Imanca Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Witamy wszystkich w naszej galerii. Na początek powiem, że Gretka nie jest moja tylko zaprzyjaźniona, ale galerię będę prowadzić na DGM, bo szkoda takiej ślicznoty zmarnować i się nie pochwalić :loveu: Znajdą się w niej zdjęcia Gretki i jej prześliczych dzieci od pierwszych dni życia, aż po dzień dzisiejszy. Mam nadzieję, że galeria będzie często odwiedzana i że będziemy mieć wielu przyjaciół. Zachęcam do wchodzenia na stronę Gretki (adres w podpisie), na której jest jeszcze więcej zdjęć. Zapraszam też do galerii mojej ukochanej królewny Neli, którą to galerię niestety trochę zaniedbałam, ale w najbliższych dniach wszystko nadrobię :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26828 Gretka, gdy była maluszkiem wyglądała tak: Czyż nie jestem prześliczna i tak mądrze patrzę i mam takie piękne uszy :D Quote
Imanca Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Jako, że Gretka jest ruda to dogadała się znakomicie ze swoim rudym kocim przyjacielem - swój swojego zawsze pozna. Żyje im się razem świetnie - kot Fred chodzi ze Gretką na spacery :) Quote
Kamila Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Imanca napisał(a): Ale pasuja do siebie,slodziaki :loveu: Quote
anetta Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Piekna jest Greta :loveu: Ile ma medali, fiu, fiu :cool1: Nie wiesz przypadkiem czy jedna z suczek Grety nie zamieszkala na Bielanach? :cool1: Bo od dwoch dni widzialam na spacerku takiego wyzelka i wlasnie sie zastanawialam czy to nie aby vizsla, a z wlascicielka jeszcze nie mialam okazji porozmawiac bo ciagle jest z rodzinka :lol: Widac uroki szczeniaka wyciagaja cala rodzine na spacer :lol: Quote
sylrwia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Witamy nowego węgierka na dogomanii :) To jest to już trzeci węgier tutaj, bo jest Czuszka, mój Foryś i teraz Greta :) Mój jest młodszy od Grety, wczoraj nawet obchodził swoje pierwsze urodzinki. I też ma kociego przyjaciela :) Quote
gochgoch Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ależ kobitka ma wcięcie w talii :-o:-o:-o ślicznota!!!! Quote
Patka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 przepiękne fotki "kcoiopsie" :loveu: jakbym Lilith i Walera widziała :cool3: Piekna Panna rewelacja :) Quote
shirrrapeira Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jaki przepiekny wyzelek moze zajrzy pani na galerie mojego wyzla munsterlandzkiego. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26761 Quote
Jupi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 świetne fotki kocio-psie:loveu: a ta fotka rewelacja- idzie jak prehistoryczny dinozaur:evil_lol: :lol: śliczna sunia:loveu: zapraszam do galerii moich zbójów Quote
nomu Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Toć ta piesa i kota to prawdziwą miłością do siebie pałają :loveu: Quote
Imanca Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Zgadza się - kochają się ogromnie :) Najfajniej jest jak Gretka z Fredem idą razem na spacer i się nawzajem pilnują :) Teraz Fred ma troche stresu z małymi, które go przypierają do muru - dosłownie. Postaram się wyciągnąć zdjęcie unaoczniające ten fakt :) Jutro dodam więcej fotek, bo dziś to mi się już nic nie chce. A teraz pędzę do munsterlanda :) Quote
Imanca Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Tym razem Gretka w domu :) Nie ma to jak się porządnie wyspać w miłym towarzystwie!! Z okna mam fascynujące widoki...i ja tak zgrabnie na tym parapecie wyglądam. Dajcie mi święty spokój jak odpoczywam :) Od razu po mnie widać, że jestem kanapowa...I ten królewski kolor pasuje do mnie jak ulał :cool3: W wolnych chwilach trzeba się czymś zająć. No co tak się przyglądacie?? Byle gdzie się nie ułożę!! I jeszcze na dodatek przeszkadzają mi w leżeniu...ahh ci ludzie. To się nazywa prawdziwy modeling, nie tam jakaś Naomi, czy Claudia - one nie umieją porządnie pozować. Mogłabym je wiele nauczyć :evil_lol: A to mój kumpel - jestem damą, ale on nie może sobie na wszystko pozwalać... Bez przesady, bez paniki - jak go czasem podgryzę, to się nic nie stanie ;) Ale ze mnie sztuka! Normalnie chłopaki wymiękają !! " oczy Pełne nadziei oczy Z przebłyskiem wiary niezwyciężonej oczy Z kropelką radości oczy Z drobiną miłośc" Moja zabawka jest :) Śpię sobię... ...bo spanie jest fajne :D Quote
Moskva Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Imanca'] Czy ten kot żyje:crazyeye: :roll: ????(oczywiscie zartuje) Piękne te fotki i piesek śliczny, że o kocie już nie wspomne. Quote
diabelkowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 aaaaa slicznosci!!!!! Zakochalam sie w wyzelkach!!:loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Imanca podobno Atena jest u Ciebie. Gdzie zdjęcia małej? Zrobiłaś jej może odrębna galerię? Quote
Imanca Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Atenka jest u mnie - to się zgadza :) Widzę, że wieści się szybko rozchodzą :) Jeszcze nie założyłam jej galerii, ale myślę, że to będzie galeria Gretki i Alanka, a osobno będzie galeria Atki :loveu: Narazie trochę zamieszania mam ze szkołą no i aparat muszę wybrać i kupić, żeby dziecko miało 1000000 zdjęć/dzień :cool3: Do tej pory (a czas nagli, bo dziecko rośnie) muszę wrócić do Warszawy i uzupełnić mojej Neli i galerię Gretki. Ale Atunia napewno będzie miała swoją gwiazdorską galeryjkę :) Jak tylko ją założę to podam adres, a już dziś zapraszam :) Quote
Recommended Posts