Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

skoro Anka robi sporo zdjęć, to dlaczego piszesz, że wystawiasz nijakie albo wcale?
Anka, musisz ciut zmienić podejście - przejdź z ilości w jakość! przepraszam, nie chcę sobie krytykować... sama zdjęć nie robię, bo aparatu brak, więc nie żebym się mądrzyła... ale wiem, iż czasem brzydki psiak ma świetne fotki, nastrojowe, jest przerobiony na eleganta i - o dziwo! - znajduje dom, bo ktoś się zauroczył... a przecież widział fotki a nie psa na żywo... wejdź na wątek metamorfozy i sama zobacz, co można zrobić z psa... do tego jednak trzeba czasu, cierpliwości i pomocy innych ludzi... masz to wszystko? :roll:

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

staram się z fotami, aczkolwiek o wiele łatwiej zrobić dobre zdjęcie rzeczy martwej niż przemieszczającemu się psu:evil_lol:
a , że jestem sama to nie jestem w stanie przytrzymać i zrobić mu zdjęcia jednocześnie:eviltong:

Anka się stara i obiecuje poprawę:lol:

Posted

halbina napisał(a):
skoro Anka robi sporo zdjęć, to dlaczego piszesz, że wystawiasz nijakie albo wcale?
Anka, musisz ciut zmienić podejście - przejdź z ilości w jakość! przepraszam, nie chcę sobie krytykować... sama zdjęć nie robię, bo aparatu brak, więc nie żebym się mądrzyła... ale wiem, iż czasem brzydki psiak ma świetne fotki, nastrojowe, jest przerobiony na eleganta i - o dziwo! - znajduje dom, bo ktoś się zauroczył... a przecież widział fotki a nie psa na żywo... wejdź na wątek metamorfozy i sama zobacz, co można zrobić z psa... do tego jednak trzeba czasu, cierpliwości i pomocy innych ludzi... masz to wszystko? :roll:

Zeżarło mi chyba jedno słowo. Miało być: "...wystawiam takie psy, że szkoda gadać".
Popieram wszystko, co piszesz halbina :loveu:
ANKA, do roboty. Przypomnij sobie, na jakie fotki Brutusa składałam u Ciebie zamówienie :razz: Zajrzyj na PW :razz:

Chyba podrzucę Ci halbina na PW adres wątku, na którym ktoś uważa, że psu wystarczą dwie-trzy fotki. Ten ktoś pisze, że zajmował się marketingiem i wie lepiej :cool1:
Kuń by się uśmiał :lol:

Posted

ANKA, staraj się :lol:
Zdjęcia miały być takie, żeby ludziska beczeli jak bobry :placz:
Już niech tam nie patrzy w dal.
Oby tylko rozczulał :)

Posted

no to lecimy, tak dużo ,gdyz nie mogłam sie zdecydować:oops:

strasznie się motał, piszczał, skamlał, wysunął się z obroży, mam nadzieje, że nikt go nie weźmie na łańcuch, bo on sie zapłacze na śmierć....

Posted

nie no ,ale wy tu kombinacje robicie :evil_lol:
a Brutusik sie naprawde smieje:lol: Z niego taki lancuchowiec jak ze mnie krolewna;)

ale na tym pierwszym zdjeciu to wyglada jakby sie katarku w tych warunkach ,na lancuchu ,nabawil biedulek;)

Posted

ojjjj widzę, że ruch u Brutusika!! dziewczyny nie mam czasu poczytać zaległych stron, tak więc proszę o telegraficzny skrót: co z allegro?? dzisiaj skonczyła się aukcja, nie wiem co dalej? wystawiać? mamy nowy tekst? fotki?

Posted

ANKA_89 napisał(a):
jo, na razie Yona go wystawiła z nowym tekstem, ale chyba jeszcze nie dodawała nowych fotek; tymczasem nie wystawiaj, może w końcu ktoś zadzwoni...;)
dzięki za allegro:loveu:

w takim razie cieszę się - bo ruch na wątku tego chłopaka oznaczać może, że wreszcie zdarzy się COŚ dobrego :) I ściskam kciukasy za przystojniaka

Posted

Anashar napisał(a):
moge coś poradzić? Dopisz w tytule mix owczarek niemiecki to ilość odwiedzin wzrośnie przynajmniej 4x ;)

Za wpisywanie takich rzeczy ostatnio zdjęto mi dwie aukcje.
No a do owczarka, to on tak samo podobny jak i ja :p