Yona Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ANKA, czy ta sunia - Mamuśka, to ta sama, o której pisałaś mi?... Czy to przypadkiem nie jest Dzika?... Taka podobna... Quote
Yona Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Oj, czytałam tutaj , że jakaś sunia zwiała, ale jakoś tak nie dotarło do mnie, że to ona. Teraz jak zobaczyłam ją na tych zdjeciach (jak widzę, wydawało mi się, że ją), to przypomniałm sobie, że kiedyś obiecałam, że zrobię jej ogłoszenia. A tutaj taki numer odstawiła suńka :shake: Quote
Yona Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Napiszę, ale mam jeszcze tekst dla kociaków do napisania. Może być na pojutrze? Najpóźniej na pojutrze... :) Quote
Yona Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Własnie zabieram sie za Brutusa :) ANKA, ile on może mieć lat?... Tak dokładniej?... Quote
Szczurosława Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Yona napisał(a):Własnie zabieram sie za Brutusa :) ANKA, ile on może mieć lat?... Tak dokładniej?... trudne pytania zadajesz;) 10 na pewno, możę 11,12... Quote
Yona Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ANKA... Do tego tekstu przydadzą się bardzo zdjęcia Brutusa z Tobą :cool3: Niekoniecznie musisz być tam taka cała widoczna... :) Test będzie w formie dialogu Brutusa z Tobą :) Zaraz wkleję tutaj to, które byłoby OK :) Ale jedno to trochę za mało :) Quote
Yona Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dobrze byłoby, gdyby na niektórych był smutny, na jednych wpatrzony w Ciebie, na innym w dal, na jeszcze innym z ziemię... Ale masz pracę domową :evil_lol: To będzie tekst przeplatany zdjęciami... ANKA, do dzieła :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 praca domowa we wakacje:placz: jutro powinnam wpaść do schronu więc coś cyknę a widziałaś te zdjęcia? post 11,i troche linków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75261&page=2 Quote
Yona Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Nie Ty masz cykać, a ktoś Tobie :cool3: Coś w tym stylu, jak na tym zdjęciu, które wkleiłam. Ty ANKA, będziesz rozmawiała z Brutusem :evil_lol: Może lepiej będzie jak napiszę tekst. Wtedy będziesz wiedziała, o co mi chodzi :) PS A o której jutro jedziesz do schronu?...:razz: Quote
Szczurosława Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 nie wiem , zależy jaka pogoda, jak nijak to około 12, jeśli upał ok.18:shake: Quote
Szczurosława Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 dziś w schronie był facet, który brał już kilka szczeniaków i za każdym razem po kilku tyg.psy dziwnym trafem znajdowały się na wybiegu albo były przywożone przez SM, on chciał tylko "obejrzeć pieski", wypuścił Boksia, który złapał się z Kajtkiem przez siatkę, Kajtek trzymając Boksia za wargę próbował go przeciągnąć ... na szczęście facet został wygnany ze schronu i miejmy nadzieje, że już się nie pojawi.starałam się uczulić kierownictwo, aby nie wydawano mu jakiegokolwiek psa, oby to przyniosło skutek; ale, że po tych szczeniakach on miał czelność przyjść do schroniska.... zaraz wrzuce fotki, tylko 42 Quote
Yona Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ANKA :crazyeye: 42 fotki zrobiłaś?...:crazyeye: :lol: To dlatego Ciebie tak długo nie było :lol: Quote
Szczurosława Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 długo nie było , bo komputer był zajęty, a tym bez internetu nie byłam zainteresowana:) już wrzucam, najpierw Brutus,który chciał patrzeć w dal , tylko albo był przyklejony do mojej nogi albo stawał z przodu i się uśmiechał;) Quote
Yona Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ANKA, jak ktoś poogląda te foty, to raczej się nie pobeczy :evil_lol: A miał przecież beczeć jak bóbr :evil_lol: Quote
carolinascotties Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 a cóż to za krew na nosku? czy to efekt próby przecignięcia przez kraty??? Quote
Yona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ANKA, ale to nie ja chyba się oferowałam z tym zbiorowym?... :shake: Pamięć mam kiepską, ale to nie ja?... Wiem, że Brutusowi miałam napisać tekst, to wiem. Zaraz napiszę. Zobacz, co mi znowu przeszkodziło. Ja się zabiję :placz: Teraz właśnie wklejem ogłoszenia tych biedaków. Jak pójdą do schronu do i do piachu pewnie. Za małe, na pewno coś złapią :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75866 Quote
Recommended Posts