halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 skoro Anka robi sporo zdjęć, to dlaczego piszesz, że wystawiasz nijakie albo wcale? Anka, musisz ciut zmienić podejście - przejdź z ilości w jakość! przepraszam, nie chcę sobie krytykować... sama zdjęć nie robię, bo aparatu brak, więc nie żebym się mądrzyła... ale wiem, iż czasem brzydki psiak ma świetne fotki, nastrojowe, jest przerobiony na eleganta i - o dziwo! - znajduje dom, bo ktoś się zauroczył... a przecież widział fotki a nie psa na żywo... wejdź na wątek metamorfozy i sama zobacz, co można zrobić z psa... do tego jednak trzeba czasu, cierpliwości i pomocy innych ludzi... masz to wszystko? :roll: Quote
Szczurosława Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 staram się z fotami, aczkolwiek o wiele łatwiej zrobić dobre zdjęcie rzeczy martwej niż przemieszczającemu się psu:evil_lol: a , że jestem sama to nie jestem w stanie przytrzymać i zrobić mu zdjęcia jednocześnie:eviltong: Anka się stara i obiecuje poprawę:lol: Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 halbina napisał(a):skoro Anka robi sporo zdjęć, to dlaczego piszesz, że wystawiasz nijakie albo wcale? Anka, musisz ciut zmienić podejście - przejdź z ilości w jakość! przepraszam, nie chcę sobie krytykować... sama zdjęć nie robię, bo aparatu brak, więc nie żebym się mądrzyła... ale wiem, iż czasem brzydki psiak ma świetne fotki, nastrojowe, jest przerobiony na eleganta i - o dziwo! - znajduje dom, bo ktoś się zauroczył... a przecież widział fotki a nie psa na żywo... wejdź na wątek metamorfozy i sama zobacz, co można zrobić z psa... do tego jednak trzeba czasu, cierpliwości i pomocy innych ludzi... masz to wszystko? :roll: Zeżarło mi chyba jedno słowo. Miało być: "...wystawiam takie psy, że szkoda gadać". Popieram wszystko, co piszesz halbina :loveu: ANKA, do roboty. Przypomnij sobie, na jakie fotki Brutusa składałam u Ciebie zamówienie :razz: Zajrzyj na PW :razz: Chyba podrzucę Ci halbina na PW adres wątku, na którym ktoś uważa, że psu wystarczą dwie-trzy fotki. Ten ktoś pisze, że zajmował się marketingiem i wie lepiej :cool1: Kuń by się uśmiał :lol: Quote
halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 to podrzuć, Yono... a co do dwóch, trzech fotek... mozę i by wystarczyły, ale takie superaśne... np... pies na kożuchu z różą w zębach... :evil_lol: Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ANKA, staraj się :lol: Zdjęcia miały być takie, żeby ludziska beczeli jak bobry :placz: Już niech tam nie patrzy w dal. Oby tylko rozczulał :) Quote
Bonsai Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 POPIERAM!!!!! Dobre zdjęcia to podstawa! Adagir znalazł dom, dopiero gdy wystawione na jego aukcji były fotki tego typu: Quote
Yona Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Patrz, patrz ANKA :) On coś do Brutrusa podobny :cool3: Quote
Anashar Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Halbinko racja! Zdjęcia to podstawa. I najlepiej uchwycić ten psi wzrok ;) Quote
Szczurosława Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 no to lecimy, tak dużo ,gdyz nie mogłam sie zdecydować:oops: strasznie się motał, piszczał, skamlał, wysunął się z obroży, mam nadzieje, że nikt go nie weźmie na łańcuch, bo on sie zapłacze na śmierć.... Quote
Szczurosława Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Yona, patrzy w dal,patrzy w dal!;) Quote
Brucio Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 nie no ,ale wy tu kombinacje robicie :evil_lol: a Brutusik sie naprawde smieje:lol: Z niego taki lancuchowiec jak ze mnie krolewna;) ale na tym pierwszym zdjeciu to wyglada jakby sie katarku w tych warunkach ,na lancuchu ,nabawil biedulek;) Quote
halbina Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 fotki świetne... tylko nie wklejajcie wszystkich, bo naprawdę ktoś uzna, że to pies stworzony do łańcucha... :roll: :evil_lol: Quote
halbina Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ja bym dałą i smutne i radosne... taka gradacja emocji...;) Quote
halbina Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Yona, czekamy na Twoją opinię... i nie ograniczajcie się do zdjęć przy budzie... są jeszcze te z cżłowiekiem i na spacerku przecież! Quote
Brucio Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 fakt,Brucio na tej focie najbiedniej wyglada;) Quote
jo_joanna Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ojjjj widzę, że ruch u Brutusika!! dziewczyny nie mam czasu poczytać zaległych stron, tak więc proszę o telegraficzny skrót: co z allegro?? dzisiaj skonczyła się aukcja, nie wiem co dalej? wystawiać? mamy nowy tekst? fotki? Quote
Yona Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Już coś tam zmieniłam :) http://www.allegro.pl/item218744986_anka_powiedz_mojemu_panu_ze_.html Quote
jo_joanna Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ANKA_89 napisał(a):jo, na razie Yona go wystawiła z nowym tekstem, ale chyba jeszcze nie dodawała nowych fotek; tymczasem nie wystawiaj, może w końcu ktoś zadzwoni...;) dzięki za allegro:loveu: w takim razie cieszę się - bo ruch na wątku tego chłopaka oznaczać może, że wreszcie zdarzy się COŚ dobrego :) I ściskam kciukasy za przystojniaka Quote
Anashar Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 moge coś poradzić? Dopisz w tytule mix owczarek niemiecki to ilość odwiedzin wzrośnie przynajmniej 4x ;) Quote
Yona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Anashar napisał(a):moge coś poradzić? Dopisz w tytule mix owczarek niemiecki to ilość odwiedzin wzrośnie przynajmniej 4x ;) Za wpisywanie takich rzeczy ostatnio zdjęto mi dwie aukcje. No a do owczarka, to on tak samo podobny jak i ja :p Quote
Hala Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Przecież ja tu jestem i nabijam oglądalnosć ;) Quote
Recommended Posts