Szczurosława Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Rene@Rabik napisał(a):A co tym razem nabroił? Razem z Maffem pobiegły radośnie na miasto, wróciły po ok.4 h przeszczęśliwe :roll: Quote
Lu_Gosiak Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Szczurosława napisał(a):Razem z Maffem pobiegły radośnie na miasto, wróciły po ok.4 h przeszczęśliwe :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to diobły Quote
Szczurosława Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Taaaa, ubarwiają sobie życie :mad: Quote
Rene@Rabik Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Szczurosława napisał(a):Taaaa, ubarwiają sobie życie :mad: Jak bys miała okazje to tez byś pobiegła, siedzą w tych klatkach i tylko jak Ty sie pojawiasz to zwiastuje to spacer. A poza tym nuda..... Więc chłopaki jak potrafią tak sobie zycie sami kolorują :diabloti::evil_lol: Quote
Szczurosława Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Jak bys miała okazje to tez byś pobiegła, siedzą w tych klatkach i tylko jak Ty sie pojawiasz to zwiastuje to spacer. A poza tym nuda..... Więc chłopaki jak potrafią tak sobie zycie sami kolorują :diabloti::evil_lol: Taaa, oni zawsze coś wymyślą. Ja wiem ,że one się tam nudzą, bo obydwa są inteligentniejsze od przeciętnego psa, ale co zrobić.Wyżej d... nie podskoczysz... Przedtem po spacerze krążyły wokół schroniska i po kilku minutach wracały,a teraz dały popis i to mi sie oberwało ,że psy w kojcach nie siedzą, życie ;) Quote
Rene@Rabik Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Miecio nie słuchaj ciotki Szczurosławy i spaceruj, spaceruj :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Przystojniak Miecio szuka domu na zawsze Quote
Gosiapk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Miecio przystojniak czeka na oferty wspólnego życia Quote
Szczurosława Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Mieczysław to inteligentne stworzonko i mnie on przerasta, on potrzebuje konsekwencji i wymęczenia :mad: Quote
Recommended Posts