Asiaczek Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Moja stała za listopad dla Nordinki poszła - 20 zł. Nadal mnie zachwyca to zdjęcie:) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-u1ebSRoz5p8/ToYRIuoStiI/AAAAAAAAHW8/oCs3DZFqazY/nordi2.jpg[/url] pzdr. Quote
J_ulia Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Agresor... [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-M_mUSYkyge0/Upg3Y_zeNmI/AAAAAAAALxE/g9sxEWnR044/w450-h618-no/P1070194.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/--wCjK6E6Qb4/Upg37cG1RqI/AAAAAAAAL14/Cj-vOFr8Vos/w824-h618-no/P1070087.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-wOMievX1w9I/Upg38k0TlVI/AAAAAAAAL2I/QuwTa6dNxd4/w824-h618-no/P1070085.JPG[/IMG] Quote
Asiaczek Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 "Agresorka Nordinka" nabiera ciałka:) Moja stała dla Nordi za grudzięń 2013 - poszła (20 zł). pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Moja stała za I/2014 r. poszła - 20 zł. Mam nadzieje, że w sylwestra oraz inne dni, kiedy strzelali - u Nordynki byl spokój:) pzdr. Quote
Isadora7 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 dziekujemy, Nordi zachwouje sie w Sylwestra spokojnie. Quote
Isadora7 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Byłoby naprawdę super jakby znalazła dom Quote
Asiaczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Domyślam się, cały czas wysyłam dobre mysli do Niej i - gdy ktoś jest zainteresowany - mówię o Panience. Ale jakos brak odzewu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Moja stała dla Nordynki za luty - poszła:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Moja stała dla Nordinki (20 zł) zaraz pójdzie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Moja stała dla Nordinki za maj 2014 (20 zł) - poszła:) Duzo zdrówka dla Panieneczki <3 Pzdr. Quote
mala_czarna Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Czy Nordi nadal jest pod opieką Fundacji EMIR? Bo dzisiaj na FB przeczytałam taki tekścior, że mnie ścięło, i nie wiem, plotka to tylko, czy prawda? Quote
Isadora7 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='mala_czarna']Czy Nordi nadal jest pod opieką Fundacji EMIR? Bo dzisiaj na FB przeczytałam taki tekścior, że mnie ścięło, i nie wiem, plotka to tylko, czy prawda?[/QUOTE] Kocham takie konkretne wieści "taki tekścior że mnie ścieło" z informacji jakie mam Nordi żyje i ma sie dobrze, no chyba, że nie ktoś ma aktualniejsze informacje to mnie zetnie z nóg :) Quote
mala_czarna Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ale ja nie mam na myśli psa, i nie podważam absolutnie tego, że jest jej tam dobrze. Miałam na myśli samą organizację, i jej była panią prezes. Bo nie bardzo rozumiem pod czyją jest teraz opieką, skoro Emir stracił status OPP, i status schroniska. Edit: Jak rozumiem, jedną osobą wpłacającą jest Asiaczek? Bo wątek "pieniązkowy" aktualizowany był w 2011 roku. Quote
gagata Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 (edited) [quote name='mala_czarna']Ale ja nie mam na myśli psa, i nie podważam absolutnie tego, że jest jej tam dobrze. Miałam na myśli samą organizację, i jej była panią prezes. Bo nie bardzo rozumiem pod czyją jest teraz opieką, skoro Emir stracił status OPP, i status schroniska. Edit: Jak rozumiem, jedną osobą wpłacającą jest Asiaczek? Bo wątek "pieniązkowy" aktualizowany był w 2011 roku.[/QUOTE]No to ja czegoś nie rozumiem. Jest psu dobrze czy nie jest? Radysy maja status schroniska i co z tego wynika? Skazany sądownie za przywłaszczenie Grzegorz B. nadal jest prezesem PdZ i nikomu to nie przeszkadza...(vide "Interwencje" Polsat z 23.05.2014) Rozumiem, że ktoś może nie lubić fundatorki Emira, bo nazywa rzeczy po imieniu i nie marnuje czasu na salonowe uprzejmości, ale po co niechęć do niej od razu przelewać na podopiecznych fundacji? Nikt nie ma wpływu na plotki, które o nim krążą , szczególnie w dobie internetu. Jedni z radością je produkują, drudzy bezmyślnie powielają a jeszcze inni bezkrytycznie w nie wierzą. Odnośnie wątku "pieniążkowego":Trudno wymagać na dogomanii rozliczeń od kogoś, kto nie jest tu obecny i to od dawna. Odnoszę wrażenie, że faktyczni darczyńcy wiedzą, gdzie szukać informacji w razie potrzeby. Nordi jest bezpieczna w Emirze od 31.05.2011, obecnie ma około 13 lat , czuje się bardzo dobrze i pewnie z nami zostanie do końca, chyba, że ktoś znajdzie jej przyzwoity dom. Edith: Jej zdjęcia są zamieszczane dość często na Fp Emira. Przepraszam ,ale ja na dogo bywam bardzo rzadko i do dzis nawet nie wiedzialam, że Nordi ma wątek... Edited May 30, 2014 by gagata Quote
pola53 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [quote name='mala_czarna']Ale ja nie mam na myśli psa, i nie podważam absolutnie tego, że jest jej tam dobrze. Miałam na myśli samą organizację, i jej była panią prezes. Bo nie bardzo rozumiem pod czyją jest teraz opieką, skoro Emir stracił status OPP, i status schroniska. Edit: Jak rozumiem, jedną osobą wpłacającą jest Asiaczek? Bo wątek "pieniązkowy" aktualizowany był w 2011 roku.[/QUOTE] Asiaczek nie jest jedyną osobą. Ja również płacę na tę sunię, choć ostatnio mam spore kłopoty finansowe, ale zalegam najwyżej jeden miesiąc i zawsze wyrównuję jak tylko mnie na to stać. A deklaracji mam 170 zł ogólnie. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 A propos rozliczeń - moja stała dla Nordynki poszła - 20 zł.:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Moja stała dla Nordi za lipiec (20 zł) - poszła:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Moja stała dla Nordinki (20,00 zł) poszła:) pzdr. Quote
J_ulia Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Info z facebooka dot. Nordi: "NORDI nasza staruszka coraz słabsza, widoczne zaniki mięśni w obrębie czaszki i łap ;słabo je ( karmiona 2 x dz. dieta lekkostrawna) głównie leży i odpoczywa; opinia weta, który badał ją we wtorek: po prostu starość. Nordi sprawia wrażenie, że powoli odchodzi. " Quote
Asiaczek Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Oj, jakies wieści w/s Nordinki...? Oby to byly przejściowe problemy... Moja stałka dla Nordinki poszła - 20 zł. Zdrówka Maleńka <3 pzdr. Quote
J_ulia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Przez dwa tygodnie nie miałam dostępu do dogo. Niestety Nordi odeszła :( Z tego co wiem odeszła spokojnie we śnie. Quote
pola53 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Bardzo mi przykro :(. Jednak cieszę się, że odeszla we śnie i nie cierpiała. Wiem, że w Emirze było jej dobrze i na pewno czuła się kochana. Dawno nie wchodziłam na Dogo, po prostu nie miałam czasu rozpatrzyć się w nowym forum. Śpij spokojnie malutka :(. Quote
Recommended Posts