Jump to content
Dogomania

Traper u jamora robi się na psa - POMOCY z finansami...!

Recommended Posts

• 8 months later...
Posted

jamor podął taką decyzję... :/ szkoda, że nic nie napisał... a tak się sadził, ze będzie super... a za kilka dni strzykawa, hurra! brawo...

Posted

[quote name='jamor']jejku, nie wiedziałem, 7 dni a juz mineło 9, lece go zastrzelic. Przepraszam za zwłoke. zawsze sie spozniam, musze sie poprawic[/QUOTE]

no i poprawił się, poleciał po kilkunastu faktycznie...

Posted

myślę,że zrobił to za uzgodnieniem z dziewczynami. To one powinny się w tym temacie wypowiedzieć. Pies był piękny,ale może faktycznie bez przyszłości. Na marginesie to Jamor ma czasami swoje widzimisię, czasami go nie rozumiem, pomimo szacunku dla niego i tego co robi dla psów.

Posted

w kontakcie z Jamorem była koleżanka z lecznica która szukała pomocy dla tego psa. Nie jamor podjął taką decyzje tylko razem ja podjeli.
A głos decydujacy miała miała ona.
Ale z tego pamietam do Jamora ten pies z zebami ostro startował, atakował go.
Jesli Jamor zasugerował takie rozwiązanie to napewno po przemysleniu za i przeciw.

Posted

Ja takiej decyzji nie podejmowałem , ani sam ani z nikim. Moje zdanie było takie : dla psa trzeba szukac roboty - pilnowanie terenu- to była moja decyzja. Pies miał iść do DS,była zainteresowana oraz umówiona dziewczyna która pracuje z haszczakami, miała pomóc w przygotowaniu psa pod dany DS. Kolejnego dnia DS wycofał sie a po kilku godzinach przyjechała do mnie prawna opiekunka( na której zlecenie pies u mnie przebywał) z vetem, uspili psa, zapakowali w worek i pojechali.
Kiedys Bronek był a teraz Dusia jest znacznie gorszymi przypadkami i nawet przez mysl mi by nie przeszło aby je usypiac. Wiec prosze sie odemnie od...............

Posted

no, dwa posty i sprawa wyjaśniła się. Jamor, nikt się Ciebie nie czepia, gdy są niejasne sytuacje to powstają domniemania- samo życie, a poza tym pomyślałby kto, że jesteś taki delikatny ;) Ten wątek potrzebował takiego jasnego podsumowania, na Twoim forum kiedy jeszcze go śledziłam bez konieczności zalogowania się, też nie było żadnej informacji o zakończeniu tej historii.
Fajnie wiedzieć, że czasami skrycie pojawiasz się na dogo, bo jednak byłeś tutaj kręgiem kręgosłupa.