Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy wszystkich w naszej galerii.
Na początek powiem, że Gretka nie jest moja tylko zaprzyjaźniona, ale galerię będę prowadzić na DGM, bo szkoda takiej ślicznoty zmarnować i się nie pochwalić :loveu:
Znajdą się w niej zdjęcia Gretki i jej prześliczych dzieci od pierwszych dni życia, aż po dzień dzisiejszy.
Mam nadzieję, że galeria będzie często odwiedzana i że będziemy mieć wielu przyjaciół. Zachęcam do wchodzenia na stronę Gretki (adres w podpisie), na której jest jeszcze więcej zdjęć.
Zapraszam też do galerii mojej ukochanej królewny Neli, którą to galerię niestety trochę zaniedbałam, ale w najbliższych dniach wszystko nadrobię :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26828

Gretka, gdy była maluszkiem wyglądała tak:

Czyż nie jestem prześliczna i tak mądrze patrzę i mam takie piękne uszy :D

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako, że Gretka jest ruda to dogadała się znakomicie ze swoim rudym kocim przyjacielem - swój swojego zawsze pozna. Żyje im się razem świetnie - kot Fred chodzi ze Gretką na spacery :)

Posted

Piekna jest Greta :loveu: Ile ma medali, fiu, fiu :cool1:

Nie wiesz przypadkiem czy jedna z suczek Grety nie zamieszkala na Bielanach? :cool1: Bo od dwoch dni widzialam na spacerku takiego wyzelka i wlasnie sie zastanawialam czy to nie aby vizsla, a z wlascicielka jeszcze nie mialam okazji porozmawiac bo ciagle jest z rodzinka :lol: Widac uroki szczeniaka wyciagaja cala rodzine na spacer :lol:

Posted

Witamy nowego węgierka na dogomanii :) To jest to już trzeci węgier tutaj, bo jest Czuszka, mój Foryś i teraz Greta :) Mój jest młodszy od Grety, wczoraj nawet obchodził swoje pierwsze urodzinki. I też ma kociego przyjaciela :)

Posted

świetne fotki kocio-psie:loveu:
a ta fotka rewelacja- idzie jak prehistoryczny dinozaur:evil_lol: :lol:

śliczna sunia:loveu:
zapraszam do galerii moich zbójów

Posted

Zgadza się - kochają się ogromnie :) Najfajniej jest jak Gretka z Fredem idą razem na spacer i się nawzajem pilnują :)
Teraz Fred ma troche stresu z małymi, które go przypierają do muru - dosłownie. Postaram się wyciągnąć zdjęcie unaoczniające ten fakt :)
Jutro dodam więcej fotek, bo dziś to mi się już nic nie chce.

A teraz pędzę do munsterlanda :)

Posted

Tym razem Gretka w domu :)

Nie ma to jak się porządnie wyspać w miłym towarzystwie!!

Z okna mam fascynujące widoki...i ja tak zgrabnie na tym parapecie wyglądam.

Dajcie mi święty spokój jak odpoczywam :)

Od razu po mnie widać, że jestem kanapowa...I ten królewski kolor pasuje do mnie jak ulał :cool3:

W wolnych chwilach trzeba się czymś zająć.

No co tak się przyglądacie?? Byle gdzie się nie ułożę!!

I jeszcze na dodatek przeszkadzają mi w leżeniu...ahh ci ludzie.

To się nazywa prawdziwy modeling, nie tam jakaś Naomi, czy Claudia - one nie umieją porządnie pozować. Mogłabym je wiele nauczyć :evil_lol:

A to mój kumpel - jestem damą, ale on nie może sobie na wszystko pozwalać... Bez przesady, bez paniki - jak go czasem podgryzę, to się nic nie stanie ;)

Ale ze mnie sztuka! Normalnie chłopaki wymiękają !!

" oczy
Pełne nadziei
oczy
Z przebłyskiem wiary niezwyciężonej
oczy
Z kropelką radości
oczy
Z drobiną miłośc"

Moja zabawka jest :)

Śpię sobię...

...bo spanie jest fajne :D

• 1 month later...
Posted

Atenka jest u mnie - to się zgadza :) Widzę, że wieści się szybko rozchodzą :)
Jeszcze nie założyłam jej galerii, ale myślę, że to będzie galeria Gretki i Alanka, a osobno będzie galeria Atki :loveu:
Narazie trochę zamieszania mam ze szkołą no i aparat muszę wybrać i kupić, żeby dziecko miało 1000000 zdjęć/dzień :cool3:
Do tej pory (a czas nagli, bo dziecko rośnie) muszę wrócić do Warszawy i uzupełnić mojej Neli i
galerię Gretki.
Ale Atunia napewno będzie miała swoją gwiazdorską galeryjkę :) Jak tylko ją założę to podam adres, a już dziś zapraszam :)

• 3 weeks later...