Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na wpłaty a tymczasem podrzucę Cię chłopaku ;)
Mam nadzieję, że jak Roch z konińskiego schronu pojedzie to choć część ludzi przerzuci na Krawca swoje deklaracje. Niby tylko 180 zł a jednak tak dużo! Zaczęłam pracę z Krawcem według wskazówek Roya, wytrzymamy te 2 miesiące jeszcze, ale co z kasą?

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu chciałam zaprosić wszystkich na wątek kolegi Krawca, któremu też w miarę możliwości będziemy szukać domku...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/217186-Konin-Nikon-1-5-roczny-pies-w-typie-Pit-bulla-szuka-domu!?p=17932059#post17932059[/url]

Posted

Cała przyjemność po mojej stronie :)

Krawcu od jakiegoś czasu ma też allegro >>> [url]http://allegro.pl/krawcu-amstaff-mix-zle-znosi-schronisko-pomocy-i1900968689.html[/url] ;)

Posted

[quote name='Ag_konin']Zaczęłam pracę z Krawcem według wskazówek Roya [/QUOTE]

Są postępy i małe kroki do przodu ;) Fajnie go widzieć posłusznego i uśmiechniętego.
Nadal czekam na wpłaty, pewnie to trochę potrwa...

Posted

[quote name='Ag_konin']Na dzień dzisiejszy mamy wpłaty od:
Kocurek - 41,08zł
AIMEZ_MOI - 20zł
Krejzo - 380,10zł
Krejzo - 25zł
ania shirley - 120zł
caryca26 - 10zł
rudakacha - 50zł
agniech_a - 10zł
z konta Borysa - 40zł

[B]Razem: 696,18zł[/B][/QUOTE]

Krejzo - 25zł
rudakacha - 50zł
bonheur - 20zł
caryca26 - 10zł
p. Maria (spoza dogo) - 30zł

[b]Razem na dzień dzisiejszy: 831,18zł[/b]

DZIĘKUJEMY!!! :)

Posted

Nie wiem jeszcze jaka to będzie kwota, ale nasze dwie wolontariuszki (siostry) obiecały, że pomogą ze stałymi deklaracjami. Coraz bliżej celu jesteśmy!
Krawcu jest coraz spokojniejszy, wydaję mi się, że mam z nim już zupełnie inny kontakt, jest grzeczny i opanowany!

Posted

Melduje iż Krawcu ma już komplet deklaracji ! Dzięki jednej z wolontariuszek, jej siostry i znajomych. [B]Dziękujemy ! ;) [/B]
Czekamy aż zwolni się miejsce dla Krawca..............

Z przykrych wieści, Krawcu bardzo otarł sobie skórę szelkami, nie wygląda to zbyt ciekawie, rozpoczął leczenie.