Felka z Bagien Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='greatmadwomen']:crazyeye: Felka jesteś wielka![/QUOTE] To jest zarezerwowane, jak Kamelia się znajdzie:-( A ja widziałam w schronie takiego pieska, nie wiem co to było,ale od wczoraj siedzi mi to w głowie, że to może być ona. Quote
Rumi. Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ale poświęciłaś duuużo czasu na rozwieszanie ogłoszeń i szukanie jej... hmmm... to jeśli masz czas to podjedź jutro do schronu, zostaw ogłoszenie i możesz zapytać się o tą sunię no chyba że pamiętasz numer boksu to zobaczę jutro. (ja też będę jutro więc może się spotkamy) Quote
Felka z Bagien Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Chciałam podjechać dzisiaj, ale pomyślałam, że jutro na spokojnie wszystko się rozezna.Postaram się "dać radę" jutro podjechać do schronu.Dam znać na pewno;)! Quote
Rumi. Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jak będziesz to napisz mi sms, będę jutro od 11.30 w schronie do 14.00 prawdopodobnie. mój nr. 888-105-999 ja widziałam kamelię na żywo, jeszcze w schronie to poznała bym ją Quote
malawaszka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 kochane jesteście dziewczyny :Rose: Quote
Felka z Bagien Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Amigo dzięki,ale nie ma za co.Ja niestety mam już takie skrzywienie,że jak jadę, to patrzę za bezdomniakami.Więc jak jest pełna gotowość do akcji,to u mnie adrenalina skacze wysoko w górę i "łapię formę".Życzę wszystkim,żeby się znalazła-niechby już w tym schronie.Mam jeszcze plakaciki, to je podrzucę do schr.Niestety ona może być wszędzie.Więc rozklejać, moim zdaniem trzeba gdzie się da. Quote
AMIGA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No właśnie wiem, ze ona może być wszędzie. Dlatego co jakiś czas "przyciskam" tamb, żeby Kamelię pokazać w Dzienniku. W schronisku krakowskim ona jest zgłoszona, ze zaginęła. Na szczęście Kamelia ma chipa, więc jakby się tam znalazła, to zaraz bym o tym wiedziała, bo umowa adopcyjna jest wypisana na mnie. Quote
Felka z Bagien Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Zjeździłam dzisiaj jeszcze troszkę w kierunku Carefour'a.Powiesiłam kilka ogłoszeń na słupach. Amigo, jak to jest z tymi ogłoszeniami:ile to kosztuje?Bo powiem szczerze, wypaliłam 1/2 baku,co nie jest mało.Nie żałuję nic, a nic.Tylko,trzeba przeanalizować, co jest bardziej opłacalne i co jest skuteczniejsze?Myślałam też o ulotkach,takich jak reklamówki rozdawane na światłach,ale nie mam o tym pojęcia.Jak nabiorę "pary" to popytam, ale może ktoś już wie jak to działa? Quote
AMIGA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Zjeździłam dzisiaj jeszcze troszkę w kierunku Carefour'a.Powiesiłam kilka ogłoszeń na słupach. Amigo, jak to jest z tymi ogłoszeniami:ile to kosztuje?Bo powiem szczerze, wypaliłam 1/2 baku,co nie jest mało.Nie żałuję nic, a nic.Tylko,trzeba przeanalizować, co jest bardziej opłacalne i co jest skuteczniejsze?Myślałam też o ulotkach,takich jak reklamówki rozdawane na światłach,ale nie mam o tym pojęcia.Jak nabiorę "pary" to popytam, ale może ktoś już wie jak to działa? Ale o jakie ogloszenia pytasz? W tym wypadku nie wiadomo co akurat będzie skuteczniejsze, bo nie wiadomo, gdzie Kamelia w tej chwili jest. Wszystko co tylko komuś wpadnie do głowy może się przydać. Ogłoszenia wypadałoby porozwieszać w calutkim Krakowie. Myśmy z Sylwią, irenąka i karusiąp i agamiką "załatwiły" pół Nowej Huty, bo tu Kamelia zaginęła. Ale calego Krakowa nie jesteśmy w stanie "oblecieć" Quote
Felka z Bagien Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Chodzi mi o ogłoszenie w gazecie ze zdjęciem? Quote
AMIGA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 One nic nie kosztują, tylko tam jest wciąż bardzo duża kolejka. Kamelia miała od swojego zaginięcia 2 razy takie ogłoszenie w Dzienniku. Miala też w Gazecie Krakowskiej Quote
Felka z Bagien Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A normalnie, za pieniądze się da?Bo jesli to jest 30pln-50pln,to warto próbować.Za te pieniądze gazeta dociera do 1.całego Krakowa 2.jest dużo większy nakład niż ktokolwiek z nas jest w stanie wydrukować plakacików.No i czas.Mnie to zajęło 9 godzin,trochę grosza+ 1/2 baku paliwa.Pytam, bo nie wiem co jest skuteczniejsze.Gdyby,ktoś zadzwonił i powiedział, mam Kamile i znalazłem wasze ogłoszenie na słupie,to jestem gotowa ......ucałować ją w pysio. Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 była w gazecie 2 razy plus w gazecie krakowskiej i nie było ani pół śladu :( teraz to chyba tylko cud... Quote
AMIGA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Nie mam pojęcia czy za pieniądze można umieszczać w Dzienniku ogłoszenia ze zdjęciem o zaginięciu psa. Tym bardziej, że tak jak już pisałam - Kamelia byla 2 razy w Dzienniku i 1 raz w Krakowskiej - też ze zdjęciem Quote
malawaszka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 można umieszczać jako ogłoszenia drobne, ale wg mnie nie ma to sensu :( Quote
WATACHA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Felka z Bagien napisał(a):To jest zarezerwowane, jak Kamelia się znajdzie:-( A ja widziałam w schronie takiego pieska, nie wiem co to było,ale od wczoraj siedzi mi to w głowie, że to może być ona. A co z tym pieskiem?To nie ona? Quote
Rumi. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 nawet nie sprawdzałyśmy, bo napewno to nie ona, uczepiły(przepraszam za wyrażenie, ale z wielkimi pretensjami się przynajmniej do mnie zwracała) się nas dwie dziewczyny ze schronu, jedna z nich tam pracuje i mówiła że ona z nią wychodziła i by od razu wiedziała gdyby trafiła do schronu. Quote
Felka z Bagien Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 WATACHA napisał(a):A co z tym pieskiem?To nie ona? Nie ona:-(,tak mówią. Quote
WATACHA Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No to szkoda.A czemu się uczepiły, zapytać nawet nie można:shake:? Quote
Rumi. Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Felka je spotkała przed wejściem i wielce mówiły że niemożliwe aby była w schronie... ale to już pisałam Quote
Felka z Bagien Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 To prawda,ale jeszcze raz poproszę spokojnie, żeby może sprawdzić chociaż chipa tego pieska.Dzisiaj niedziela i dużo wolontariuszy,ja też leciałam dalej z tymi plakatami,więc wszystko szybko, szybko Ta wolontariuszka znała Klaudię, bo wychodziła z nią na spacer,więc jest to argument. Quote
Felka z Bagien Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 :mad:Kamelię oczywiście, nie Klaudię:oops:. Quote
Recommended Posts