Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Każdy ma inne poczucie wielkości. Dla mnie duże są powyzej owczarka, okolice onka to srednie a reszta małe;) Jorki są dla mnie ponizej kotka;) Więc to kwestia indywidualna:) Ale szkoda....A moze Panią przekonać, że on mały? Wyprowadzić do z jakim dogiem albo cós;)?

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlaśnie Państwo chcieli moją rezydentkę Nelkę - z głową do kolana - taki jamnik szorstkowłosy wielkości basseta, ale na trochę dłuższych łapkach... Wypisz, wymaluj Gufi... :(

Szkoda, że nie zauroczył ich od razu, miałam nadzieję, że Gufikowi się powiedzie... :(

Posted

[quote name='idusiek']Z domku nici i z dt nie bardzo :([/QUOTE]

To niedobrze, a myślałam, ze jeszcze jeden biedak będzie miał szczęscie na święta.. Do kiedy chłopak w lecznicy może byc?

Posted

Zajrzałam do Gufiego,bo wyczytałam u Biszkopta,że ten cudny - prześwietlony przez Andzike domek- szuka psiuka Nelkopodobnego...Jakby co ,BłAGAM,nie zapominajcie o mojej [U]wysterylizowanej[/U]Sarze...[url]http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Delikatna-wra%C5%BCliwa-Sara-wci%C4%85%C5%BC-czeka-...Mo%C5%BCe-na-Ciebie[/url]...

A Gufi-świetny!:) Powodzenia,chłopaku! I zdrowiej!

Posted

[quote name='ludwa']Gufi na razie zadomowił się w lecznicy i jakoś go nie wypędzają;) (pewnie do czasu wyników badań). Ale potem będzie rachunek....[/QUOTE]

Uff, dobrze, że on nie marznie... a gdzie pójdzie, jeśli będzie go trzeba zabrać z kliniki?
Qrcze, ale mi przykro, że nic nie wyszło z tego DT... :(

Posted

Prawdopodobnie do hotelu, na zewnątrz...Generalnie ja nie mam nic przeciwko budom i leki też dostanie, tylko, kurcze mrozy zapowiadają soludne a to przy leczeniu uszu i prawdopodobieństwie potrzeb kąpieli nie wróży kolorowo...., jest nieco pod górę chyba:(

Posted

[quote name='ludwa']Prawdopodobnie do hotelu, na zewnątrz...Generalnie ja nie mam nic przeciwko budom i leki też dostanie, tylko, kurcze mrozy zapowiadają soludne a to przy leczeniu uszu i prawdopodobieństwie potrzeb kąpieli nie wróży kolorowo...., jest nieco pod górę chyba:([/QUOTE]

Qrde, qrde, qrde ... :( :( :(
co tu zrobić z tym slodziakiem, no... :(

Posted

[quote name='idusiek']Bezpłatne, domowe, niesprawdzone,
z małą suczką, w bloku.
Za karmę i pokrycie kosztów weta.[/QUOTE]

To przynajmniej dwa ważne warunki są spełnione... Można poprosić kogoś o sprawdzenie - prześlij mi jakieś namiary na pw (czy dom jest na dogo?) - mogę napisac do joanny83.
Jeśli dom by się okazał w porządku, to jeśli dorzuci mi się ktoś do benzyny zawiozę tam Gufiego. Niech on tylko nie siedzi w tym mrozie w kojcu...

Posted

[quote name='Funky']Śledzę wątek, jak tylko ten Tymczas będzie sprawdzony, że OK to będę dorzucać do skarbonki! Nie mogę takiego Cuda odpuścić :)[/QUOTE]

Funky, super :) Wspaniale, że wesprzesz GUfiaczka :)

Posted

[quote name='Andzike']To przynajmniej dwa ważne warunki są spełnione... Można poprosić kogoś o sprawdzenie - prześlij mi jakieś namiary na pw (czy dom jest na dogo?) - mogę napisac do joanny83.
Jeśli dom by się okazał w porządku, to jeśli dorzuci mi się ktoś do benzyny zawiozę tam Gufiego. Niech on tylko nie siedzi w tym mrozie w kojcu...[/QUOTE]

ooo super by było ! dam ci znac na PW.

Posted

[quote name='Funky']Śledzę wątek, jak tylko ten Tymczas będzie sprawdzony, że OK to będę dorzucać do skarbonki! Nie mogę takiego Cuda odpuścić :)[/QUOTE]

;) To może dostarczyć? ;)

Fajnie by było jakby chłopak miał domowy tymczas:)