Mysza2 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 dokładnie, a w dodatku jego budowa sprzyja temu że może mieć problemy i z kręgosłupem i tylnymi łapkami. Ktoś napisał o nim chyba jakoś tak "onek na jamniczych nibynóżkach" albo coś podobnie. Dziekujemy Iwonko :):) Quote
iwstar58 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='fochu']święta racja Mysza ,czasem ludzie ,ci odpowiedni zjawiają się nam i psom z nieba ;) a co do Sambo same nie wiemy ile ma lat co w życiu przeszedł ,czy problemy z chodzeniem to już z racji wieku (mięśnie na starość zanikają czasem ) a może starość plus zbyt mało ruchu w przeszłości do tego doprowadziło że nasz chłopiec ma taki problem. Dziękujemy Iwonko za to co robisz dla naszego Sambo :)[/QUOTE] Albo trafiają z ciekawości, tak jak ja. A dokładniej szukając info o podpalonym Kubie, po banerku, po nitce do kłębka, trafiłam do Samba Kto wyciągnął ze schroniska ? Kto zabrał do Wrocławia ? Kto za to płacił ? Kto zrobił ładny banerek ? Kto dał szansę na operację ? Każdy był na swoim miejscu i w odpowiednim czasie. I to jest chyba jego szczęście. Oby los dalej mu sprzyjał Quote
iwstar58 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='Mysza2']dokładnie, a w dodatku jego budowa sprzyja temu że może mieć problemy i z kręgosłupem i tylnymi łapkami. Ktoś napisał o nim chyba jakoś tak "onek na jamniczych nibynóżkach" albo coś podobnie. Dziekujemy Iwonko :):)[/QUOTE] Myszko, pamiętam tekst o tych "nibynóżkach'' Dokładnie tak ma. Ale że on onek, to nie wyczytałam wcześniej. Tylko, że nie jest duży. Teraz już nie mam wątpliwości: koopę wali jak onek jamnikowaty, a nie jamnik owczarkowaty, ciociu Grażynko Quote
giselle4 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='iwstar58']Myszko, pamiętam tekst o tych "nibynóżkach'' Dokładnie tak ma. Ale że on onek, to nie wyczytałam wcześniej. Tylko, że nie jest duży. Teraz już nie mam wątpliwości: koopę wali jak onek jamnikowaty, a nie jamnik owczarkowaty, ciociu Grażynko[/QUOTE] oj ,mamy sie z Sambusiem to mamy.... najwazniejsze ze robi hihihi:) Quote
ellensilla Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A mnie się tęskni za Kolusiowym futrem...:( Pani Iwonko, proszę go ode mnie i Błażeja wytarmosić za uchem i powiedzieć, że go po świętach odwiedzimy! :) Quote
giselle4 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='ellensilla']A mnie się tęskni za Kolusiowym futrem...:( Pani Iwonko, proszę go ode mnie i Błażeja wytarmosić za uchem i powiedzieć, że go po świętach odwiedzimy! :)[/QUOTE] jestes nareszcie......:) Quote
Mysza2 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='ellensilla']A mnie się tęskni za Kolusiowym futrem...:( Pani Iwonko, proszę go ode mnie i Błażeja wytarmosić za uchem i powiedzieć, że go po świętach odwiedzimy! :)[/QUOTE] witaj:):), Sambuś Kola pewnie się ucieszy:):) Quote
giselle4 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='ellensilla']A mnie się tęskni za Kolusiowym futrem...:( Pani Iwonko, proszę go ode mnie i Błażeja wytarmosić za uchem i powiedzieć, że go po świętach odwiedzimy! :)[/QUOTE] ja potrzebuje fartuszka takiego po operacji... mam pytanko kto ma ten po SAMBUSIU,czy na pozyczke moge liczyc? moj przepadł u dogomaniaczki w Wawie:( Quote
Mysza2 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Grażynko, ja mam po sterylce mojej suńki, duży na psa wielkości Onka, trochę nadszarpnięty (dość słaby jest , to jest drugi bo pierwszy nie wytrzymał przez 10 dni do zdjęcia szwów i musiałam drugi kupić , ale jeszcze w miarę dobry) Jak coś to pisz albo dzwoń Quote
ellensilla Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Grażynko, ja mam ten Kolusiowy :) Wyślij mi szybko adres na priva to może uda mi się jeszcze dzisiaj wysłać! Quote
Edi100 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ja także głaskam mocno Sambusia, po przerwie. Quote
iwstar58 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='ellensilla']A mnie się tęskni za Kolusiowym futrem...:( Pani Iwonko, proszę go ode mnie i Błażeja wytarmosić za uchem i powiedzieć, że go po świętach odwiedzimy! :)[/QUOTE] Noo...tylko wspomnę. Sambo nie mieszka sam, a ja mam swoje plany i już rozpoczęty sezon na działce. Tam niestety spore zaległości, więc odwiedziny przesuwam na jakiś dalszy, nieokreślony czas. /może kiedyś póżniej w lecie/ Ale ewentualnie mogę misiaka podrzucić w gości na długi weekend, to będą całe cztery dni do miziania Quote
ellensilla Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Jakoś mi się przykro zrobiło...Przecież wiem, że nie mieszka sam i ostatnio jak was odwiedziłam to bardzo miło mi się z panią rozmawiało...Ale jeśli to kłopot takie odwiedziny, to proszę napisać, nie będę się narzucać. Co do maja, to ja z końcem kwietnia wyprowadzam się z mieszkania, w którym mieszkam i niestety czeka mnie tułaczka po znajomych, nie stać mnie na wynajęcie samodzielnie czegoś. Więc nie byłabym w stanie Koli ugościć, bo sama nie będę miała swojego miejsca...:( Quote
giselle4 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='Edi100']Ja także głaskam mocno Sambusia, po przerwie.[/QUOTE] witaj....dobrze ze jestes Quote
giselle4 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 [quote name='iwstar58']Noo...tylko wspomnę. Sambo nie mieszka sam, a ja mam swoje plany i już rozpoczęty sezon na działce. Tam niestety spore zaległości, więc odwiedziny przesuwam na jakiś dalszy, nieokreślony czas. /może kiedyś póżniej w lecie/ Ale ewentualnie mogę misiaka podrzucić w gości na długi weekend, to będą całe cztery dni do miziania[/QUOTE] u mnie na działce tez zalegosci i to duze ale damy rade Quote
giselle4 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [quote name='ellensilla']Grażynko, ja mam ten Kolusiowy :) Wyślij mi szybko adres na priva to może uda mi się jeszcze dzisiaj wysłać![/QUOTE] dziekuje zaraz podam adres do wysyłki:) Quote
giselle4 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 jeszcze musze napisac pani Małgosiu Ch:) pani fundusze dalam na dobki nasze i zaraz to uzupełnie w pierwszym poscie bardzo dziekuje:) Quote
giselle4 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [quote name='basia34']Mizianko piesku.[/QUOTE] wszystkie miziamy Sambusia ....i zyczymy Wesołego Alleluja...... Quote
giselle4 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 ...jak widze cioteczki zajęte :):):) przygotowania do Swiąt Quote
Mysza2 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Cioteczki zajęte w pracy a nie w domu:( jeszcze o świętowaniu nawet nie marzą :):):) Quote
iwstar58 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='ellensilla']Jakoś mi się przykro zrobiło...Przecież wiem, że nie mieszka sam i ostatnio jak was odwiedziłam to bardzo miło mi się z panią rozmawiało...Ale jeśli to kłopot takie odwiedziny, to proszę napisać, nie będę się narzucać. Co do maja, to ja z końcem kwietnia wyprowadzam się z mieszkania, w którym mieszkam i niestety czeka mnie tułaczka po znajomych, nie stać mnie na wynajęcie samodzielnie czegoś. Więc nie byłabym w stanie Koli ugościć, bo sama nie będę miała swojego miejsca...:([/QUOTE] Pani Asiu, nie chciałam urazić, tym bardziej zrobić przykrości. Natomiast chciałam określić jakieś swoje zasady Zawsze mówię, że wszystko co miłe, należy celebrować, by z rzeczy miłych nie uczynić rytuału. Wow, Sambo jest tu dopiero siedemnaście dni... Potrzebujemy trochę czasu. Myślę, że za dwa,może trzy miesiące będzie miło go zobaczyć. Pewnie nabierze ciałka, przybędzie mięśni i skończy się dreptanie, a zacznie chodzenie. Bo na tym mi zależy. Dam znać i będziemy się cieszyć jego dobrym samopoczuciem. Będzie info na wątku dopóki będzie zainteresowanie Sambem. Wklejania zdjęć muszę się dopiero nauczyć Pozdrawiam, i życzę spokojnych Świąt Quote
Recommended Posts