Lu_Gosiak Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 zapoznanie super:) Pan przyjechal z córeczka Tofik byl jeszcze na ostatnim spacerku z Waldkiem z hoteliku i nowa rodzinka - potem wskoczyl do auta i pojechal i oczywiscie juz zadzwonilam bo nie moglam wysiedziec i PAn mowi, ze Tofik czuje sie w silowni jakby tam byl od szczeniaka chodzi za Nim lub za JEgo zona krok w krok, z dzieckiem super i ogolnie jak na razie wszystko w porzadku, nie zalatwil sie ani razu bo czesto z Nim wychodza i sa bardzo zadowoleni Quote
kora78 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 trzymam kciuki, by juz na zawsze bylo pieknie :) Quote
hotel_lilki Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Pusto bez Tofika... niech będzie szczęśliwy ze swoja nowa rodzinka. Quote
kora78 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 a prosilsicie panstwa o wsparcie w pokrysiuc dlugu za hotel? mowilyscie, jaki ma dlug? Quote
dragonlady Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Wlasnie sie zalogowalam zeby zobaczyc co u Tofika a tu taka niespodzianka :D :D :D trzymam kciuki za nowy domek :D :D :D Gosiu, ja i tak przeleje troszke funduszy na zmniejszenie dlugu Tofika. Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 hotel_lilki napisał(a):Pusto bez Tofika... niech będzie szczęśliwy ze swoja nowa rodzinka. Lilka jeszcze raz ogromnie podziekowania za super opieke sprawowanan nad Toficzkiem:Rose::Rose: kora78 napisał(a):a prosilsicie panstwa o wsparcie w pokrysiuc dlugu za hotel? mowilyscie, jaki ma dlug? nie, Pan mial pokryc koszty transportu - tak sie z Nim umowilam dragonlady napisał(a):Wlasnie sie zalogowalam zeby zobaczyc co u Tofika a tu taka niespodzianka :D :D :D trzymam kciuki za nowy domek :D :D :D Gosiu, ja i tak przeleje troszke funduszy na zmniejszenie dlugu Tofika. dziekuje:loveu: kciuki jak najbardziej wskazane!! a zeby bylo smieszniej to dzis wydrukowali mi w Dzienniku Zachodnm ogloszenie Tofika i mialam dwa sensowne telefony - tak sie Tofik bardzo spodobal Quote
kora78 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 o ja.. i kasa na darmo... a dubla ne znajdziecie na pewno Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 kora78 napisał(a):o ja.. i kasa na darmo... a dubla ne znajdziecie na pewno dubla nie znajdzie na 200% Tofik jest jedyny i niepowtarzalny:):) dzis mialam kolejny telefon - tez bardzo fajny kasa nie na darmo bo wydrukowali mi za friko;) bo dalam nie na wydanie ogólne tylko na nasze lokalne a Tofik po nocy super, zachowuje sie jakby byl w nowym domku od zawsze:) Quote
kora78 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 czy daloby rade tam psa jakiegos oglosic? mojego, z hotelu? tak za darmo? te 3 domki trzymaj w pogotowiu, jakby co, wiesz.. Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 kora78 napisał(a):czy daloby rade tam psa jakiegos oglosic? mojego, z hotelu? tak za darmo? te 3 domki trzymaj w pogotowiu, jakby co, wiesz.. jasne, ze dałoby ale dopiero za 2 tygodnie Quote
kora78 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):jasne, ze dałoby ale dopiero za 2 tygodnie to stoje w kolejce :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 15.04 wplynelo od dragonlady - paypal -100zl - OGROMNIE DZIEKUJE!!!!!:loveu::loveu::loveu: reszte długo za Tofika - 330zl - pokrywa lubliniecki OTOZ:) a teraz najlepsze wiesci: dzis dzwonil do mnie Tofikowy Pan i mowi, ze Tofik jest super grzecznym psiakiem, ze chodzi non stop na Nimi, ze na siłowni jest juz nieodlacznym elementem - jest super przyjacielski do wszystkich, wszyscy sie podobno Nim zachwycaja i pytaja, czy Pan nie chce Go sprzedac, a Tofikowy Pan mowi, ze nie sprzedalby Go za zadne pieniadze - jest taki kochany pies:multi::multi::multi: Quote
hotel_lilki Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Nasze pieski są wszystkie kochane...cieszę się ze Tofik jest szczęśliwy...my też razem z nim i jego właścicielami... Quote
azalia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Kolejny powód do wielkiej radości,oby było ich jak najwięcej. Quote
beataczl Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 czekal i sie doczekal na wspanialy domek! Tofik bedzie teraz pakowal ;) Quote
hotel_lilki Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Cieszy nas szczęście Tofika i jego włascicieli...głaski dla Tofika!!! Quote
karusiap Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Toficzek w domu,ale cudownie,juz zmieniam tytul:) Quote
Recommended Posts