DariannaKrak. Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 chyba ja tez powinnam wpaść na miau,bo w końcu kocia dama też czeka na Roksińskiego :) Ksiaże Rokisław Pierwszy i Nieostatni pozna niedługo naszą Kociarę Pierwszą Mocną :lol: Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 No właśnie!!! Tu masz link: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=21964 Ja taka niekumata na tamtym forum jestem, że mogę nie zauważyć, jak dostanę PW :diabloti: A koleżanka, jak wiem, w forach oblatana z deczka... Quote
akucha Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 CIOTKI, MAMY TRANSPORT!!!! :multi: :multi: :multi: Kotki sa jednak cudowne :loveu: Czytajcie co napisała dziewczyna z miau: myślę, że mąż się zgodzi, aby pies pojechał z nami... Tyle, że on duży, więc chyba w transporter się go nie pakuje?! Mamy auto kombi - czy moża dać psu legowisko za tylnym siedzeniem, jakby w odkrytym bagażniku? W Krakowie mamy być 21-go rano, więc wyjeżdżac będziemy ok. północy. Roki musiałby do wieczora 20-go byc już u nas. No i krakowski właściciel musiałby odebrać psa do ok. 10-tej rano (nie wiem jeszcze dokładnie - jedziemy do firmy i nie od nas to zależy). Czy psina miałaby smycz? Bo tak myslę, że na trasie trzebaby z nią pochodzić po krzaczkach Jakby coś było potrzebne na podróz, to chociaż nam pożyczcie. Mąż jest często w Gdańsku (bo ma mamę w Oliwie), to by oddał po powrocie z Krakowa. Pozdrowienia! Quote
DariannaKrak. Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 To teraz szukamy kogos dobrego,kto porzuci Rokiego do Ustki...Aniołku,zjaw sie! Quote
Tweety Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='akucha']CIOTKI, MAMY TRANSPORT!!!! :multi: :multi: :multi: Kotki sa jednak cudowne :loveu: uwielbiam w taki sytuacjach mówić "a nie mówiłam?":loveu: pytaliście w końcu Irmę o ten transport z Trójmiasta? Quote
brazowa1 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Poszukamy troche,nie moze wszystko konczyc sie i zaczynac na Irmie,kobieta musi czasem odpoczac.Ma swoje psy+Łysolka. Moze nam sie uda? Quote
Wola Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :multi::multi::multi:Roki coraz bliżej new domciu:lol::lol::lol:A się Katrin ucieszy jak się dowie...tylko teraz ta ustka...ale myśle ze z tym to już bedzie mniejszy problem:) Quote
brazowa1 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wola ,duza rola nalezy do Was :),czyli przygotowanie psa do podrozy.Niech juz jedzie ten Roki! Nie wiem,kiedy bedziecie w schronie?Trzeba juz pogadac z kierowniczka,no i oplata za psa-przelewem,tak jak za Zebatke,porozmawiasz? Quote
iberia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Alęż się cieszę!!!!!!!!!! hurra hurra hurra!! brązowa mów kiedy,a będę w schronie.Trudno-szkoła poczeka-Roki najważniejszy!! do 20IX kupa czasu...na pewno weekend/sobota/...a 20 to jest środa?? hmmm...a na którą on miał by być w tej Ustce??może ja bym się z nim wybrała...? Quote
Wola Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Katrin a jak wrócisz??potem na własny koszt?? ale w sumie byłoby chyba fajniej dla Rokiego, żeby z kimś znajomym się wybrał:):):)Teraz plan bedzie napięty, bo to niby dopiero 20 września ale to już tylko 1,5 tygodnia...Szkoła szkołą, jak bedę potrzebna to w tygodniu po lekcjach wpadnę:) tym bardziej ze na razie duzo sie w szkole nie dzieje:)Możecie liczyć na moją pomoc w przygotowaniu Rokiego do podróży:) Quote
akucha Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Roki musiałby być w Ustce wieczorem! Czytajcie uważnie to, co napisała przemiła ciocia od kotków (właściwie od szczurków :lol: ), a ja wkleiłam na zielono!!!! Bo ja się załamię.... Przecież Darianna napisała, że pokryje koszty transportu, też nie doczytałyście :mad: Będą bęcki... Quote
iberia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 nie wiem,jak Wola,ale ja doczytałam :evil_lol: przemyślę to dokładnie,porozmawiam z dyrekcją i zobaczymy ;) 18-stka minęła ;) Quote
akucha Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 A co cioteczko, po 18-ce to już bęcków nie można :diabloti: Czy pies dostanie obrożę, smycz i kaganiec - można pożyczyć? Osoby, które będą go przewozić zwrócą do schroniska, jeżdżą często do Trójmiasta, bo mają tam rodzinę, myślę, ze w ten sam sposób można będzie przekazać umowę adopcyjną. Można też pocztą odesłać, czy tak? Quote
iberia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 bęcki,bęcki,bęcki :P z tymi akcesoriami nie ma sprawy. Przecież jakoś wrócą.Wiem-mają rodzinę w Gdańsku ;) przeczytałam wcześniej...pozdrawiam! Quote
akucha Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Superr! Ale się denerwuję!!! Jak wywoziliśmy do Krakowa Zębatkę, to nie spałam prawie dwa dni :evil_lol: Quote
iberia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 wybacz,ale nie kojarzę Zębatki...pewnie mnie jeszcze w C.nie było...a jest póki co ktoś chętny do wycieczki z Rokim?? Quote
brazowa1 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Dziewczyny od Rokiego,ja pogadam z pania Iza (od kotow),na pewno pomoze Wam z umowa adopcyjna i formalnosciami biurowymi. Jezeli ktoras z Was bedzie mogla jechac-super,jezeli nie,bedziemy myslec dalej. Akucha,odpiszesz babce od szczurkow?Ze ja kochamy i na pewno wykorzystamy?:loveu: Quote
brazowa1 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 hej,hej,krakowska prawie-wlascicielko!czy 21tego wrzesnia ok 10tej,odbierzesz Rokiego? Quote
Wola Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Niwe było mnie na dogo z dobę a tu tyle się działo...ufff....ale juz wszystko przeczytałam:) bęcków nie chce:eviltong::eviltong::eviltong:będę w środę w schronie,słucham uważnie czego mam jeszcze się dowiedzieć:)wiem ze mam poprosić P.Izę o tą umowę adopcyjną,zapytac czy pocztą można przesłać,dowiem się czy ktos z Rokim chce pojechać,ufff już się zakręciłam bo dopiero do domu weszłam. Quote
akucha Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Odbierze!!!!! :lol: Pewnie sama napisze, jak wleci na dogo... Quote
Wola Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ale sprawa przycichła...Jutro bede w schronie jak już wspomniałam i o wszystko się dopytam:)mam nadzieję, że wszystko się dobrze już potoczy:) Quote
akucha Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Sprawy mają się tak (piszę, bo Darianna nie doleciała :cool3: ), że przekazałam zainteresowanym stronom: Darianna, cioteczka od kotków (przewoźniczka) i Brązowa - numery telefonów. Darianna z cioteczka od przewozów ma już wszystkow uzgodnione :lol: Nie wiem tylko, jak z transportem do Ustki :hmmmm: Cioteczki wolontariuszki, jesli potrzebny Wam kontakt do którejś z osób, to piszcie!!! Wyślę na PW. Quote
Wola Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ach ta Ustka...Trzeba coś wymyślić, bo czasu coraz mniej...Nie wiem o co jeszcze zapytać w schronie jak bede?? jeśli jakieś pytania jeszcze mam zadać albo coś to słucham uważnie:) w sobote napewno z Katrin przygotujemy Rokiemu kaganiec,smycz,obroże i co tam bedzie jeszcze potrzebne:) Quote
akucha Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Nie wiem, co tam Brązowa1 kombinuje, czy z kimś rozmawiała... No nic nie wiem :cool3: Quote
Recommended Posts