Ania II Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Grzecznościowo, z konta Ani II, kilka zdjęć Gotyka Quote
libra. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jutro będę wiedziała czy uda nam sie zorganizować karmę, jesli nie - to zakupimy z gotykowej kiesy. Proszę o przesunięcie wpłaty 20zł z Seterów dla Gotyka do Aleksandry z Tych ( bo to jej wpłata -deklaracja stała- za kwiecień). Iwonka, napisz trochę więcej o chłopaku, jak będziesz miała dostęp do neta. Ciekawa jestem jak leki działają i jak chłopaka nogi oraz nastrój. Tarmoszki Gotyczku! Quote
Donka5 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Karma oczywiście doszła -dziękuje:-) Gotyk jest niesamowity.Każdy kto przyjezdza do hotelu jest pod jego dużym wrażeniem.On i jego nierozłączna piłka;-).A może jakis klub sportowy-piłkarski chciałby Go sponsorować:-).Jest śliczny:-). Quote
kaskadaffik Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Może jkaiś klub chciałby mieć taką maskotkę drużynową ;) :) Quote
Donka5 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 kaskadaffik napisał(a):Może jkaiś klub chciałby mieć taką maskotkę drużynową ;) :) Ja pisałam całkiem serio...napewno jeśli odpowiednie osoby poznałyby Go byłyby pod wrażeniem ,tego piłkarza;-) Quote
libra. Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 można pomyśleć nad klubem.. ale wiadomo, że bardziej niż sponsora Gotyk potrzebuje domu, a ciężko go znaleźć, bo nie dość, że potrzebuje opieki to dom musi być bez zwierząt :((( Wszystkie telefony, które miałam w jego sprawie, to telefony od ludzi, którzy posiadają już własne psy... Wypiękniał u Ciebie Donka, miło patrzeć na uśmiechniętego pychola i na jego piłeczkową pasję, bardzo bym jednak chciała, by go ktoś na te ostatnie lata pokochał i dał mu prawdziwy dom! W tygodniu odnowię ogłoszenia.. Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu Gotyka tym, którzy o nim pamiętają i wspierają biedaka-bezdomniaka finansowo - to dzięki Wam zmieniło się jego życie i poprawiło zdrowie. Quote
Mysza2 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Gotykowe cioteczki, czy przypadkiem nie wybiera się ktoś z Was w odwiedziny do Donki? Quote
libra. Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 raczej się nie wybieramy.. Gotyk, przyciśnij Donkę, niech da znać co Was słychać ;) Quote
katarzyna09 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Witaj psinko...:) Pieniążki za czerwiec wysłane;) Quote
libra. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Bardzo dziękuję hodowli Boss&Bursztyn za zakupienie i wysłanie Gotykowi worka karmy. Pani Basiu, dziękujemy za pamięć i wciąż zamieszczony apel na Waszej stronie - dzięki niemu mamy dwie stałe wpłaty dla Gotyka. Dziękuję również wszystkim seterowym ludziom, którzy wysłali amylan. Gotyczku, czekaj na dostawę :) I daj znać co u Ciebie! Quote
Donka5 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Karma jeszcze nie dotarła.Może dzisiaj? Wysłałam Ani nowe zdjęcia .Pewnie je za chwilkę tu umieści. Gotyk rozbraja swoim urokiem:-). Proszę Wszystkich o poczekanie na zdjęcia. Nic dodać-jest śliczny:-) Quote
kaskadaffik Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Piekny i taki dostojny, jak niedźwiedź :) Quote
Recommended Posts