Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U naszej histeryczki by to nie przeszło. Wara komukolwiek od jej ciała. 🙂 
Ona już dostaje histerii przed samym gabinetem. Natomiast na ulicy jak widzi swoją wetkę to jest do niej bardzo przyjaźnie nastawiona. Gabinet to wróg i wszystko co się w nim znajduje. Co ja piszę? Poczekalnia też jest wrogiem. 🙂 
Neutralny grunt owszem, ale nic ponad to. 🙂 

• Like 1
Posted

Trochę nam się stres przedłuży. Nie było na razie konsultacji wyników małej mordki, bo nasza pani doktor jest do wtorku na urlopie. 

Posted
Dnia 18.04.2025 o 13:10, szajbus napisał:

To czekanie jest najgorsze. 

Tak, nie potrafię nie myśleć o tym 😕 

Posted

Bardzo dziękuję za życzenia.

Wszystkim zaglądającym do Noraska życzę

Radosnych, pogodnych i zdrowych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego

Posted

Dziękujemy za kciuki i łapinki. Jesteśmy już po konsultacji z naszą panią doktor. Wyniki nie pogorszyły się od ostatnich badań, co nas cieszy, bo mała mordka ma swoje lata i okazem zdrowia nie jest. Leki zostają bez zmian. W czwartek mamy wizytę u kardiologa, na badania kontrolne. 

• Like 1
Posted

Serduszko się nie pogorszyło. Mamy podawać te same leki i następna kontrola za około 3 miesiące. 
Dziękujemy za kciuki, łapinki i prosimy o jeszcze. 

Posted

Dzisiaj jeden z dni wyjątkowych. I trochę smutnych. 24 lata temu urodziła się kochana Norcia. Szczeniaczkowych zdjęć nie mam w postaci cyfrowej, aparat cyfrowy pojawił się później. Może kiedyś zeskanuję analogowe, które mam. A dzisiaj chociaż fotka już cyfrowa, dla uczczenia urodzin naprawdę wyjątkowej suni. 

1fdaa4a6d6197.jpghttps://zapodaj.net/plik-wEYoS1Yq0X

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dobrze, że zostały nam wspomnienia, zdjęcia. I jeszcze możliwość porozmawiania z bliskimi, którzy też pamiętają.