Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bieduleczka - od urodzenia w scronisku. Zapisałam wątek.
Na początek tak jak pisałam na pw wpłacę nie 10 a 20 zł. dla Uleczki. Tylko dostanę numer konta wieczorkiem. Nie jest to wiele przy tych długach.

Posted

[quote name='Ulka18']Jak Ulka stoi z ogloszeniami? czy ma wykupione/zrobione ogloszenia w wiekszej ilosci?[/QUOTE]
ma kupiony pakiet - juz zrobiony...ale w jej przypadku to trzeba ciągle ją ogłaszać gdzie się da..bo przy takiej ilości psów to ULA sie nam nie przebije..

pakiet miała 10 dni przed swietami...i allegro ciągle...

ja ja wydrukuje i w okolicy w lecznicach porozwieszam...
miała dwie chętne na adopcje
ale sue wybyły
1. Jedna Pani musiała zrezygnowac - a juz mialysmy jechac do ULI - sprawy rodzinne
2. Druga Pani - musiała zrezygnować - żmierć w rodiznei i musiała jechac do rodziny :/

a ULA to sunia do kochania...ona ma swoje wymagania
nie aportuje..nie wariuje...
taka to przytulania

Posted

[quote name='marakota']przelew zrobiłam, Anita- co o tym allegro myślisz?[/QUOTE]

ona ciągle ma allegro...a to wyróżnione, a to nie wyróznione

ale ma - teraz jej zmianiam grafikę...i Wierszyki z rymowanek pójdą jako opisy

wyobraźcie sobie tą sunei - 6 lat w schronei - od szczeniaczka...
WSZYSTKIE zmiany personalne w schronie..zmiany polityki...zmiany podejscia do zwierząt - ona przeżyla

6 lat!!!za kratami...
teraz juz poznała inny swiat...to zupełeni inny pies

Posted

nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze wchodzac na dogo widze jakies nowe ciotki u Uli...:)myslalam,ze zostaniemy juz zupelnie same:(
kurcze tak strasznie marze o domku dla Ulki.......czemu ona ma taka kape,tyle lat w schronie...teraz nikt jej nie chce:(a na dodatek wszystko rozbija sie o kase,ktorej nigdy nie ma......:(
cioteczki zostancie z nami i wspierajcie Ule jak sie tylko da,Ona jest taka cudacznie cudowna;)

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Bieduleczka - od urodzenia w scronisku. Zapisałam wątek.
Na początek tak jak pisałam na pw wpłacę nie 10 a 20 zł. dla Uleczki. Tylko dostanę numer konta wieczorkiem. Nie jest to wiele przy tych długach.[/QUOTE]
bardzo dziekuje Ewo:)
czy ja juz wysylalam Ci numer konta?......nie pamietam juz nic,tyle napisalam pw w 2 dni,ze wszystko mi sie porabalo a na bierzaco musialam oczyszczac skrzynke...

Posted

[quote name='anita_happy']ludzie czytaja ogłoszenia - dzwoniła ciekawa Pani w sprwei ULI...ale boi sie, ze za ciężka nasza ULA...i musi jeszcze pogadać z mężem...

ULKA to ma pecha jak stąd do USA[/QUOTE]
jak za ciezka??????????????????????:crazyeye::crazyeye:a co Ona chce psa w torebce nosic???
za ciezki to moze byc....bernardyn........Jezu ludzie blagam:-o:-o
Ratunku!!!

Posted

[quote name='Lolalola']jak za ciezka??????????????????????:crazyeye::crazyeye:a co Ona chce psa w torebce nosic???
za ciezki to moze byc....bernardyn........Jezu ludzie blagam:-o:-o
Ratunku!!![/QUOTE]

Lolka - ty sie nie nerwuj - Pani szuka psa dla siebie, wie że ma problemy z kregosłupem i nie moze wziac psa, któego do samochodu nie zapakuje...
a ulka swoje wazy..ale Pani nie przeraziłą sie wagą 15 kg :) bo Ulka koło tego oscyluje