Edi100 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Popołudniową porą moja Kropka poszła do Pana od netu, żeby pokazać wpłatę i on poprosił o pomoc. Ktoś z jego "kręgu" chce usilnie pozbyć się dzieciaczków:( bo nikt ich nie chce.Pan zabrał jednego i ubłagał czas dla reszty. Są dwie dziewuszki i chłopaczek:( Maja ok 3-miesięcy. I nie wiem co robić:( Pomyślałam że nawet lepszy schron niż rzeka.... Quote
Edi100 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [IMG]http://img840.imageshack.us/img840/2484/img0012q0.jpg[/IMG] [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/9932/img0010n.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/9898/img0013zj.jpg[/IMG] Quote
Edi100 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Szukam im chociaż schronienia w schronisku na ten moment. Nic innego nie wymyślę:( Quote
agusiazet Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Gdyby nie to, że wzięłam Birkę z Ostrowca, która jest psem bardzo problematycznym, wzięłabym choć jednego, a tak niestety:( Ile pieski mają czasu? Quote
stonka1125 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jezu Edi co za bidoczki......... [SIZE=1]A o benku coś wiadomo?[/SIZE] Quote
ulvhedinn Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Miejsce nawet jest, ale schron to taki sobie pomysł, juz kilka razy w ostatnim czasie mieliśmy parwowirozę.... Musze pomyśleć. Quote
Edi100 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Wyprosiłam o kilka dni. Ja naprawdę nie wiem co mam zrobić:( Quote
agusiazet Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Straszne jest życie, ludzie są straszni:( Quote
Edi100 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Straszni. W najlepszym wypadku maluchy wyląduja u baby:(:( A tam nawet bud psy nie mają...:( Strasznie mnie męczy ta stara sadystka, a raczej psy przywiązane do płotu. Stara nie pozwoli mi wejść...Musze cos wymysleć znowu... Quote
zuziaM Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Moge wziac szczeniaczki do siebie i znajdziemy im domki. Moja znajoma ze Zgorzelca zajmuje sie wlasnie szukaniem domow dla dzieciaczkow. Dzisiaj wlasnie dzwonila do mnie, czy nie slyszalam o jakis szczeniatkach, bo jej wlasnie ostatnie poszly do domkow. Ma weterynarza, ktory najpierw wszystkie szczepi , odrobacza jak trzeba leczy. Ale trzeba je do mnie przywiezc. Mieszkamy miedzy Lubaniem a Zgorzelcem. Quote
Edi100 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 zuziaM napisał(a):Moge wziac szczeniaczki do siebie i znajdziemy im domki. Moja znajoma ze Zgorzelca zajmuje sie wlasnie szukaniem domow dla dzieciaczkow. Dzisiaj wlasnie dzwonila do mnie, czy nie slyszalam o jakis szczeniatkach, bo jej wlasnie ostatnie poszly do domkow. Ma weterynarza, ktory najpierw wszystkie szczepi , odrobacza jak trzeba leczy. Ale trzeba je do mnie przywiezc. Mieszkamy miedzy Lubaniem a Zgorzelcem. Na prawdę? O Raju!!!!! Nie wiem jak dziękować. Czyli szukamy transportu tak? Quote
zuziaM Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Edi100 napisał(a):Na prawdę? O Raju!!!!! Nie wiem jak dziękować. Czyli szukamy transportu tak? Mam nadzieje, ze szybko sie znajdzie jakis transport. Czekamy na psiatka. Quote
Edi100 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 zuziaM napisał(a):Mam nadzieje, ze szybko sie znajdzie jakis transport. Czekamy na psiatka. Podaj proszę dokładną miejscowość:) Bardzo bardzo dziękuję:) Quote
zuziaM Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Edi100 napisał(a):Podaj proszę dokładną miejscowość:) Bardzo bardzo dziękuję:) Prowadze hotelik dla psiakow w Siekierczynie. Moj telefon w razie czego w podpisie. Quote
Edi100 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 zuziaM napisał(a):Prowadze hotelik dla psiakow w Siekierczynie. Moj telefon w razie czego w podpisie. Kochana, tylko że nie stac mnie na hotel:( Quote
zuziaM Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ale one nie do hotelu maja przyjechac, a do mnie ! A w piatek pojada do mojej znajomej. Quote
Edi100 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 zuziaM napisał(a):Ale one nie do hotelu maja przyjechac, a do mnie ! A w piatek pojada do mojej znajomej. Toz to cud:) Dziękuję. Teraz zostaje transportu szukać i wierzę, że się uda! Quote
zuziaM Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 My w hotelach tez miewamy tymczasowiczow. Jedna taka juz od ... w styczniu minie .... 4 lat jest u mnie - Kasia bez lapki. I juz jej nikomu nie oddam ... kochana dziewczynka. I mam jeszcze jedna niunie z Dobrocina. Juz od lutego Julcia siedzi u nas w lazience i dopiero sie zaczyna otwierac. A widze, ze masz w podpisie Przytulisko w Glownie. U mnie jest staruszek niewidomy z Glowna - Yogi-Anik. Fajny chlopaczek. Quote
agusiazet Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Super, że taka szansa się maluszkom otworzyła!!! Quote
kizimizi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 dziewczyny jest sprawa, czy mozecie powiedziec kto pojedyie z zgorzelca do Chojnic? chodzi oczywiscie o transport psiaka. Mamy dla psa sper, domowy dt a tu jak na zlosc nikt nie jedzie i nawet laczonego zorganizowac nie mozemy. Jesli cos wiecie prosye o kontakt przez pm lub na watku Buni, ktora mam w banerku. Quote
Edi100 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='kizimizi']dziewczyny jest sprawa, czy mozecie powiedziec kto pojedyie z zgorzelca do Chojnic? chodzi oczywiscie o transport psiaka. Mamy dla psa sper, domowy dt a tu jak na zlosc nikt nie jedzie i nawet laczonego zorganizowac nie mozemy. Jesli cos wiecie prosye o kontakt przez pm lub na watku Buni, ktora mam w banerku. Oczywiście,jak będziemy coś wiedzieć damy znać! Quote
kizimizi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 i ja za maluszki kciuki trzymam by szybko i bezpiecznie do domku pojechaly. Ps. A jaka "stara"? Quote
magda z. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Edi a daj na szybko tekst i namiary do ogłoszeń, bo moze się uda jescze coś do domów wysłać na już i teraz, Żmigród jest blisko W-wia... Quote
Edi100 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 magda z. napisał(a):Edi a daj na szybko tekst i namiary do ogłoszeń, bo moze się uda jescze coś do domów wysłać na już i teraz, Żmigród jest blisko W-wia... Zrobię, jak wrócę do domku.Oczywiście, że czekając na transport ( choć liczę na Świąteczny cud) można szukać:) Quote
magda z. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Edi100 napisał(a):Zrobię, jak wrócę do domku.Oczywiście, że czekając na transport ( choć liczę na Świąteczny cud) można szukać:) oki, to ja jutro bym rano zrobiła;) dużo nie będzie, ale może isę uda. Quote
Recommended Posts