Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miecio wczoraj zwiał i znalazł się pod moim domem, tak jak zawsze ucieka teraz sam przyszedł, ładnie szedł na smyczy, nie ciagnął, wiedział, że ma iść po chodniku, o ile jak latał luzem ignorował inne psy to jak był na smyczy mężniał,:głaskałam go kucając, z tyłu podbiegł pies z okolicy, jak Miecio na niego wyrwał to porządnie walnął głową w moje kolano, ja nie byłam w stanie iść, a on jakby nic wyrywał się do psa, ale zdążył go tylko w tyłek uszczypnąć

Posted

lon_cia napisał(a):
to jest łobuz..........
moze skusisz sie na kolejną paskude?????:razz: jak juz sam do Ciebie wpada:)

ja nie mam nic przeciwko, ale siła wyższa..., no i musiałby mieszkać na dworzu, bo jakby coś zrobił moim pasztetom:mad: , a może Ty? :razz: , ja mam 4 , Ty 3 , a sprawiedliwość jusi być:)

Posted

ANKA_89 napisał(a):
ja nie mam nic przeciwko, ale siła wyższa..., no i musiałby mieszkać na dworzu, bo jakby coś zrobił moim pasztetom:mad: , a może Ty? :razz: , ja mam 4 , Ty 3 , a sprawiedliwość jusi być:)

heh jaka propazycja:razz: chyba nie dałabym rady z czwartym, na dodatek kotożernym łobuzem:eviltong:
a jak Mietek wogóle trafił do schronu??? długo juz tam siedzi???

Posted

[quote name='ANKA_89']niszczy moje zdrowie psychiczne od lipca 2006, przywiózł go strażnik miejski jako psa bezdomnego, nic więcej nie wiem, no i nikt go nie chce....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jezcze ktoś go zechce.......

• 2 weeks later...
Posted

ANKA_89 napisał(a):
ostatnio Miecio zachwycił pewną panią,gdyby nie jego pasja łowiecka już by mieszkał w bloku, bo mieszkanko miał dzielić z dwoma kotami....

aj Mietek, musisz sie na kotkach wyżywać:mad:

Posted

Miecio pomimo niezależności uwielbia być w centrum uwagi, byłby idealnym jedynakiem, ostatnio troche sobie nagrabił i zamiast biegać spędził troche czasu przywiązany do drzewa, no i zaczął przedstawienie jaki to on biedny, ale po wyciu, skamleniu, szczekaniu zajął się wykopkami:lol:

• 3 weeks later...
Posted

ANKA_89 napisał(a):
chciałabym troche poogłaszac Miecia a w związku z tym ma pyt.,
podciągnąć go pod beagla czy bullowatego?

mysle ze po beagla
hopsa łobuzie

• 2 weeks later...