paulinken Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Czarodziejka ma staruszki. Może się zgodzi? Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Zrób mnie drugim Modem wydarzenia...sama dodam to zdjęcie...na fb jestem Marinka Xym Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='paulinken']Czarodziejka ma staruszki. Może się zgodzi?[/QUOTE] Byłoby cudownie.... Quote
Selenga Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Spojrzałam na mapę dogo i znalazłam sporo osób z Lublina, które deklarują pomoc: transport (samochód) - kotita, Tiger, anielica, ma.s, dracko, Masza4, Cordia Tiger, anielica, dracko i Cordia oferują też awaryjny DT, a Masza4 również pomoc weterynaryjną Może ktoś z nich by mógł pomóc w czasie nieobecności niuni? Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Selenga']Spojrzałam na mapę dogo i znalazłam sporo osób z Lublina, które deklarują pomoc: transport (samochód) - kotita, Tiger, anielica, ma.s, dracko, Masza4, Cordia Tiger, anielica, dracko i Cordia oferują też awaryjny DT, a Masza4 również pomoc weterynaryjną Może ktoś z nich by mógł pomóc w czasie nieobecności niuni?[/QUOTE] Tylko, że większość z tych ofert jest od dawna nieaktualna :( Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Boziu niech się znajdzie nawet płatny Dt, ale żeby był... kase się zawsze da uzbierac. :( Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Marinka']A na Głębokiej nie ma szans?[/QUOTE] Na Głebokiej w sensie klinice?? on tam jest leczony ale, musi miec chociaz Dt. Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='niunia448']Boziu niech się znajdzie nawet płatny Dt, ale żeby był... kase się zawsze da uzbierac. :([/QUOTE] A na Głębokiej nie ma szans? Quote
Mysza2 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Marinka']Po lewej stronie masz taki banerek z nr 31, a pod spodem klaps z dodaj zdjęcie...tam go wstaw :)[/QUOTE] Dzięki , wstawiłam, Zostawić to co jest w kubraczku waszym zdaniem? Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 O jakim okresie mówimy? - trzy tygodnie - tak? To ile mogłoby kosztować utrzymanie w lecznicy dla bezdomnego psa? Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='niunia448']Na Głebokiej w sensie klinice?? on tam jest leczony ale, musi miec chociaz Dt.[/QUOTE] Znów te bezsensowne przepisy... bez opiekuna z DT chociażby...nie przyjmą Bruna na leczenie, czy Schronisko go nie wyda? Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Marinka']O jakim okresie mówimy? - trzy tygodnie - tak? To ile mogłoby kosztować utrzymanie w lecznicy dla bezdomnego psa?[/QUOTE] W lecznicy nie będzie miał ciepła, które daje mu kontakt z człowiekiem, u nas w klinice rzadko psy są wyprowadzane bo nie ma studentów na stażu...poza tym tam go trzymac nie mogę - musze mu znalezc Dt( tylko pod takim warunkiem Pani Kierownik mi go wyda) Quote
Czarodziejka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jestem na prośbę Niuni448. Straszliwa bieda, słów mni brak na sam widok i nie czytam, bo czas mnie goni w tej chwili. Jeżeli rozważacie jego pobyt u mnie, to muszę się zastanowić, czy dam radę. Teraz muszę niestety pędzić odebrać świeżo wysterylizowaną sucz z lecznicy. Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='niunia448']W lecznicy nie będzie miał ciepła, które daje mu kontakt z człowiekiem, u nas w klinice rzadko psy są wyprowadzane bo nie ma studentów na stażu...poza tym tam go trzymac nie mogę - musze mu znalezc Dt( tylko pod takim warunkiem Pani Kierownik mi go wyda)[/QUOTE] No to będzie bardzo ciężko :( Ja jestem z Lublina, ale nie mam szans dać mu DT, bo nie będzie całe dnie siedział sam w domu :( W sobotę i niedzielę mogłabym z nim trochę pobyć...ale nie o to tu przecież chodzi... Kiedyś DT dawała w Lublinie Lady Swallow - nie wiem czy tak jest teraz Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Mysza2']Ale to chyba daleko od Lublina[/QUOTE] A gdzie czarodziejka mieszka? Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Czarodziejka']Jestem na prośbę Niuni448. Straszliwa bieda, słów mni brak na sam widok i nie czytam, bo czas mnie goni w tej chwili. Jeżeli rozważacie jego pobyt u mnie, to muszę się zastanowić, czy dam radę. Teraz muszę niestety pędzić odebrać świeżo wysterylizowaną sucz z lecznicy.[/QUOTE] Dziękuję z całego serca- czekamy na wieści.. Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Marinka']Napisałam do Lady Swallow[/QUOTE] Dziękuję, każda pomoc się liczy... Quote
LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Marinka']No to będzie bardzo ciężko :( Ja jestem z Lublina, ale nie mam szans dać mu DT, bo nie będzie całe dnie siedział sam w domu :( W sobotę i niedzielę mogłabym z nim trochę pobyć...ale nie o to tu przecież chodzi... Kiedyś DT dawała w Lublinie Lady Swallow - nie wiem czy tak jest teraz[/QUOTE] Dostałam PW i przychodzę - niestety, u mnie DT obecnie zajęte, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam - nie dam rady pomóc, przykro mi. Quote
niunia448 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='ladySwallow']Dostałam PW i przychodzę - niestety, u mnie DT obecnie zajęte, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam - nie dam rady pomóc, przykro mi.[/QUOTE] Szukamy dalej w takim razie:( Quote
Mysza2 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='niunia448']A gdzie czarodziejka mieszka?[/QUOTE] pomiędzy Łodzią a Sieradzem Quote
Marinka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='ladySwallow']Dostałam PW i przychodzę - niestety, u mnie DT obecnie zajęte, w przyszłym tygodniu wyjeżdżam - nie dam rady pomóc, przykro mi.[/QUOTE] Lady, a może znasz kogoś, kto może dać DT ? Quote
LadyS Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='Marinka']Lady, a może znasz kogoś, kto może dać DT ?[/QUOTE] Szczerze mówiąc, to nie bardzo - większość DT, które znam, w tym okresie nie przyjmie psa (m.in. studenci - sesja), ale możecie zapytać MaDi, czy kogoś nie zna (chyba że jest tutaj na wątku). Quote
Wiedźma Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Dzwonię do wszystkich znajomych w Lublinie. Przychodzi mi na myśl jedno rozwiązanie - izolatka. Z płatnym dt bywa różnie. Za dużo było historii z oddawaniem psów, kiedy płatny dt przestawał być płatny. Quote
Recommended Posts