Mysia_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Obelix poz.4775 do schroniska w Zabrzu trafił jakiś miesiąc temu... Przyplątał się do pewnej pani , która chciała go sobie zostawić , ale nie zgodził się z jej psem... :roll: Niestety Obelix chce dominować, a nie jest na tyle silny i do jakiego boksu by nie trafił zawsze chce zterrozryzować jego mieszkańców, a potem to on z tego wychodzi najgorzej :shake: Już drugi raz został pogryziony, narazie jest w szpitaliku, ale to nie jest rozwiązania, kiedyś będzie musiał znów wrócić na pawilon do boksu, a przecież przy takim przepełnieniu nie ma możliwości by miał swój własny boks :roll: Dla ludzi jest bardzo sympatyczny, chociaż przez kraty boksu sprawia wrażenie groźnego, chce biegać i bawić się , uwielbia towarzystwo ludzi. Boję się, że jeśli szybko nie znajdzie domu może to się dla niego źle skończyć :shake: W schronisku został wykastrowany i zaszczepiony, ma około 4 lat . Kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Zabrze-Biskupice ul.Bytomska 133 tel. (032)271-47-97 mój e-mail: [email protected] Quote
Mysia_ Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 oj nie dobrze... :( tak szybko spadasz... :( Quote
Ewkaa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 I znowu boksio.... jak będę miała jakieś tel w sprawie Maksa (ktory jest już nieaktualny) to będe kierowała do Zabrza ludzi. Tylko tak moge pomóc.... Quote
Mysia_ Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Ewkaa dzięki :) domek jest bardzo potrzebny :roll: Quote
Ewkaa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dajcie go na portale rózne, mi na kupujsprzedaj zawsze dużo osób pisalo o boksie, spróbowac warto. On musi być jedynym psem w domu jesli sprawia takie problemy, no i dobrze że wykastrowany:cool3: To przynajmniej zniechęci "hodowców":diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Czy ktoś mógłby porozgłaszać Obelixa w necie? :roll: Ja nie mam za bardzo czasu (cały dzień w schronisku) , a nawet nie wiem gdzie by można... :oops: Quote
Mysia_ Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 przed wyjściem do schroniska podnoszę jeszcze raz Obelixa, może ktoś go wypatrzy :roll: Potrzebne ogłoszenia w necie! :razz: Quote
Aganiok Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Podnoszę pieska! Mogę go wsytawić na Allegro tylko napiszcie coś wiecej i dajcie namiary na kogoś z kim można się w jego sprawie skontaktować Quote
Mysia_ Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Bardzo proszę o Allegro - pilnie potrzebny domek :roll: Kontakt: Schronisko dla Zwierząt Zabrze-Biskupice ul.Bytomska 133 tel. (032)271-47-97 namiary na mnie : [email protected] tel. 0692-581-343 :roll: Quote
Aganiok Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 wystawiłam go http://www.allegro.pl/item120101292_piekny_bokser_szuka_dobrego_domu.html ale za nic nie mogę dodać fotki coś szwankuje w Allegro dołożę fotkę jutro Quote
AgaiTheta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Wskakuj na 1...... hopek raz dziennie nie wystarczy :shake: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Wczoraj dzwonił do mnie facet, który dzisiaj miał przyjechać po Obelixa, ale nie przyjechał :( może jutro... :roll: Quote
aniac50 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Boksio w górę cwaniaku ,po nowy domek !!!! Quote
Mysia_ Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Obelix zmykaj na pierwszą stronkę! :cool3: Rana już powoli się goi, ale Obeliksio dostał biegunkę - ma teraz dietę i dostaje lekarstwo, weterynarz powiedział, że taka może być reakcja na antybiotyk , który dostaje na tą ranę :roll: Quote
AgaiTheta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Obelix poz.4775 Kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Zabrze-Biskupice ul.Bytomska 133 tel. (032)271-47-97 mój e-mail: [email protected] SZUKA DOMU!!!!!!!! Quote
Mysia_ Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Dzisiaj w schronisku był ten pan, który do mnie dzwonił, tylko, że trochę przeraził się raną Obelixa (myślał, że jest mniejsza) , ale obiecał , że to przemyśli i postara się go zabrać jeszcze w ten weekend, oby... :roll: Quote
Olwar Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Postaraj się tego pana przekonać , rana się w końcu zagoi , pies jest naprawdę świetny,poza tym boksery to takie wspaniałe psy ;) Trzymam kciuki :thumbs: Quote
Recommended Posts