niunia448 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Byłam u Brunka - rana się zagoiła, praktycznie nie ma po niej śladu:)czuje się dobrze, dużo śpi, ale to normalne przy Cushingu. Jutro wstawię zdjęcia ze spaceru:) Quote
Mysza2 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 a ja przypomnę o dwóch bazarkach dla Brunka w moim podpisie Quote
Wiedźma Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Wracam do żywych. Pokornie proszę o wybaczenie: masakryczny nawał pracy w pracy. Już wpisuje wszystkie wpłaty -sprawdźcie, proszę, czy wszystkie odnotowałam - sprawdzałam skrupulatnie, ale errare humanum est. Mysza kochana, dzięki :loveu: za cudne bazarosy: zaraz polecę podrzucać. [COLOR=red][B]WPŁYNĘŁY I ZOSTAŁY PRZEKAZANE NIUNI NASTĘPUJĄCE WPŁATY[/B][/COLOR]: [LIST] [*]Magda - 20 zł [*]holly - deklaracja stała - 100 zł [*]Joanna A. z fb - 20 zł [*]Anna J. z fb - 30 zł [*]laki - 30 zł [*]MORTISZKA V z fb - 5 zł [*]Joanna z fb - 50 zł [*]Cleo 2008 (wpłaciła Mysza) - 114,40 [/LIST] RAZEM:[COLOR=red][B] 369,14[/B][/COLOR] :loveu:Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu naszego biedaka.:loveu: Proszę, pytajcie o cud, czyli o dom, który przygarnie starego, schorowanego psa... Quote
iwoniam Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 ja mam same stare psy - 9 lat rottka, ponad 12 lat sunia i ponad 14 lat piesek - znajdą się tacy, którzy przyjmą. I do tego kilkunastoletni kot.. nie mam młodych - młode trzeba zawsze oddać dobrym ludziom na wypadek, gdyby staruszków nie zechcieli..ale - znajdzie dom !! Znajdzie!. Ja już nie mam miejsca w moim mikro - domu ale na pewno się dobrzy ludzie znajdą, jej, on jest taki kochany... Quote
BERKANO Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 kochane poszła moja czerwcowa deklaracja. I niestety ona jest ostatnia, ale fantów na bazarki mam ciągle masę ;-) Quote
Wiedźma Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='BERKANO']kochane poszła moja czerwcowa deklaracja. I niestety ona jest ostatnia, ale fantów na bazarki mam ciągle masę ;-)[/QUOTE] Całkiem, ale to całkiem [B]interesownie[/B] życzymy wygranej w totka (sobie też) i bardzo dziękujemy za dotychczasowe wsparcie. Quote
BERKANO Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 dzięki Wiedzmo za miłe słowa :-) I jak sprawy mają się z hotelowaniem Brunka??? Następnym razem na bazarek wystawię funkiel- nówkę machinę pod prądem do profesjonalnego manicura ;-) z Rajchu w dodatku hihihihi Zobaczymy jaki dochód będzie z obu bazarków zrobionych przez Myszę i jeśli kwota Was usatysfakcjonuje to może ze spokojem ducha wyhotelujemy naszego Malucha. P.S. ja na razie tylko do jednej przyjaciółki skoczyłam po fanty i multum ludzi jeszcze jest do obskoczenia więc z tej strony mamy stały dochód na Bruna... Kurcze ale beblam bez składu- wybaczcie Quote
Wiedźma Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Dobrze mówisz, nie trzeba tłumaczyć z polskiego na nasze. Quote
andegawenka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='BERKANO'] Kurcze ale beblam bez składu- wybaczcie[/QUOTE] ...beblaj,beblaj...przynajmniej Bruno nie jest sam:loveu: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 na Fb proszą o nr konta [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=150961864956508[/url] Quote
Wiedźma Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Hm, nie mam konta na fb. Byłabyś tak dobra i podała nr konta mojego albo niuni? Quote
Cleo2008 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='BERKANO']dzięki Wiedzmo za miłe słowa :-) I jak sprawy mają się z hotelowaniem Brunka??? Następnym razem na bazarek wystawię funkiel- nówkę machinę pod prądem do profesjonalnego manicura ;-) z Rajchu w dodatku hihihihi Zobaczymy jaki dochód będzie z obu bazarków zrobionych przez Myszę i jeśli kwota Was usatysfakcjonuje to może ze spokojem ducha wyhotelujemy naszego Malucha. P.S. ja na razie tylko do jednej przyjaciółki skoczyłam po fanty i multum ludzi jeszcze jest do obskoczenia więc z tej strony mamy stały dochód na Bruna... Kurcze ale beblam bez składu- wybaczcie[/QUOTE] z hotelowaniem to chyba srednio bo koszty kosmiczne Quote
Mysza2 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Wiedźma']Hm, nie mam konta na fb. Byłabyś tak dobra i podała nr konta mojego albo niuni?[/QUOTE] Podałam niuni Quote
andegawenka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='Mysza2']na Fb proszą o nr konta [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=150961864956508[/URL][/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cleo2008 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 rozeslalam do kilku fundacji, martwi mnie ta cisza Quote
brzośka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 właśnie przelałam moją czerwcową deklarację i mam pytanie o wplatę majową - dotarła? bo nie znalazłam informacji o tym :shake: Quote
BERKANO Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 mysza czyżby udało się nam uzbierać na 1opakowanie vetorylu? Rozmawiałam dziś z moją wetką i poprosiłam o przejrzenie wątku Brunka, może wpadłaby na pomysł, gdzie można by Go w dobre i mądre ręce oddać. Kto pyta nie błądzi a coś może się z tego wykluć. A jak nie to przecież mamy jeszcze siebie ;-) Quote
Mysza2 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Siebie mamy:):) Ale przy takich miesięcznych kosztach vetorylu + koszt hoteliku to ciężko będzie dłużej pociągnąć. A z bazarku będzie na Vetoryl :):):) Quote
BERKANO Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ale ja prosiłam o rozejrzenie się za bezplatnym dt ;-) z zaznaczeniem, że my bierzemy na siebie ciężar całego leczenia..... Quote
BERKANO Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Brzośka jakaś Ty fafna ;-) I jaka domyślna-cmok- Powysyłałaś już paczki? Jak długo je pakowalaś ;-) Quote
brzośka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 zdecydowanie za długo, ledwo dziś na oczka patrze, a tu pracowac trzeba... :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts