Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ciotki, przepraszqam, ze sie nie odzywam, ale kiepsko u mnie, ze zdrowiem i ogolnie...
Giselko, dzieki za wplate. Co do gryzakow, to wszystkie mu sie skonczyly oprocz tych takich w ksztalcie kosci, bo tych cos nie lubi. Najbardziej mu podchodzą te śmierdziuchy :)

Posted

[quote name='ellensilla']Ciotki, przepraszqam, ze sie nie odzywam, ale kiepsko u mnie, ze zdrowiem i ogolnie...
Giselko, dzieki za wplate. Co do gryzakow, to wszystkie mu sie skonczyly oprocz tych takich w ksztalcie kosci, bo tych cos nie lubi. Najbardziej mu podchodzą te śmierdziuchy :)[/QUOTE]
cioteczko
zaraz kupie i podesle
same smierdziele:)

Posted

Cioteczki mam prośbą:( Czy podacie mi namiary do cudownych pań fryzjerek? Chodzi o Mojego Dropsia... Kiedyś woziłam Go do Fryzjera bo bylo mnie stać. Potem już tylko nożyczki w ruch, a on powinien i uszy i pazury. Stacjonujemy do czerwca we Wrocławiu z różnym powodów:( Dropsiu jest ze mną 12 lat i chciałabym by na wiosnę miał obcięte futerko. Może dostaniemy jakiś rabat.

Posted

[quote name='Edi100']Cioteczki mam prośbą:( Czy podacie mi namiary do cudownych pań fryzjerek? Chodzi o Mojego Dropsia... Kiedyś woziłam Go do Fryzjera bo bylo mnie stać. Potem już tylko nożyczki w ruch, a on powinien i uszy i pazury. Stacjonujemy do czerwca we Wrocławiu z różnym powodów:( Dropsiu jest ze mną 12 lat i chciałabym by na wiosnę miał obcięte futerko. Może dostaniemy jakiś rabat.[/QUOTE]
[url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url]
Na pewno dostaniecie, panie są kochane i wielokrotnie się oferowały z pomocą dla biedaków

Posted

[quote name='Edi100']Cioteczki mam prośbą:( Czy podacie mi namiary do cudownych pań fryzjerek? Chodzi o Mojego Dropsia... Kiedyś woziłam Go do Fryzjera bo bylo mnie stać. Potem już tylko nożyczki w ruch, a on powinien i uszy i pazury. Stacjonujemy do czerwca we Wrocławiu z różnym powodów:( Dropsiu jest ze mną 12 lat i chciałabym by na wiosnę miał obcięte futerko. Może dostaniemy jakiś rabat.[/QUOTE]

Cioteczko, stronka salonu:

[url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url]

Posted

Dr Szczypka do przyszłego tygodnia nie operuje, więc dopiero w przyszły tydzień, jeszcze dogadamy który dzień.
Im bliżej operacji tym mam coraz więcej wątpliwości i strachu...A co jeśli Kola ma za słabe serducho? A co jeśli tak duża operacja (usunięcie śledziony i jednocześnie kastracja) będzie za dużym cierpieniem? Przecież on będzie cały obolały, a tu po schodach trzeba zejść na spacerek. Podnieść go nie podniesiesz, bo przecież będzie miał szwy pod spodem. Zwariuję od tego myślenia...Poradźcie coś ciotki!

Posted

Wiesz, ryzyko zawsze istnieje przy kazdej operacji i zawsze beda obawy czy sluszna decyzja. Ale musimy pamietac o tym co weci mowia, jak moze wygladac pozniejsze zycie Koli w przypadku gdy nie podejmiemy sie jego leczenia :(
Moze byc z nim jeszcze gorzej i rowniez bedzie cierpial, co wtedy zrobimy? :(

Posted

Pewności nigdy nie będziemy mieć co lepsze. Zdałyśmy się na opinię wetów, bo co nam innego pozostaje.
Na tematy medyczne nawet nie zamierzam się wypowiadać. Trzeba być dobrej myśli i dać mu szansę za zdrowie.
Przecież weci mówią że jak się to zostawi to może być fatalnie w krótkim czasie.
Nie dołuj się Ellensilla na zapas:)