Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłaszam wszem i wobec ze 2 maluszki nazwene są już przez cioteczkę Bjutę :)
Pierwszy na zdj w 1 poscie to PROMYK
a ten z drugiego zdj tez w tym poscie to BINGO

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cajus JB']Wpisałem się Tobie w wydarzenie. Prześlij mi informacje i dane.

aa to ty ;)
bardzo dziekuje jakie dane i informacje potrzebujesz ? ;)

[quote name='paoiii']Ogłaszam wszem i wobec ze 2 maluszki nazwene są już przez cioteczkę Bjutę :)
Pierwszy na zdj w 1 poscie to PROMYK
a ten z drugiego zdj tez w tym poscie to BINGO

Dziekujemy za imiona :loveu:

Posted

maluchy rozrabiają ze hoho
mysle ze nic sie nie bedzie dzialo-chodzi mi o zdrówko
wszystko jest ok :)
rano wrzeszcza w klatce -trzeba je wypuscic zeby mogly sie zalatwic bo w klatce nie zrobia ;)
wariuja z moim psem i terroryzuja kota

Posted

MartynaP napisał(a):

szukam kogos kto moglby zrobic wizyte w Orzeszu-znacie ??? ;)

Witam, jeśli jeszcze jest potrzeba przeprowadzenia takiej wizyty to chętnie to zrobię. Jestem z Mikołowa, codziennie dojeżdżam do pracy przez Orzesze. Konto na dogomanii założyłam dopiero dzisiaj, ale podczytuję Was regularnie już od dawna. Mam też psa adoptowanego właśnie z dogo, temat wizyty przedadopcyjnej i umowy adopcyjnej jest mi znany. Jeśli sądzicie, że mogę się przydać, to proszę o informację na pw. Pozdrawiam :)

Posted

Bingo i Promyk dzis dostaly paste na robaki.Balto był niedawno odrobaczany wiec nie dostał.
jak najszybciej chce je zaszczepic

Bingo ma szczepienie zrobione wiec tylko narazie Promyka i Balto trzeba zaszczepic

Pozatym rozrabiaja,warcza na sieie i szczekaja :)

Posted

MartynaP napisał(a):
wczoraj byla wizyta :)
przebiegla jak najbardziej za ...mimo naszych wczesniejszych obaw

Tak, państwo wydają się być normalną, kochającą rodziną. Pieska szukali już od jakiegoś czasu, nie jest to decyzja pochopna. Zdają sobie sprawę z tego, że szczeniak niszczy rzeczy, że trzeba mu dużo czasu poświęcać, itp. Pani jest w domu z dziećmi, więc będzie miał cały czas opiekę. Widziałam starszą córkę (młodsze dziecko już spało), była grzeczna, wiedziała, że pies to żywe stworzenie, że trzeba się z nim delikatnie obchodzić, że musi jeść. Bingo będzie miał do dyspozycji dobrze ogrodzony ogród. Oczywiście zgadzają się na wizytę poadopcyjną.
Mam nadzieję, że się nie mylę...
Trzymam kciuki za podróż :)

Posted

Tak, państwo wydają się być normalną, kochającą rodziną. Pieska szukali już od jakiegoś czasu, nie jest to decyzja pochopna. Zdają sobie sprawę z tego, że szczeniak niszczy rzeczy, że trzeba mu dużo czasu poświęcać, itp. Pani jest w domu z dziećmi, więc będzie miał cały czas opiekę. Widziałam starszą córkę (młodsze dziecko już spało), była grzeczna, wiedziała, że pies to żywe stworzenie, że trzeba się z nim delikatnie obchodzić, że musi jeść. Bingo będzie miał do dyspozycji dobrze ogrodzony ogród. Oczywiście zgadzają się na wizytę poadopcyjną.

zapowiada się super:multi::multi::multi::multi:

pozostaje tylko życzyć szczęśliwego życia we wspaniałym domeczku:):):)

Posted

pojechał Bingo do swojego domku
Pan jak wszedl to oczywiscie pierwszy Bingo do kuchni wpadł jak tornado :)

Dam im kilka dni bede sie kontaktowac-wiadomo ze Bingo bedzie piszczal pewnie przez pierwsze chwile bo tu miała 3 psy i kota a tam niema ale napewno bedzie dobrze ;)