Zuzka2 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No nie do wiary jakie u Was się cudaki trafiają:loveu: Ta to już na pewno migiem DS znajdzie!:lol: Aga,szykuje się dom dla Zosi w Warszawie-pewnie kobieta zadzwoni do Ciebie,bo mi tak napisała.Mają w domu dziecko 11letnie i kota.Wydają się rozsądni.Pytała o szczegóły-jak pies znosi jazdę autem i czy wyje jak zostaje sam,a tego nie wiem. Moja suczka ze schroniska 2tyg.od adopcji była jak aniołek,a potem zaczęły się jazdy-małpę było słychać 10pięter niżej jak wyła i szczekała.Potem zamykaliśmy ją w ostatnim pokoju jak najdalej od drzwi,to tylko w pionie niosło jej śpiewy:evil_lol:Metodą małych kroczków opanowaliśmy gada - tzn. wychodziliśmy często,ale na 20min i stopniowo wydłużaliśmy czas.Po miesiącu jak wychodziliśmy z domu,to już tylko się wychylała z pokoju czy już wyszliśmy i może wejść na stół coś ukraść:evil_lol:Może te rady awaryjnie się tej kobiecie przydadzą.Ja mam bardzo niefajnych sąsiadów z obsesją na punkcie szczekających psów,więc mieliśmy stresik pt.eksmisja a wynajmowanego lokum:diabloti: Quote
aga38 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 dzięki Zuzka:) Pani już dzwoniła,długo rozmawiałyśmy,będzie jeszcze dzwonić,może się Zosi uda Quote
Zuzka2 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Super,a co u kociarni?Czarne,Kazia i Mona-cisza?Dziś im dorobię kolejne ogłoszenia po południu. Jest chętny DS na Monę-kicia ma szansę zamieszkać w Hiszpanii:-) Quote
aga38 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Zuzka2']Super,a co u kociarni?Czarne,Kazia i Mona-cisza?Dziś im dorobię kolejne ogłoszenia po południu. Jest chętny DS na Monę-kicia ma szansę zamieszkać w Hiszpanii:-)[/QUOTE] Zuzka zapytaj może adoptowaliby mnie razem z Moną?:evil_lol: Ja też kocham Hiszpanię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Cholercia szkoda że nie jestem taka ładna jak ona Quote
aga38 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Aniu Tobie potrzebny taki kot jak moja Mamba,ta nawet z Sarą sobie radzi,leje po ryju aż huczy jak jej psy podskakują,wychowała już chyba wszystkie:) Kazia grzeje już dupkę w mojej kuchni,teraz czekam na Monę:) Quote
Ania102 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wiesz Aga tylko Lara jest naprawdę prawdziwym łowcą. Przynosi mi w lesie krety, szczury do domu. Próbowałam pożyczyć kota od koleżanki ale niestety się nie zgodziła. Wezmę białego jak pożyczę transporter. Zuzia i Kora się kotów boi, Gabi i Lara niestety sa lekko psychiczne. Quote
Zuzka2 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 To Kazia się szykuje gdzieś?:-) Aga,gdybyś miała więcej chętnych na Kazię,to p.Ania ma fajną kicię- http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-ZUZIA-10mies-TRIKOLORKA-KOCI-IDEAL-W0QQAdIdZ335641172 Wrzuciłam od nowa czarne,już bez szylkretek.Trzymam też Barnabę jako lep na czarne kocurki;-) Quote
aga38 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Dzięki Zuzka:) Kazia niby na Warszawe ale jeszcze nic pewnego,zrób jej Zuzka Kraków proszę. Siedzi u mnie bo klasztor to nie miejsce dla kota,mam nadzieję że Mona szybko do niej dołączy. Pewno że jeśli będzie chętny to zaraz dam znać:) Dzięki za Klakiera i Gargusia:) Wiem że czarnym ciężko dom znaleźć o Barnabę był tylko jeden telefon ale konkretny:) Ludzie już na niego czekają. A ta Zuzia od pani Ani to też urodnica:) Quote
Zuzka2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Aga,ja zwierzyńcowi zawsze od razu robię Starachowice,Radom,Kraków i Warszawę,więc to cudo Kazia ma już full.Jedyne co mogę dorobić to Katowice. Poza tym mam pełno maili o koty i ją wysyłam wszystkim odkąd się pojawiła.P.Ania też ją poleca,bo jej Zuzia ma jutro dopiero sterylkę aborcyjną (ma w sobie podobno jakieś zmutowane płody;początkowo wetka osądziła,że to rak i kot najpewniej do uśpienia,ale ponowna usg i rtg wykazało na szczęście coś innego). O Barnabę myślałam,że będzie szał telefonów,bo taki maleńki... Quote
aga38 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Zuzka,Kazia to jest opętana!:evil_lol::eviltong::diabloti: Ciągle włazi na kolanka,ciągle sie przytula,normalnie zamiziałaby człowieka na maxa:evil_lol: Widać że najbardziej na świecie brakuje jej pieszczot i własnego ludzia Quote
Zuzka2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='aga38']Zuzka,Kazia to jest opętana!:evil_lol::eviltong::diabloti: Ciągle włazi na kolanka,ciągle sie przytula,normalnie zamiziałaby człowieka na maxa:evil_lol: Widać że najbardziej na świecie brakuje jej pieszczot i własnego ludzia[/QUOTE] Mój Remik też się tak tulił na początku jak w transie albo jak opętany:diabloti:Biedna widocznie bardzo tęskniła za człowiekiem i dotykiem. Ponieważ Zosia na pewno jedzie do Warszawy,to edytowałam jej wyróżnione ogłoszenie i rzuciłam tam Kazię:-)No bo z nią jeszcze nie jest pewne czy ma dom czy nie,to niech będzie na widoku:-) Quote
Zuzka2 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Aga,mam dwie chętne na Kazię.Jedna z Krakowa-wrażenie takie sobie.Druga z regionu chyba-bardzo kulturalna osoba.Awaryjnie obu podesłałam Zuzię od p.Ani,bo z Kazią w końcu nie wiem jak jest,ale widzę,że obu wpadła w oko jednak Kazia-zdecydowanie kicia ma bardziej egzotyczną urodę niż Zuzia;-)Obie zapewniają,że zadzwonią do Ciebie:-) Quote
aga38 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Ok niech dzwonią:) Kazia zasługuje na super domek:) Dzięki Zuzka:) Quote
aga38 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Zuzka a tu jeszcze Gargamel i Klakier GARGAMEL Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 KLAKIER Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 A to ten biedny psiak z odciętą skórą na tyłku,jak Nadja wyśle mi zdjęcia to wstawię zobaczycie jak biedak musiał cierpieć,wyglądało to tak jakby ktoś celowo odciął cały płat:( Harry nie ma nawet roku,ma jakieś 10 miesięcy i jest spokojny,może mieszkać i z kotami i z psami Tu rana już po zszyciu Harry Harry mieszka w Warszawie:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 I jeszcze jedna bida:( Młody 6-cio miesięczny piesek po wypadku:( Bardzo przyjacielski,po prostu przesłodki nie ma biedak nawet DT:( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Duży to on raczej nie będzie,taki drobniutki średniaczek Quote
Zuzka2 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ale fajne nowe nabytki!:-) Sznaucerowaty pewnie szybko znajdzie dom:-) A jak Kazia?Zaklepana czy nie do końca? Quote
Ania102 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 W sobotę jakby był potrzebny transport do Katowic to jedzie mój tz, więc moze cos w transporterku zabrać. Aga a ten 6-miesieczny gdzie jest? Quote
aga38 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Aniu ten 6-cio miesięczny jest u naszego weta:) Quote
aga38 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Zuzka Kazia pojedzie do Kielc do pani od Ciebie:) Ja dziś miałam stresa jak cholera,mój syn przyprowadził do domu potwora,jak stawał n łapy to wyższy ode mnie. Dobrze ze znam wszystkie psy w okolicy to skojarzyłam czyj jest. Teraz Fado czeka na właściciela,pokażę Wam jego fotki jaki cielaczek,Zuzka juz myslałam że znowu Ci roboty dołożę:evil_lol: Byłyśmy też u Dżudi ma się dobrze mały tłuścioszek widać że jej dobrze:) Spotkaliśmy też Kumpla,mimo że ma dom ten cholernik nadal urządza sobie wycieczki ze Starachowic do Wąchocka:shake: Obrożę ma,dobrze wygląda ale widać ,,maratony '' leżą w jego naturze Quote
aga38 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Cielaczek Fado właśnie wsiadł do samochodu i pojechał do domku:multi:Na koniec było buzi, jęzorem chlasnął od brody po czółko:evil_lol: Fajny psiak a jaki wielki taki gamoniowaty,nawet moje gnoje go ustawiały:evil_lol: A tak wyglada; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts