Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banerek
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/198028-Felu%C5%9B-roczny-psiak-porzucony-na-drodze-trafi%C5%82-do-schroniska-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu"][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/9733/felu.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Zofija']nie mam pojęcia, trzeba czekać na Deę, ona będzie końcem tygodnia w schronisku. Sama nie wiem co robić, czy zbierać na Hotelik???[/QUOTE]
Jak będziecie zbierać to mogę zadeklarować 10zł miesięcznie, niestety więcej nie jestem w stanie, bo finansowo mam pod górkę.

Posted

[quote name='Gabi79']Jak będziecie zbierać to mogę zadeklarować 10zł miesięcznie, niestety więcej nie jestem w stanie, bo finansowo mam pod górkę.[/QUOTE]

bardzo dziękuję!!!!!

Posted

Trafiłam tutaj przez przypadek, ale Feluś od razu podbił moje serce!
Niestety na ten moment kompletnie nie mam jak pomóc...:shake: I tak już mamy nadprogramowego psiaka... Ale mocno trzymam za Niego kciuki!
Mam nadzieję, że szybko znajdzie wspaniały DS, bądź przynajmniej DT...
A co z łapką? Już dobrze?

Posted

[quote name='Gabi79']Czy ktoś się orientuje co tam u Felusia?[/QUOTE]

Przepraszam, ze piszę dopiero teraz. Feluś został adoptowany przez bardzo sympatyczną rodzinę, z którą rozmawiała Dea.

Posted

[quote name='Zofija']Przepraszam, ze piszę dopiero teraz. Feluś został adoptowany przez bardzo sympatyczną rodzinę, z którą rozmawiała Dea.[/QUOTE]
To wspaniale! A czy jest szansa na wieści z nowego domu?

Posted

[quote name='Gabi79']To wspaniale! A czy jest szansa na wieści z nowego domu?[/QUOTE]

Dea będzie w schronisku końcem przyszłego tygodnia. Weźmie numer i zadzwoni do nowych właścicieli Felusia