giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='basia34']Odwiedzam ipodnosze Sambule.[/QUOTE] i trzymamy kciuki aby było wszystko ok:) Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 ...czy ma jeszcze memlacze i inne przysmaki napisz ellensilla...:) Quote
Mysza2 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 i napisz jak się Sambuś czuje . Coś w sprawie tego wywiadu słychać? Quote
ellensilla Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ciotki, przepraszqam, ze sie nie odzywam, ale kiepsko u mnie, ze zdrowiem i ogolnie... Giselko, dzieki za wplate. Co do gryzakow, to wszystkie mu sie skonczyly oprocz tych takich w ksztalcie kosci, bo tych cos nie lubi. Najbardziej mu podchodzą te śmierdziuchy :) Quote
fiorsteinbock Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ellensilla, bedzie dobrze! Kola, miziamy za uszkiem cieplutko! Quote
Mysza2 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='ellensilla']Ciotki, przepraszqam, ze sie nie odzywam, ale kiepsko u mnie, ze zdrowiem i ogolnie...[/QUOTE] nie strasz nas ellensilla :( Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='ellensilla']Ciotki, przepraszqam, ze sie nie odzywam, ale kiepsko u mnie, ze zdrowiem i ogolnie... Giselko, dzieki za wplate. Co do gryzakow, to wszystkie mu sie skonczyly oprocz tych takich w ksztalcie kosci, bo tych cos nie lubi. Najbardziej mu podchodzą te śmierdziuchy :)[/QUOTE] cioteczko zaraz kupie i podesle same smierdziele:) Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 i koniecznie wracaj do zdrowia.... wiosna idzie czas na radoche:) i bazie Quote
ellensilla Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ach ile ja bym dała za radochę i za bazie... Już nie pamiętam jak to jest wstać rano i wiedzieć, że to będzie dobry dzień... Quote
Edi100 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Cioteczki mam prośbą:( Czy podacie mi namiary do cudownych pań fryzjerek? Chodzi o Mojego Dropsia... Kiedyś woziłam Go do Fryzjera bo bylo mnie stać. Potem już tylko nożyczki w ruch, a on powinien i uszy i pazury. Stacjonujemy do czerwca we Wrocławiu z różnym powodów:( Dropsiu jest ze mną 12 lat i chciałabym by na wiosnę miał obcięte futerko. Może dostaniemy jakiś rabat. Quote
Mysza2 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Edi100']Cioteczki mam prośbą:( Czy podacie mi namiary do cudownych pań fryzjerek? Chodzi o Mojego Dropsia... Kiedyś woziłam Go do Fryzjera bo bylo mnie stać. Potem już tylko nożyczki w ruch, a on powinien i uszy i pazury. Stacjonujemy do czerwca we Wrocławiu z różnym powodów:( Dropsiu jest ze mną 12 lat i chciałabym by na wiosnę miał obcięte futerko. Może dostaniemy jakiś rabat.[/QUOTE] [url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url] Na pewno dostaniecie, panie są kochane i wielokrotnie się oferowały z pomocą dla biedaków Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Edi100']Cioteczki mam prośbą:( Czy podacie mi namiary do cudownych pań fryzjerek? Chodzi o Mojego Dropsia... Kiedyś woziłam Go do Fryzjera bo bylo mnie stać. Potem już tylko nożyczki w ruch, a on powinien i uszy i pazury. Stacjonujemy do czerwca we Wrocławiu z różnym powodów:( Dropsiu jest ze mną 12 lat i chciałabym by na wiosnę miał obcięte futerko. Może dostaniemy jakiś rabat.[/QUOTE] Cioteczko, stronka salonu: [url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url] Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Melduje i ze smierdziele wyslane i jeszcze cos:) smacznego maluchu Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 fiorsteinbock bardzo dziękuje pieniazki na operacje sa na koncie jeszcze tylko ciocia POKER i juz bedzie całosc:) Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 to jeszcze podniose Kola trzymaj fason:) Quote
Mysza2 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 też zaglądam do przystojniaczka i Ellensilli. Trzymaj się ciotka:) Quote
giselle4 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 juz chyab dogadana jest operacja....... kurcze martwie sie ale bedzie dobrze Quote
Mysza2 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='giselle4']juz chyab dogadana jest operacja....... kurcze martwie sie ale bedzie dobrze[/QUOTE] na kiedy Grażynko? Quote
ellensilla Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dr Szczypka do przyszłego tygodnia nie operuje, więc dopiero w przyszły tydzień, jeszcze dogadamy który dzień. Im bliżej operacji tym mam coraz więcej wątpliwości i strachu...A co jeśli Kola ma za słabe serducho? A co jeśli tak duża operacja (usunięcie śledziony i jednocześnie kastracja) będzie za dużym cierpieniem? Przecież on będzie cały obolały, a tu po schodach trzeba zejść na spacerek. Podnieść go nie podniesiesz, bo przecież będzie miał szwy pod spodem. Zwariuję od tego myślenia...Poradźcie coś ciotki! Quote
fiorsteinbock Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wiesz, ryzyko zawsze istnieje przy kazdej operacji i zawsze beda obawy czy sluszna decyzja. Ale musimy pamietac o tym co weci mowia, jak moze wygladac pozniejsze zycie Koli w przypadku gdy nie podejmiemy sie jego leczenia :( Moze byc z nim jeszcze gorzej i rowniez bedzie cierpial, co wtedy zrobimy? :( Quote
Mysza2 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pewności nigdy nie będziemy mieć co lepsze. Zdałyśmy się na opinię wetów, bo co nam innego pozostaje. Na tematy medyczne nawet nie zamierzam się wypowiadać. Trzeba być dobrej myśli i dać mu szansę za zdrowie. Przecież weci mówią że jak się to zostawi to może być fatalnie w krótkim czasie. Nie dołuj się Ellensilla na zapas:) Quote
Recommended Posts