LadyS Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 puniaiwika napisał(a):A czy pieski nie moga zostać z suczką bo jak ślepe to tylko przy suce śpia? Chyba że znaleźć miejsce gdzie bedzie mogła zostać suczka z dzieciakami. Kobieta jako tako zgodziłaby się na sukę, nie ma mowy o szczeniakach - po prostu je wywali ktoś zapewne. Najlepszym wyjściem byłoby uśpić miot, wtedy pewnie suka mogłaby zostać. Quote
puniaiwika Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A czy pieski nie moga zostać z suczką bo jak ślepe to tylko przy suce śpia? Chyba że znaleźć miejsce gdzie bedzie mogła zostać suczka z dzieciakami. Quote
LadyS Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 puniaiwika napisał(a):A czy pieski nie moga zostać z suczką bo jak ślepe to tylko przy suce śpia? Chyba że znaleźć miejsce gdzie bedzie mogła zostać suczka z dzieciakami. Kobieta jako tako zgodziłaby się na sukę, nie ma mowy o szczeniakach - po prostu je wywali ktoś zapewne. Najlepszym wyjściem byłoby uśpić miot, wtedy pewnie suka mogłaby zostać. Quote
puniaiwika Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kurde a na szybcika jakby poszukac rodzince miejsca wiem że jakby zawieźć do Pani Beatki Pawliszyn w Stalowej Woli weterynarz to może przyjełaby ich razem i poszukała domku??? Quote
LadyS Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Ja byłabym i tak za uśpieniem miotu - jest tyle bezdomnych szczeniąt, że więcej nie potrzeba. Zawiozłabym sama, gdyby to nie było daleko, a tak to mam związane ręce. Quote
puniaiwika Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Wiec jesli na sto procent do uspienia to włąsnie tam polecam bo Pani B. ma taką mozliwość jak się bardzo poprosi to chyba na koszt miasta da rade choć na 100% nie jestem pewna trzeba zadzownic i zapytac. Quote
puniaiwika Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Wszystkie maluszki maja domki wiec mozna temacik uważać za zamknięty:):) Quote
ania14p Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 To jeszcze przed zamknięciem tematu, gratulacje, pięknie się spisałaś!!!!! Quote
puniaiwika Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Oj to nie tylko moja zasługa miałam duże wsparcie psychiczne od Was i w domku :) Choć nie powiem było cięzko z taką gromadką:): Quote
Ulka18 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Puniaiwika, jestes niezwykla :D Podziwiam Cie, ze podjelas sie uratowania szczeniakow i dania im DT. Quote
puniaiwika Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 No nie cukrujcie mi tak to było tylko kilka szczeniaków a jak ja tu czytam to wy macie równie wielkie a i wiekrze serducha niz ja i uratowałyście więcej psich sierot,podarowałyście im sanse na nowe domki wiec nie ma co mnie tak komplementować:evil_lol: Wy jesteście normalnie boskie jak czytam wasze poczynania:) Quote
Recommended Posts