Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro będę wiedziała czy uda nam sie zorganizować karmę, jesli nie - to zakupimy z gotykowej kiesy.
Proszę o przesunięcie wpłaty 20zł z Seterów dla Gotyka do Aleksandry z Tych ( bo to jej wpłata -deklaracja stała- za kwiecień).
Iwonka, napisz trochę więcej o chłopaku, jak będziesz miała dostęp do neta. Ciekawa jestem jak leki działają i jak chłopaka nogi oraz nastrój.
Tarmoszki Gotyczku!

Posted

Karma oczywiście doszła -dziękuje:-)
Gotyk jest niesamowity.Każdy kto przyjezdza do hotelu jest pod jego dużym wrażeniem.On i jego nierozłączna piłka;-).A może jakis klub sportowy-piłkarski chciałby Go sponsorować:-).Jest śliczny:-).

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Może jkaiś klub chciałby mieć taką maskotkę drużynową ;) :)

Ja pisałam całkiem serio...napewno jeśli odpowiednie osoby poznałyby Go byłyby pod wrażeniem ,tego piłkarza;-)

Posted

można pomyśleć nad klubem.. ale wiadomo, że bardziej niż sponsora Gotyk potrzebuje domu, a ciężko go znaleźć, bo nie dość, że potrzebuje opieki to dom musi być bez zwierząt :((( Wszystkie telefony, które miałam w jego sprawie, to telefony od ludzi, którzy posiadają już własne psy...
Wypiękniał u Ciebie Donka, miło patrzeć na uśmiechniętego pychola i na jego piłeczkową pasję, bardzo bym jednak chciała, by go ktoś na te ostatnie lata pokochał i dał mu prawdziwy dom! W tygodniu odnowię ogłoszenia..
Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu Gotyka tym, którzy o nim pamiętają i wspierają biedaka-bezdomniaka finansowo - to dzięki Wam zmieniło się jego życie i poprawiło zdrowie.

Posted

Bardzo dziękuję hodowli Boss&Bursztyn za zakupienie i wysłanie Gotykowi worka karmy. Pani Basiu, dziękujemy za pamięć i wciąż zamieszczony apel na Waszej stronie - dzięki niemu mamy dwie stałe wpłaty dla Gotyka.
Dziękuję również wszystkim seterowym ludziom, którzy wysłali amylan.
Gotyczku, czekaj na dostawę :) I daj znać co u Ciebie!

Posted

Karma jeszcze nie dotarła.Może dzisiaj? Wysłałam Ani nowe zdjęcia .Pewnie je za chwilkę tu umieści. Gotyk rozbraja swoim urokiem:-). Proszę Wszystkich o poczekanie na zdjęcia. Nic dodać-jest śliczny:-)