Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop hooop! to jeszcze raz powtórzę:

bardzo pilnie szukamy transportu dla Lincolna przez całą Polskę!

- on musi jak najszybciej pojechać do dziewczyn do Krakowa :placz: - i to bynajmniej nie tylko dlatego, ze im się jakoś szczególnie podoba...:placz:

Posted

Kinga - on moze pojechac jutro do krakowa tylko go przywiez do warszawy chocby w nocy

pociag z warszawy do Krakowa, ktorym Pixie Junior/ka jedzie to Intercity....

dajcie mu te szanse
ile kosztuje transport z Koszalina i czy jest pociag do warszawy? czy mozecie go przywiezc?

Posted

pixie - nie dam rady go dowieźć...

wiem, ze u niego czas jest bardzo ważny i czasami wszystko z transportem układa się w piękny łańcuszek - ale tu NIC mi się nie chce ułożyc :-(

z Koszalina do Warszawy jest jednak 450 km, rzadko jeżdżą pociagi, nikt nie jedzie mimochodem samochodem, a koszt paliwa - gdyby kogoś prosić - to sporo ponad 300 zł - no i podróż trwa ok 8 godz.

mam nadzieję, że wkrótce okazja się znajdzie - moze jednak TZ wandul66 zapuści się w te strony? - i ze nie będzie za późno

serdecznie pozdrawiam, K.

Posted

[quote name='wandul 66']kinga , nie sadze ,żeby z WAWY do Koszalina było 450 km , może w obie strony , choć też wątpie
Jest dokładnie 454 km / do pokonania w ok. 8,5 godzin
- zobacz na Drogową Mapę
- wyznacz trasę Koszalin-Warszawa
- są dwie możliwości (najkrótsza lub najszybsza, obie różnią się paroma kilometrami)
http://www.de.map24.com/

Strasznie duuuuża ta nasza kraina :cool1:

dopisuję: korzystam z tej mapy - i niestety (w tym przypadku) jest dokładna.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Camara - świetna ta mapa! Pozwolisz ze wykorzystywać będę także do prywatnych celów?? :cool3:

ech... już ktoś wpadł na patent jej opublikowania :roll: i jakoś tantiemy nie wpływają na moje konto... szkoda :shake:

:cool3:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Taka okazja no... koło nosa ci przeszła... normalnie :mad:

trzeba się pogodzić z faktem, że są sprytniejsi odemnie :evil_lol:

jutro rano podeślę link do polskiej wersji (tam mam dodany do ulubionych, jakoś w tej chwili nie mogę go odnaleźć :oops:)

Posted

Tu obiecany link do Mapy Drogowej, polska wersja:
http://map24.interia.pl/

A Lincoln nadal potrzebuje transportu na południe :cool1:

przynajmniej do takiego miejsca, z którego moglibyśmy go odebrać od strony Krakowa bez padania "na ryło" :cool3:

Albo może jakiś dom (nawet tymczasowy) bliżej morza???
- tak sobie nieśmiało zamarzyłam :roll:

Posted

...jestem...;)

wczoraj prawie umarłam - patrzę w schronisku na wybieg, gdzie powienien być Lincoln - nie ma. Tam są tylko 4 budy i 3 psy, a kurczę LIncolnowi wiele mozna zarzucić, tylko nie to, ze nie rzuca się w oczy...
Wszystkie budy - zaglądam do srodka - puste.
Psy przeliczam raz po raz - no 2.

Pewna prawie na 100%, ze cos niedobrego się stało - pytam pracownika struchlała... a on an to, ze jeeest, ze to przecież nie drobinka, zeby zniknął

ufff - siedział w kąciku budy - tak głęboko, że nic nie było widać

wygląda właściwie bez zmian - oczy czerwone jak pies Baskervillów, nos byle jaki, cos tam pod nosem...

szczerze mówiąc - nie mam pojęcia, co sie za tym kryje :niewiem:

Posted

a ja wczoraj mało nie zakrztusiłam się kawą , jak mąz zadzwonił , że jedzie ładować się do Słupska , niestety okazało się , że to było zbyt piękne , pojechał do Zawiercia , trzymam kciuki na następny tydzień , zaraz dam znać kindze , jakby co.

Posted

wandul 66 napisał(a):
a ja wczoraj mało nie zakrztusiłam się kawą , jak mąz zadzwonił , że jedzie ładować się do Słupska , niestety okazało się , że to było zbyt piękne , pojechał do Zawiercia , trzymam kciuki na następny tydzień , zaraz dam znać kindze , jakby co.

wandul - chron życie i zdrowie - nie rozmawiaj z mężem podczas picia kawy :mad: :evil_lol:

dziękuję za pamięć;)