Iljova Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ulciu co tam u Ciebie? Jak się czuje kochana suniu? Martwię się coraz bardziej o LolaLola, mam nadzieję że u niej wszystko wporządku. Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Mowia......brak wiadomosci to dobra wiadomosc......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ulcia.....:) jak tam Ci zycie plynie u Jamora? Quote
kama210 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 13. 02 mija 2 miesiąc hoteliku, wpłaty za ten okres : Lolaola- 40 zł [U] Karolina J. /f/ - brak [/U] Paulina Z./f/ - 10 zł magiraf - 50 zł jogolcia@pdx -Jolanta P. 30 zł [U] Maura Ł.- brak[/U] czyli jest 130 zł . do zapłaty jest 372 zł anita ogarnij ten temat .. Quote
Aimez_moi Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 A wiadomo jak tam dziewcze daje sobie rade?.......:):) Quote
Lolalola Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Oto jestem!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: umeczona.................ale jestem!!!!!pierwsza wizyta na dogo u mojej ukochanej Ulci:loveu::loveu:nie mialam neta i czasu I sil aby tu zajrzec,wic mam duzo zaleglosci:razz: Anita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zyjesz??dodzwonic sie nie da do Ciebie,pogawedki odbylam z Mama i Tata.........czy jest mozliwosc skontaktowania sie z Maura?????????zadeklarowala duzo pieniedzy i to teraz znacznie utrudnia sprawe.......:placz: zabieram sie za wysylanie pw dla Uli !!!!!!wiecej ciotek trzeba no i PIENIEDZY!!!! cocia Aimez i Iljova-:lol: Quote
kama210 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Lolalola']Oto jestem!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: umeczona.................ale jestem!!!!!pierwsza wizyta na dogo u mojej ukochanej Ulci:loveu::loveu:nie mialam neta i czasu I sil aby tu zajrzec,wic mam duzo zaleglosci:razz: Anita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zyjesz??dodzwonic sie nie da do Ciebie,pogawedki odbylam z Mama i Tata.........czy jest mozliwosc skontaktowania sie z Maura?????????zadeklarowala duzo pieniedzy i to teraz znacznie utrudnia sprawe.......:placz: zabieram sie za wysylanie pw dla Uli !!!!!!wiecej ciotek trzeba no i PIENIEDZY!!!! cocia Aimez i Iljova-:lol:[/QUOTE] maura wczoraj wpłaciła ogólną kwotę na psy pod naszą opieką ... w tym jest 150 zł na Ulkę / na konto fundacji .../ , więc zeby nie było bałaganu to ja zapłacę z jednorazowych ... a to 150 bedzie już na przyszły miesiąc i w przyszłym miesiącu przeleję uzbierane deklaracje na konto fundacji i już anita zapłaci za hotelik z konta fundacji .... Quote
Lolalola Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dobrze,dobrze,ciesze sie,ze wplata Maury doszla:)dobranoc Ulusia!!! Quote
Iljova Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Cieszę się że jesteś. Wszystko dobrze? Ulciu co tam u Ciebie Quote
Lolalola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Iljova']Cieszę się że jesteś. Wszystko dobrze? Ulciu co tam u Ciebie[/QUOTE] :)ano jako tako..........w dalszym ciagu do pelni szczescia i spokoju troche brakuje,ale wrocic juz musialam! ciekawe jak miewa sie nasza dziewczynka?dzis Walentynki,ciekawe czy dostala cos pieknego od Nero?;) Quote
Lolalola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 pokaz sie moja slicznoto popoludniem............. Quote
Iljova Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Życzę Ci aby to co nie pozwala Ci na pełnię szczęścia zmieniło się na lepsze Lolalola :-) Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Lolalola......:) bedzie dobrze.....:) A Ulcia dostala na pewno buziaka......:) Quote
Lolalola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :lol:dziekuje cioci Aimez i Iljovej:lol: Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Lolalola']:lol:dziekuje cioci Aimez i Iljovej:lol:[/QUOTE] A to niby za co? Bo moze o czyms nie wiemy....:):) Quote
Lolalola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Aimez_moi']A to niby za co? Bo moze o czyms nie wiemy....:):)[/QUOTE] a za to,ze tu jestescie bo Usia kochana cos nie ma szczescia do cioteczek.....szybko zapominaja a tyle szumu bylo na poczatek..............jak zwykle na poczatku...........normalna kolej rzeczy na dogo....:/ Quote
Iljova Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ale nie ma za co. Jak już wchodzę na jakiś wątek to do końca, czasami może mnie jakiś czas nie być, jak nie mam na doładowanie i wykupienie pakietu internetowego ale zaraz jak doładuję to wracam. Nie mogłabym inaczej. To jest tak niewiele. Quote
Lolalola Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 witaj Uleczko dziewczyneczko!!!zagladamy z rana i idziemy za spaerek:) Quote
Iljova Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 LolaLola a jak było na spacerku z Ulcią ? :-) Quote
Lolalola Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 super:)wycmokalysmy sie za wszystkie czasy;)jutro tez idziemy:) Quote
kama210 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 własnie przelałam jamorowi [B][COLOR=black]372 zł za II miesiąc hoteliku - 14.01 - 13.02[/COLOR][/B] wpłaty za ten okres: Lolaola- 40 zł [U] Karolina J. /f/ - brak [/U] Paulina Z./f/ - 10 zł magiraf - 50 zł jogolcia@pdx -Jolanta P. 30 zł Maura Ł.- 150 zł [B] czyli jest 280 zł [/B]... dzękujemy [U]czyli z wpłat jednorazowych wpłaconych w grudniu dołożyłam 92 zł [/U] Quote
Lolalola Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='kama210']własnie przelałam jamorowi [B][COLOR=black]372 zł za II miesiąc hoteliku - 14.01 - 13.02[/COLOR][/B] wpłaty za ten okres: Lolaola- 40 zł [U] Karolina J. /f/ - brak [/U] Paulina Z./f/ - 10 zł magiraf - 50 zł jogolcia@pdx -Jolanta P. 30 zł Maura Ł.- 150 zł [B] czyli jest 280 zł [/B]... dzękujemy [U]czyli z wpłat jednorazowych wpłaconych w grudniu dołożyłam 92 zł [/U][/QUOTE] dziekujemy Kama za pilnowanie i rozliczanie finansow naszej malej gwiazdy:) Quote
Recommended Posts