paoiii Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Ogłaszam wszem i wobec ze 2 maluszki nazwene są już przez cioteczkę Bjutę :) Pierwszy na zdj w 1 poscie to PROMYK a ten z drugiego zdj tez w tym poscie to BINGO Quote
MartynaP Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [quote name='Cajus JB']Wpisałem się Tobie w wydarzenie. Prześlij mi informacje i dane. aa to ty ;) bardzo dziekuje jakie dane i informacje potrzebujesz ? ;) [quote name='paoiii']Ogłaszam wszem i wobec ze 2 maluszki nazwene są już przez cioteczkę Bjutę :) Pierwszy na zdj w 1 poscie to PROMYK a ten z drugiego zdj tez w tym poscie to BINGO Dziekujemy za imiona :loveu: Quote
halbina Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 odwiedzam przed spankiem... u mnie Formicowy Gucio na tdt... Quote
paoiii Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 trzeci maluch to BALTO nadane przez moca35 :) Quote
MartynaP Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 paoiii napisał(a):trzeci maluch to BALTO nadane przez moca35 :) super :) dziekujemy -wreszcie maluszki maja imiona Quote
MartynaP Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 maluchy rozrabiają ze hoho mysle ze nic sie nie bedzie dzialo-chodzi mi o zdrówko wszystko jest ok :) rano wrzeszcza w klatce -trzeba je wypuscic zeby mogly sie zalatwic bo w klatce nie zrobia ;) wariuja z moim psem i terroryzuja kota Quote
MartynaP Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 sa domki zainteresowane jeden chce Promyka drugi Bingo :) szukam kogos kto moglby zrobic wizyte w Orzeszu-znacie ??? ;) Quote
paoiii Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 To super że jest zainteresowanie, a ta miejscowośc to w woj śląskim??? Quote
MartynaP Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 tak koło mikołowa,żor znalazalm tylko dwie osoby z żor wyslalam pw do sosnowca mam juz dziewczyne ktora skoczy na wizyte ja mam w domu wylęg ospy i niedam rady Quote
Ania i Porto Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 trzymam kciuki, żeby domki okazały się super i maluszki pojechały:):):) Quote
Magiaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 MartynaP napisał(a): szukam kogos kto moglby zrobic wizyte w Orzeszu-znacie ??? ;) Witam, jeśli jeszcze jest potrzeba przeprowadzenia takiej wizyty to chętnie to zrobię. Jestem z Mikołowa, codziennie dojeżdżam do pracy przez Orzesze. Konto na dogomanii założyłam dopiero dzisiaj, ale podczytuję Was regularnie już od dawna. Mam też psa adoptowanego właśnie z dogo, temat wizyty przedadopcyjnej i umowy adopcyjnej jest mi znany. Jeśli sądzicie, że mogę się przydać, to proszę o informację na pw. Pozdrawiam :) Quote
MartynaP Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Bingo i Promyk dzis dostaly paste na robaki.Balto był niedawno odrobaczany wiec nie dostał. jak najszybciej chce je zaszczepic Bingo ma szczepienie zrobione wiec tylko narazie Promyka i Balto trzeba zaszczepic Pozatym rozrabiaja,warcza na sieie i szczekaja :) Quote
MartynaP Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 wczoraj byla wizyta :) przebiegla jak najbardziej za ...mimo naszych wczesniejszych obaw Bingo dzis pojedzie do domku do Orzesza Pan przyjedzie po niego miedzy 18 a 19 -tą Quote
Magiaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 MartynaP napisał(a):wczoraj byla wizyta :) przebiegla jak najbardziej za ...mimo naszych wczesniejszych obaw Tak, państwo wydają się być normalną, kochającą rodziną. Pieska szukali już od jakiegoś czasu, nie jest to decyzja pochopna. Zdają sobie sprawę z tego, że szczeniak niszczy rzeczy, że trzeba mu dużo czasu poświęcać, itp. Pani jest w domu z dziećmi, więc będzie miał cały czas opiekę. Widziałam starszą córkę (młodsze dziecko już spało), była grzeczna, wiedziała, że pies to żywe stworzenie, że trzeba się z nim delikatnie obchodzić, że musi jeść. Bingo będzie miał do dyspozycji dobrze ogrodzony ogród. Oczywiście zgadzają się na wizytę poadopcyjną. Mam nadzieję, że się nie mylę... Trzymam kciuki za podróż :) Quote
Ania i Porto Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Tak, państwo wydają się być normalną, kochającą rodziną. Pieska szukali już od jakiegoś czasu, nie jest to decyzja pochopna. Zdają sobie sprawę z tego, że szczeniak niszczy rzeczy, że trzeba mu dużo czasu poświęcać, itp. Pani jest w domu z dziećmi, więc będzie miał cały czas opiekę. Widziałam starszą córkę (młodsze dziecko już spało), była grzeczna, wiedziała, że pies to żywe stworzenie, że trzeba się z nim delikatnie obchodzić, że musi jeść. Bingo będzie miał do dyspozycji dobrze ogrodzony ogród. Oczywiście zgadzają się na wizytę poadopcyjną. zapowiada się super:multi::multi::multi::multi: pozostaje tylko życzyć szczęśliwego życia we wspaniałym domeczku:):):) Quote
MartynaP Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 pojechał Bingo do swojego domku Pan jak wszedl to oczywiscie pierwszy Bingo do kuchni wpadł jak tornado :) Dam im kilka dni bede sie kontaktowac-wiadomo ze Bingo bedzie piszczal pewnie przez pierwsze chwile bo tu miała 3 psy i kota a tam niema ale napewno bedzie dobrze ;) Quote
halbina Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Z okazji Twoich urodzin, Martynko, przyjmij życzenia wszystkiego wymarzonego!!! Quote
MartynaP Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 halbina napisał(a):Z okazji Twoich urodzin, Martynko, przyjmij życzenia wszystkiego wymarzonego!!! dziękuje kochana halbinko za życzenia i za pamięć :loveu: Quote
Ania i Porto Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Z okazji Twoich urodzin, Martynko, przyjmij życzenia wszystkiego wymarzonego!!! Wszystkiego Najlepszego, Martyna:):):) Spełnienia marzeń i sto lat!!!:):):) Quote
Recommended Posts