Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie do wiary jakie u Was się cudaki trafiają:loveu:
Ta to już na pewno migiem DS znajdzie!:lol:

Aga,szykuje się dom dla Zosi w Warszawie-pewnie kobieta zadzwoni do Ciebie,bo mi tak napisała.Mają w domu dziecko 11letnie i kota.Wydają się rozsądni.Pytała o szczegóły-jak pies znosi jazdę autem i czy wyje jak zostaje sam,a tego nie wiem.

Moja suczka ze schroniska 2tyg.od adopcji była jak aniołek,a potem zaczęły się jazdy-małpę było słychać 10pięter niżej jak wyła i szczekała.Potem zamykaliśmy ją w ostatnim pokoju jak najdalej od drzwi,to tylko w pionie niosło jej śpiewy:evil_lol:Metodą małych kroczków opanowaliśmy gada - tzn. wychodziliśmy często,ale na 20min i stopniowo wydłużaliśmy czas.Po miesiącu jak wychodziliśmy z domu,to już tylko się wychylała z pokoju czy już wyszliśmy i może wejść na stół coś ukraść:evil_lol:Może te rady awaryjnie się tej kobiecie przydadzą.Ja mam bardzo niefajnych sąsiadów z obsesją na punkcie szczekających psów,więc mieliśmy stresik pt.eksmisja a wynajmowanego lokum:diabloti:

Posted

Super,a co u kociarni?Czarne,Kazia i Mona-cisza?Dziś im dorobię kolejne ogłoszenia po południu.

Jest chętny DS na Monę-kicia ma szansę zamieszkać w Hiszpanii:-)

Posted

[quote name='Zuzka2']Super,a co u kociarni?Czarne,Kazia i Mona-cisza?Dziś im dorobię kolejne ogłoszenia po południu.

Jest chętny DS na Monę-kicia ma szansę zamieszkać w Hiszpanii:-)[/QUOTE]

Zuzka zapytaj może adoptowaliby mnie razem z Moną?:evil_lol: Ja też kocham Hiszpanię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
Cholercia szkoda że nie jestem taka ładna jak ona

Posted

Aniu Tobie potrzebny taki kot jak moja Mamba,ta nawet z Sarą sobie radzi,leje po ryju aż huczy jak jej psy podskakują,wychowała już chyba wszystkie:)
Kazia grzeje już dupkę w mojej kuchni,teraz czekam na Monę:)

Posted

Wiesz Aga tylko Lara jest naprawdę prawdziwym łowcą. Przynosi mi w lesie krety, szczury do domu. Próbowałam pożyczyć kota od koleżanki ale niestety się nie zgodziła.
Wezmę białego jak pożyczę transporter. Zuzia i Kora się kotów boi, Gabi i Lara niestety sa lekko psychiczne.

Posted

Dzięki Zuzka:) Kazia niby na Warszawe ale jeszcze nic pewnego,zrób jej Zuzka Kraków proszę. Siedzi u mnie bo klasztor to nie miejsce dla kota,mam nadzieję że Mona szybko do niej dołączy. Pewno że jeśli będzie chętny to zaraz dam znać:) Dzięki za Klakiera i Gargusia:) Wiem że czarnym ciężko dom znaleźć o Barnabę był tylko jeden telefon ale konkretny:) Ludzie już na niego czekają. A ta Zuzia od pani Ani to też urodnica:)

Posted

Aga,ja zwierzyńcowi zawsze od razu robię Starachowice,Radom,Kraków i Warszawę,więc to cudo Kazia ma już full.Jedyne co mogę dorobić to Katowice.
Poza tym mam pełno maili o koty i ją wysyłam wszystkim odkąd się pojawiła.P.Ania też ją poleca,bo jej Zuzia ma jutro dopiero sterylkę aborcyjną (ma w sobie podobno jakieś zmutowane płody;początkowo wetka osądziła,że to rak i kot najpewniej do uśpienia,ale ponowna usg i rtg wykazało na szczęście coś innego).
O Barnabę myślałam,że będzie szał telefonów,bo taki maleńki...

Posted

Zuzka,Kazia to jest opętana!:evil_lol::eviltong::diabloti: Ciągle włazi na kolanka,ciągle sie przytula,normalnie zamiziałaby człowieka na maxa:evil_lol: Widać że najbardziej na świecie brakuje jej pieszczot i własnego ludzia

Posted

[quote name='aga38']Zuzka,Kazia to jest opętana!:evil_lol::eviltong::diabloti: Ciągle włazi na kolanka,ciągle sie przytula,normalnie zamiziałaby człowieka na maxa:evil_lol: Widać że najbardziej na świecie brakuje jej pieszczot i własnego ludzia[/QUOTE]
Mój Remik też się tak tulił na początku jak w transie albo jak opętany:diabloti:Biedna widocznie bardzo tęskniła za człowiekiem i dotykiem.
Ponieważ Zosia na pewno jedzie do Warszawy,to edytowałam jej wyróżnione ogłoszenie i rzuciłam tam Kazię:-)No bo z nią jeszcze nie jest pewne czy ma dom czy nie,to niech będzie na widoku:-)

Posted

Aga,mam dwie chętne na Kazię.Jedna z Krakowa-wrażenie takie sobie.Druga z regionu chyba-bardzo kulturalna osoba.Awaryjnie obu podesłałam Zuzię od p.Ani,bo z Kazią w końcu nie wiem jak jest,ale widzę,że obu wpadła w oko jednak Kazia-zdecydowanie kicia ma bardziej egzotyczną urodę niż Zuzia;-)Obie zapewniają,że zadzwonią do Ciebie:-)

Posted

A to ten biedny psiak z odciętą skórą na tyłku,jak Nadja wyśle mi zdjęcia to wstawię zobaczycie jak biedak musiał cierpieć,wyglądało to tak jakby ktoś celowo odciął cały płat:( Harry nie ma nawet roku,ma jakieś 10 miesięcy i jest spokojny,może mieszkać i z kotami i z psami
Tu rana już po zszyciu

Harry

Harry mieszka w Warszawie:)
Uploaded with ImageShack.us

Posted

Zuzka Kazia pojedzie do Kielc do pani od Ciebie:) Ja dziś miałam stresa jak cholera,mój syn przyprowadził do domu potwora,jak stawał n łapy to wyższy ode mnie. Dobrze ze znam wszystkie psy w okolicy to skojarzyłam czyj jest. Teraz Fado czeka na właściciela,pokażę Wam jego fotki jaki cielaczek,Zuzka juz myslałam że znowu Ci roboty dołożę:evil_lol:
Byłyśmy też u Dżudi ma się dobrze mały tłuścioszek widać że jej dobrze:) Spotkaliśmy też Kumpla,mimo że ma dom ten cholernik nadal urządza sobie wycieczki ze Starachowic do Wąchocka:shake: Obrożę ma,dobrze wygląda ale widać ,,maratony '' leżą w jego naturze