Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Molli, dzięki za bannerki- zaraz wsadzę do 1 postu i sobie w sygnaturkę :)
Ciotki też się częstujcie.

Wilczek- jasne- jak dostane zdjęcia z domu Tapira, to wstawię na forum, pewnie. Wiesci będą na bank, jednak na zdjęcia możemy troszkę poczekać...

Mam dobrą wiadomość!!! Faworek, który przestał chodzić i nie mógł już wstawać na te swoje krzywe łapinki, po wizytach u weta, starannemu aplikowaniu leków psiakowi przez P.Wandę chodzi pięknie :)))
A już się baliśmy :(
Na szczęście jest ok!

Może ktoś ma ochotę zrobić jakąś fajną zbiórkę karmy dla naszych biedaczków? Zimą w schronisku są trudności z gotowaniem - sucha karma jest niezbędna...

Posted

Tak, mam nowe zdjęcia, ale dopiero dotarłam do domu i juz brak mi siły na siedzenie przed kompem- myślę, że jutro wkleję na wątek kilka fotek.

Ale tak na szybko zdjęcia z nowego domu Tapirka:

Posted

jakie super psie towarzystwo:) Tapirkowi życze miłego mieszkanka w nowym domku!!

Weronia, psiaki jakies poszły już czy nadal wszystkim ze str 1 trzeba ogłoszonek?
Ahaa, a jak sie czuje Smerfik??bradziej towarzyski?

Posted

[quote name='saga_86']http://allegro.pl/pomoz-10-staruszkom-uratowanym-z-kieleckich-dymin-i1400372934.html

zrobiłam psiakom allegro- słucham wszelkich sugestii zmian;) Dziś na wystawianie aukcji jest 50 % zniżki, trzeba korzystać;)

Wielkie podziękowania za aukcję Saga!!! Allegro piękne:) Tylko w tym zdaniu, o możliwości wyboru domu (dużymi literami) możnaby zmienić dla psów, a nie dla babci ;)

Dzięki wielkie!

A mam pytanie, czy można zrobić np jeszcze jedną cegiełkową aukcję? Np na zakup karmy dla psiaków, lub na sterylki???

Posted

[quote name='wilczek007']
Weronia, psiaki jakies poszły już czy nadal wszystkim ze str 1 trzeba ogłoszonek?
Ahaa, a jak sie czuje Smerfik??bradziej towarzyski?

Nie, żaden nie poszedł:(
Potrzeba ogłoszeń, jasne. Bardzo potrzebujemy też karmy suchej, bo mamy w Przytulisku duży kryzys :( Ale pomocy znikąd:(
Mam nowe zdjęcia, zaraz postaram się wstawić na wątek.
Właśnie przed chwilą powstawiałam wszystkie nasze kieleckie biedy na stronkę naszego Przytuliska:
http://www.uwandy.schronisko.net/adopcja-kategoria-psy-strona-0.html

Posted

Nowe zdjęcia:

Zenuś (nie chciał wyjść z budki cholernik:) Ale niech nikt nie myśli, że jest dzikusem- ostatnio ma coraz lepszy humor. A kto by chciał w taką pogodę wychodzić?

Faworek Krzywołapek - jak widać na załączonym obrazku lata jak wariat:) Miło na niego patrzeć, po tym jak wcześniej napędził nam stracha, bo nie mógł się podnieść sam...
Zdjęcia do ogłoszeń chyba się nadają?

Posted

Chuda Suzi olała kompletnie robienie zdjęć. Jest jeszcze nieufna trochę...

No i gwiazda- Chudy Pajączek. On ma w sobie tyle energii i jest tak śmieszny, że trudno za nim nadążyć. Bardzo grzeczny.

Posted

Problem jest z Boryskiem.... nie chce zaufać człowiekowi. Nie daje sobie nawet zrobić zdjęcia:/
Mam jedynie takie:

Filipek dziadeczek jest kochany- ze wszystkimi się zgadza, spokojny, łagodny.

Troszkę za małe posłanko:) :

Posted

Allegro cieszy cię dużym zainteresowaniem;) Trochę tylko w innym kierunku...
Aukcja już się zakończyła, bo jakaś osoba omylnie zroumiała że to aukcja charytatywna i zapłaciła za wszystkie 10 psiaków z góry. Aukcję oczywiście odnowię, ale można by pomysleć o aukcji charytatywnej, na której zbierało by się kasiorkę. Także proszę o numer konta, bo miałam też maila od innej osoby

Posted

to super jak sa foteczki, porobie znów ogloszenia po kolei po pare kazdemu
narazie dostała Kawka
i Smerfik
ale wieczorkiem zrobię pare Zenkowi, Krzywołapkowi, Pajączkowi i Filipkowi.Może by porozgłaszać po dogo , bo wszystkim nie dam rady:(
Gdzies tu był bazarek ogloszeniowy ale nie wiem czy jeszcze jest...

aha...Co do Krzywołapka Faworka...Co mu jest?Nie wiem co napisac w tych ogloszeniahc...