Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ANKA - ja nie czytałam wszystkiego wcześniej - myślałam, że Kora to psiak ze schroniska, tylko trzymany przez Ciebie w budzie by go odizolować !

Jeśli nie i jest Twoja i do Ciebie przywiązana (czyli jest z Tobą dłużej) to wtedy moje zdanie jest takie jak malawaszki !!!!!!!
Swojego psa bym nie oddała !!!!!!!!!!!!!!!

I przepraszam za niedoczytanie !!!!!!!!!

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora do domu czasem próbuje sie dostać, ale np. jak po sterylizacji mieszkala przez jakiś czas w domu to na drugi dzień odmówiła powrotu z siku i poszła do budy ,

w schronisku małe zmiany:
Natka oddana , bo : po kąpieli grzecznie zachowywała się w domu, ale jak miała iść do budy to nie wiedziała co ze soba zrobić, siedziała w kącie podwórka i odmawiała jedzenia, państwo zabrali corgowatego łaciaka, Natke radoche miała jakby z wakacji wróciła, od razu zaczęła ustawiać szczeniaki,
są 2 nowe suczki, malutkie ratlerkowate, gładkie, kremowa mama i cz.-podpalana córa, jestem pewna że mamuśka była w schronisku na wiosnę , ma nawet tą samą bliznę, ale kierownictwo neguje me słowa, suczki zostały przywiezione z miejscowości b. odległej niz domu kremówki, no i rodzina szanowana, związana zpolityką( pan G..., najprawdopodobniej rodzina vice- albo burmistrza poznania), w każdym razie dla mnie sprawa szemrana, i takim sposobem w schronisku jet 18 psów, ciemniejsza suczka ma cieczkę, teraz się odgryza, ale na wybieg została po przybyciu wpuszczona gdy biegały n iewykastrowane samce:cool1: