zabiegu dozbieram.
Prosze o pomoc dla Lisi :-(
A oto i piękna i kochana LILUNIA

Piękna kruszynka

Posted

Radku to wspaniale :)

:loveu: :loveu: :loveu:

Czy mogę również Ciebie jako Lisi opiekuna prosić o pomoc w szukaniu domku tymczasowego w związku z ta planowaną sterylką i żeby choć troszkę sie oswoiła z innymi ludźmi na tymczasie

Posted

Radek napisał(a):
Jeśli tylko będę mógł pomóc w szukaniu domku dla Lisi to na pewno pomogę.
Poogłaszam też suńkę gdzie tylko będzie można. Lisia bardzo zapadła mi w serce.
Po niedzieli poproszę o dokładne informacje, co i jak. Nigdy nie byłem wirtualnym opiekunem psiaka :roll:

Radku dziękujemy bardzo mocno:loveu:
Lilunia nawet nie wie ile ludzi poruszył jej los.