Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, czytałam tutaj , że jakaś sunia zwiała, ale jakoś tak nie dotarło do mnie, że to ona.
Teraz jak zobaczyłam ją na tych zdjeciach (jak widzę, wydawało mi się, że ją), to przypomniałm sobie, że kiedyś obiecałam, że zrobię jej ogłoszenia.
A tutaj taki numer odstawiła suńka :shake:

Posted

ANKA...
Do tego tekstu przydadzą się bardzo zdjęcia Brutusa z Tobą :cool3:
Niekoniecznie musisz być tam taka cała widoczna... :)
Test będzie w formie dialogu Brutusa z Tobą :)

Zaraz wkleję tutaj to, które byłoby OK :)
Ale jedno to trochę za mało :)

Posted

Dobrze byłoby, gdyby na niektórych był smutny, na jednych wpatrzony w Ciebie, na innym w dal, na jeszcze innym z ziemię...

Ale masz pracę domową :evil_lol:
To będzie tekst przeplatany zdjęciami...
ANKA, do dzieła :evil_lol:

Posted

Nie Ty masz cykać, a ktoś Tobie :cool3:
Coś w tym stylu, jak na tym zdjęciu, które wkleiłam. Ty ANKA, będziesz rozmawiała z Brutusem :evil_lol:

Może lepiej będzie jak napiszę tekst. Wtedy będziesz wiedziała, o co mi chodzi :)

PS A o której jutro jedziesz do schronu?...:razz:

Posted

dziś w schronie był facet, który brał już kilka szczeniaków i za każdym razem po kilku tyg.psy dziwnym trafem znajdowały się na wybiegu albo były przywożone przez SM, on chciał tylko "obejrzeć pieski", wypuścił Boksia, który złapał się z Kajtkiem przez siatkę, Kajtek trzymając Boksia za wargę próbował go przeciągnąć ...
na szczęście facet został wygnany ze schronu i miejmy nadzieje, że już się nie pojawi.starałam się uczulić kierownictwo, aby nie wydawano mu jakiegokolwiek psa, oby to przyniosło skutek; ale, że po tych szczeniakach on miał czelność przyjść do schroniska....

zaraz wrzuce fotki, tylko 42

Posted

długo nie było , bo komputer był zajęty, a tym bez internetu nie byłam zainteresowana:)

już wrzucam, najpierw Brutus,który chciał patrzeć w dal , tylko albo był przyklejony do mojej nogi albo stawał z przodu i się uśmiechał;)

Posted

ANKA, ale to nie ja chyba się oferowałam z tym zbiorowym?... :shake:
Pamięć mam kiepską, ale to nie ja?...

Wiem, że Brutusowi miałam napisać tekst, to wiem.
Zaraz napiszę. Zobacz, co mi znowu przeszkodziło. Ja się zabiję :placz:
Teraz właśnie wklejem ogłoszenia tych biedaków. Jak pójdą do schronu do i do piachu pewnie. Za małe, na pewno coś złapią :placz:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75866