Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']Wysłałam Ci nr niuni na pw.[/QUOTE]
Dzięki, chcialam tel bo myślałam że niunia ma już adres tej pani która może wziąć Bruna.
Luka1 zgodziła się na przeprowadzenie wizyty i chciałam jej go podać (o ile to jest blisko Sochaczewa).
Ale Niunia nie ma jeszcze adresu.

Posted

Właśnie dostałam wiadomość od Magdy, która chce przygarnąć Bruna: ''Moja sunia pewnie będzie na początku zazdrosna, ale do kota przyzwyczaiła się po kilku dniach i teraz bardzo się lubią, więc nie przewiduję problemów z kolejnym pieskiem. I oczywiście wiem, że taki chory piesek jak Bruno musi przebywać w domu. Odezwę się na gg w przyszłam tygodniu, jak wrócę do siebie, bo teraz jestem na wsi na Mazurach i tylko gościnnie korzystam z komputera. Pozdrawiam, Magda.''

Mysza miałaś nosa z telefonem do mnie - w tym samym momencie napisałam Maagda:D

Posted

dziewczyny mam pytanie: czy Magda, która chce przygarnąc Bruna będzie z własnej kieszenie finansowała leczenia chłopaka czy też my będziemy pomagały z vetorylem?

Posted

[quote name='Cleo2008']Niunia, czy ta sprawa, o ktorej mi pisalas na pw jest rozwiazana czy nie, bo masz zapchana skrzynke, jak mam cos robic to daj mi znac pls[/QUOTE]

Moniki sprawa jest już rozwiązana:) dziękuję za odzew:) Berkano - Magda przygarnie Bruna na Dt ale pod warunkiem, że pomożemy w finansowaniu leków...zawsze lepsze takie rozwiązanie niż schronisko ni płatny hotelik.

Posted

naprawde? ojej , to super byloby! :) :loveu::lol::multi::-D:Rose::Rose::Rose::smilecol:
jasne ze pomozemy! opcja vetorylu ta sama droga co pisalam jest podobno zawsze mozliwa i warto trzymac ten kontakt, dobrze by bylo zebym mogla z Magda o tym pogadac. w jakim miescie magda mieszka?
wysle ci swoj email na pw w razie czego, moj telefon powinnas miec.
szukajmy zawsze najtanszej opcji, bo to sa jednak straszne pieniadze!

Posted

hihihi do deklaracji mnie wpisałyście ale konta już nie dostałam ;-)
Wydaje mi się, że będzie już z górki- pod warunkiem, że dziewczyna stanie na wysokości zadania. Skoro nie udało nam się znależć sponsora to potrzebujemy więcej stałych deklaracji. A Magda tylko DT czy jest u niej nikła szansa na DS???

Posted

[quote name='BERKANO']hihihi do deklaracji mnie wpisałyście ale konta już nie dostałam ;-)
Wydaje mi się, że będzie już z górki- pod warunkiem, że dziewczyna stanie na wysokości zadania. Skoro nie udało nam się znależć sponsora to potrzebujemy więcej stałych deklaracji. A Magda tylko DT czy jest u niej nikła szansa na DS???[/QUOTE]
Ajoj, jak mawiał krecik.... Już wysyłam.
Doszły wpłaty:

[LIST]
[*][COLOR=red][B]Paulina S. z fb - 50 zł :loveu:
[/B][/COLOR]
[*][COLOR=red][B]Anna W. z fb - 30 zł[/B][/COLOR] :loveu:
[/LIST]

Posted

[quote name='niunia448']Raczej Dt. Magda mieszka w Sochaczewie:)[/QUOTE]
O ! Sochaczew! To mam szanse kiedys Brunka odwiedzic :)
Ponawiam pytanie o cene Vetorylu w Anglii

Posted

paczka 0k 44 funtow,juz patrzylam wczesniej......ponizej podaje linka,bo mozna nawet kupowac na sztuki,tabletka po 1.69£
[url]http://www.bestpetpharmacy.co.uk/detailed_product.asp?id=1028[/url]

Posted

[quote name='Lolalola']paczka 0k 44 funtow,juz patrzylam wczesniej......ponizej podaje linka,bo mozna nawet kupowac na sztuki,tabletka po 1.69£
[url]http://www.bestpetpharmacy.co.uk/detailed_product.asp?id=1028[/url][/QUOTE]
ja chcialam zamowic ale musialabym zarejestrowac psa, przeslac recepte, no same utrudnienia - no ale to taniej niz w polsce przeciez!

Posted

ja juz rozmawialam z moja vetka......pisalam pare stron wczesniej,Ona powiedziala,ze jest to tak bardzo silny i niebezpieczny lek w rekach ludzi(gdyby trafil w niepowolane rece)ze w zyciu go mi nie wypisze,pomimo tego iz zna mnie dobrze...powiedziala,ze taki pies ,ktory dostaje vetoryl musi byc monitorowany przez veta itd.......w zyciu mi go nie wypisze,nawet mimo tego,ze bardzo sie zmartwila historia Bruna............dodala tez,ze nie widzi problemu aby na podstawie polskiej recepty nie moc wykupic tu leku....co akurat dla mnie jest potwornie dziwne,bo to dziwny kraj...jak niby oni mieliby respektwac taka recepte??