Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny piękny pies skrzywdzony przez ludzi, łapy opadają :-( . Tylko jak im wszystkim pomóc, no jak :-(. Coś niedobrego się z ludźmi porobiło, żeby tak "prowadzić" psa to nie jest normalne...trzymam kciuki, na tą chwilę nie mam jak pomóc :-(

Posted

Już jestem. Byłam na wyjeździe i tylko na chwilkę wpadałam na dogo. Miejsce w hotelu p.Marek zaklepał mi:
[QUOTE][COLOR=#1F497D]Witam. Można wpisać się do kolejki. Najprawdopodobniej do 1.04 wyjedzie Czesiek i mogę zarezerwować miejsce dla Borysa. Pozdrawiam. Marek.[/COLOR][/QUOTE]

[QUOTE][COLOR=#1F497D]Witam, rezerwuję miejsce dla Borysa. Koszt pobytu to 400 zł za 1 miesiąc. Pozdrówko. Marek.[/COLOR][/QUOTE]

Nikt z Fundacji AST do mnie nie odpisał. Jutro tam zadzwonię, bo dopiero wczoraj wróciłam do Polski i nie miałam jak dzwonić.

Posted

[quote name='aga_krzys']ode mnie na dobry początek wpłata jednorazowa + stała 50pln/mc;
już można organizować transport :)
uda się - jeszcze ludziska będą się o niego biły.[/QUOTE]

Super. Wielkie dzięki!!! :)

Posted

[quote name='winter7']Już jestem. Byłam na wyjeździe i tylko na chwilkę wpadałam na dogo. Miejsce w hotelu p.Marek zaklepał mi:

[B]czy Czesiu ma szanse na domek ??
może sponsorzy Czesia w jakieś małej mierze pomogli by na początek finansowo ...wiem , nie powinnam pisać tego ,bo sama póki co nie jestem w stanie nic dołożyć ale możecie zapytać , często tak praktykują opiekunowie ze pytają na wątkach .....[/B]

Nikt z Fundacji AST do mnie nie odpisał. Jutro tam zadzwonię, bo dopiero wczoraj wróciłam do Polski i nie miałam jak dzwonić.[/QUOTE]

spróbuj szczęścia , może akurat dadza radę pomóc

Posted

Dzięki winter7, już się martwiłam, że coś nie tak .. a więc miejsce dla Borysa jest...
Jednak brakuje deklaracji........
O transporcie jeszcze pogadam z naszym wolontariuszem, który wozi psiaki, może po zwróceniu mu kosztów - pojechał by, choć to tak daleko.... bo ja bardzo chętnie bym pojechała Boryska zawieźć... odwiedzić Baronka.. No ale zobaczymy...
To kiedy Borysek powinien by się pojawić u pana Marka?

Posted

Pan Marek ma do mnie pisać jak tylko zwolni się miejsce. Powklejałam mail'e od niego, żeby nie było żadnych niedopowiedzeń. Napiszę może do niego jutro, czy już coś wie konkretnego w sprawie terminu.

Posted

Ok... No ja jutro dalej będę rozsyłać po wszystkich apel o pomoc choćby 1 zł...................... może jeszcze ktoś zadeklrauje coś jednak...
Napiszesz do Fundacji AST? Ja pisałam do doddy, ale nie odpisała mi ..
Na niebieskim też Borysek ma wątek - coś tam się dorzucą, ale to raczej, małe jednorazowe wpłaty - potrzebujemy stałych deklaracji....

Posted

Zadzwonię jutro do AST, bo może mają dużo maili i zapomnieli o nas. Ja jutro mam chwilę wolnego, to też trochę powysyłam zaproszeń.
Już mnie w domu gonią za to przesiadywanie na dogo:evil_lol:
Ale co zrobić :):):)

Posted

Niestety Fundacja AST nie wspomoże Boryska. Oni biorą psy tylko do swojego hotelu ze szkoleniowcem i nie finansują pobytów w innych miejscach. Nie mogą też zbierać pieniędzy dla Boryska. Mogą jedynie wstawić go na stronę, że szuka domu.

Posted

Pieniążki doszły :) Dziękujemy. Zaraz uaktualnie na pierwszej.
Ja niestety muszę to sprawdzać przez kierowniczkę - więc to trochę trwa, wszystko zawsze będzie pisane ;).
Na koncie Boryska jest 450 zł. Jednak stałych deklaracji wciąż brak.....................

Posted

[quote name='aga_krzys']sprawdźcie proszę mój przelew; nie ma możliwości, żeby od piątku jeszcze go nie było na koncie[/QUOTE]

:lying:

Matko kochana, dzięki za tak hojny datek na Boryska :-o:-o:-o

Dziękujemy!!!!!!!! :Rose:

Posted

Jestem na zaproszenie Karolci...
Niestety w tym momencie kompletnie nie jestem w stanie pomóc finansowo:shake:
Ale chociaż podrzucę i będę mocno trzymała kciuki za Boryska.