Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

13. 02 mija 2 miesiąc hoteliku, wpłaty za ten okres :

Lolaola- 40 zł
[U] Karolina J. /f/ - brak [/U]
Paulina Z./f/ - 10 zł
magiraf - 50 zł
jogolcia@pdx -Jolanta P. 30 zł
[U] Maura Ł.- brak[/U]

czyli jest 130 zł .

do zapłaty jest 372 zł

anita ogarnij ten temat ..

Posted

Oto jestem!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
umeczona.................ale jestem!!!!!pierwsza wizyta na dogo u mojej ukochanej Ulci:loveu::loveu:nie mialam neta i czasu I sil aby tu zajrzec,wic mam duzo zaleglosci:razz:
Anita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zyjesz??dodzwonic sie nie da do Ciebie,pogawedki odbylam z Mama i Tata.........czy jest mozliwosc skontaktowania sie z Maura?????????zadeklarowala duzo pieniedzy i to teraz znacznie utrudnia sprawe.......:placz:
zabieram sie za wysylanie pw dla Uli !!!!!!wiecej ciotek trzeba no i PIENIEDZY!!!!
cocia Aimez i Iljova-:lol:

Posted

[quote name='Lolalola']Oto jestem!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
umeczona.................ale jestem!!!!!pierwsza wizyta na dogo u mojej ukochanej Ulci:loveu::loveu:nie mialam neta i czasu I sil aby tu zajrzec,wic mam duzo zaleglosci:razz:
Anita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zyjesz??dodzwonic sie nie da do Ciebie,pogawedki odbylam z Mama i Tata.........czy jest mozliwosc skontaktowania sie z Maura?????????zadeklarowala duzo pieniedzy i to teraz znacznie utrudnia sprawe.......:placz:
zabieram sie za wysylanie pw dla Uli !!!!!!wiecej ciotek trzeba no i PIENIEDZY!!!!
cocia Aimez i Iljova-:lol:[/QUOTE]

maura wczoraj wpłaciła ogólną kwotę na psy pod naszą opieką ... w tym jest 150 zł na Ulkę / na konto fundacji .../ , więc zeby nie było bałaganu to ja zapłacę z jednorazowych ...

a to 150 bedzie już na przyszły miesiąc i w przyszłym miesiącu przeleję uzbierane deklaracje na konto fundacji i już anita zapłaci za hotelik z konta fundacji ....

Posted

[quote name='Iljova']Cieszę się że jesteś. Wszystko dobrze?
Ulciu co tam u Ciebie[/QUOTE]
:)ano jako tako..........w dalszym ciagu do pelni szczescia i spokoju troche brakuje,ale wrocic juz musialam!
ciekawe jak miewa sie nasza dziewczynka?dzis Walentynki,ciekawe czy dostala cos pieknego od Nero?;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']A to niby za co? Bo moze o czyms nie wiemy....:):)[/QUOTE]
a za to,ze tu jestescie bo Usia kochana cos nie ma szczescia do cioteczek.....szybko zapominaja a tyle szumu bylo na poczatek..............jak zwykle na poczatku...........normalna kolej rzeczy na dogo....:/

Posted

Ale nie ma za co. Jak już wchodzę na jakiś wątek to do końca, czasami może mnie jakiś czas nie być, jak nie mam na doładowanie i wykupienie pakietu internetowego ale zaraz jak doładuję to wracam. Nie mogłabym inaczej. To jest tak niewiele.

Posted

własnie przelałam jamorowi [B][COLOR=black]372 zł za II miesiąc hoteliku - 14.01 - 13.02[/COLOR][/B]

wpłaty za ten okres:

Lolaola- 40 zł
Paulina Z./f/ - 10 zł
magiraf - 50 zł
Maura Ł.- 150 zł

[B] czyli jest 280 zł [/B]... dzękujemy

[U]czyli z wpłat jednorazowych wpłaconych w grudniu dołożyłam 92 zł [/U]

Posted

[quote name='kama210']własnie przelałam jamorowi [B][COLOR=black]372 zł za II miesiąc hoteliku - 14.01 - 13.02[/COLOR][/B]

wpłaty za ten okres:

Lolaola- 40 zł
Paulina Z./f/ - 10 zł
magiraf - 50 zł
Maura Ł.- 150 zł

[B] czyli jest 280 zł [/B]... dzękujemy

[U]czyli z wpłat jednorazowych wpłaconych w grudniu dołożyłam 92 zł [/U][/QUOTE]
dziekujemy Kama za pilnowanie i rozliczanie finansow naszej malej gwiazdy:)