Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam u Brunka - rana się zagoiła, praktycznie nie ma po niej śladu:)czuje się dobrze, dużo śpi, ale to normalne przy Cushingu. Jutro wstawię zdjęcia ze spaceru:)

Posted

Wracam do żywych. Pokornie proszę o wybaczenie: masakryczny nawał pracy w pracy. Już wpisuje wszystkie wpłaty -sprawdźcie, proszę, czy wszystkie odnotowałam - sprawdzałam skrupulatnie, ale errare humanum est.
Mysza kochana, dzięki :loveu: za cudne bazarosy: zaraz polecę podrzucać.

[COLOR=red][B]WPŁYNĘŁY I ZOSTAŁY PRZEKAZANE NIUNI NASTĘPUJĄCE WPŁATY[/B][/COLOR]:

[LIST]
[*]Magda - 20 zł
[*]holly - deklaracja stała - 100 zł
[*]Joanna A. z fb - 20 zł
[*]Anna J. z fb - 30 zł
[*]laki - 30 zł
[*]MORTISZKA V z fb - 5 zł
[*]Joanna z fb - 50 zł
[*]Cleo 2008 (wpłaciła Mysza) - 114,40
[/LIST]
RAZEM:[COLOR=red][B] 369,14[/B][/COLOR]

:loveu:Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu naszego biedaka.:loveu:
Proszę, pytajcie o cud, czyli o dom, który przygarnie starego, schorowanego psa...

Posted

ja mam same stare psy - 9 lat rottka, ponad 12 lat sunia i ponad 14 lat piesek - znajdą się tacy, którzy przyjmą. I do tego kilkunastoletni kot.. nie mam młodych - młode trzeba zawsze oddać dobrym ludziom na wypadek, gdyby staruszków nie zechcieli..ale - znajdzie dom !! Znajdzie!.
Ja już nie mam miejsca w moim mikro - domu ale na pewno się dobrzy ludzie znajdą,
jej, on jest taki kochany...

Posted

[quote name='BERKANO']kochane poszła moja czerwcowa deklaracja. I niestety ona jest ostatnia, ale fantów na bazarki mam ciągle masę ;-)[/QUOTE]
Całkiem, ale to całkiem [B]interesownie[/B] życzymy wygranej w totka (sobie też) i bardzo dziękujemy za dotychczasowe wsparcie.

Posted

dzięki Wiedzmo za miłe słowa :-)
I jak sprawy mają się z hotelowaniem Brunka???
Następnym razem na bazarek wystawię funkiel- nówkę machinę pod prądem do profesjonalnego manicura ;-) z Rajchu w dodatku hihihihi
Zobaczymy jaki dochód będzie z obu bazarków zrobionych przez Myszę i jeśli kwota Was usatysfakcjonuje to może ze spokojem ducha wyhotelujemy naszego Malucha.

P.S. ja na razie tylko do jednej przyjaciółki skoczyłam po fanty i multum ludzi jeszcze jest do obskoczenia więc z tej strony mamy stały dochód na Bruna...

Kurcze ale beblam bez składu- wybaczcie

Posted

[quote name='BERKANO']dzięki Wiedzmo za miłe słowa :-)
I jak sprawy mają się z hotelowaniem Brunka???
Następnym razem na bazarek wystawię funkiel- nówkę machinę pod prądem do profesjonalnego manicura ;-) z Rajchu w dodatku hihihihi
Zobaczymy jaki dochód będzie z obu bazarków zrobionych przez Myszę i jeśli kwota Was usatysfakcjonuje to może ze spokojem ducha wyhotelujemy naszego Malucha.

P.S. ja na razie tylko do jednej przyjaciółki skoczyłam po fanty i multum ludzi jeszcze jest do obskoczenia więc z tej strony mamy stały dochód na Bruna...

Kurcze ale beblam bez składu- wybaczcie[/QUOTE]

z hotelowaniem to chyba srednio bo koszty kosmiczne

Posted

mysza czyżby udało się nam uzbierać na 1opakowanie vetorylu?

Rozmawiałam dziś z moją wetką i poprosiłam o przejrzenie wątku Brunka, może wpadłaby na pomysł, gdzie można by Go w dobre i mądre ręce oddać. Kto pyta nie błądzi a coś może się z tego wykluć.
A jak nie to przecież mamy jeszcze siebie ;-)

Posted

Siebie mamy:):)
Ale przy takich miesięcznych kosztach vetorylu + koszt hoteliku to ciężko będzie dłużej pociągnąć.
A z bazarku będzie na Vetoryl :):):)