Gosiapk Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 wapiszon napisał(a):Sunia ma wspaniały domek:multi: Która sunia? Z chorą skórą czy szczeniaczek? Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Szczeniak. Jakoś tak pusto w domu.... I nikt królików nie gania.:roll: Quote
Szczurosława Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Szukając czego inego przypadkiem znalzłam te zdjęcia . Kamyk vel Jerry. Dla Kary. I Neris /jeśli jeszcze czasem tu zaglądają;)/ Piaskowa wersja Łatka. Quote
Gosiapk Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Szczurosława napisał(a):Szczeniak. Jakoś tak pusto w domu.... I nikt królików nie gania.:roll: Kotki się ucieszyły :) Quote
Szczurosława Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Do adopcji poszedł Bagi. Nowy psiak to niespełna roczny czarny jamnik z brązowymi prześwitami.Z białą łatką na piersi.Łagodny, troche nieśmiały, przytulaśny jak to szczeniak.Na smyczy ok.Z innymi psami też. Quote
Szczurosława Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Roboczo jamniczka nazwałam Scooby, tutaj jego wątek Quote
Szczurosława Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Bagi został zabrany wprost ze schroniska.Więc nie wiem nic i raczej nikt nie jest skłonny przekazac mi jakieś info.... SM przywiozła dziś bullowatą sierotkę.Białą z rudymi łatami na tułowiu.Jechał na przednim siedzeniu, więc do ludzi musi być ok. Quote
Szczurosława Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 straż miejska, na naszym zadupiu w liczbie jednego pana Quote
Szczurosława Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Bullowata to około 3-letnia AST-ka, drobna, biała z czarnymi łatami na plecach.Charakter cudo! Zakochałam się, zginęłam, przepadłam:loveu: Druga suczka to kilku miesięczna brązowa ,gładka.Wygląda jak wyrośnięty pinczerek.Chrakter baaardzo bezpośredni, energiczna sunia, grzeczniutka. Obydwie sunie łagodne, ignorują ataki psów sąsiada:cool1: Quote
Recommended Posts