Zuzka2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Aga,a coś o tym kudłatym-charakter itd.? Jestem w szoku,że takie małe psy na takich wielgachnych,ciężkich łańcuchach-chyba krowich...:mad: Ale oba są urocze.Ten mały ma śmieszne łapki-takie króciutkie:evil_lol: Kudłacz będzie pięknym psem po kąpieli i fryzjerze:-) Oby Psotka się postarała i została;-) Quote
aga38 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Aniu wklejajcie gdzie chcesz wiesz że ja z ogłoszeniami to się nie wychylam,Wy jesteście spece od tego a już nasza Zuzka to ma w tym mistrzostwo świata:) Quote
aga38 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Też mam nadzieję że Psotce się uda! Ja w nią wierzę:) Zuzka oba psiaki są przyjazne,szczekają i skaczą biedaki na tych łańcuchach ale nie gryzą chcą tylko żeby je pogłaskać. Co do kotów to nie wiem,ale przychodzi tam na podwórko kot sasiadów i jeszcze zyje to chyba nie jest źle:) Podobno ładnie chodzą na smyczy,nie gryzą się z innymi psami. To tyle co o nich wiem i to ze całe zycie stoją na łańcuchu,były fajne kiedy były małe a potem sio! Jest tam jeszcze astka ale jej nie chcą wydać,udało sie ich tylko namówić na sterylizację suni a to i tak dużo i tez stoi na łańcuchu. Zresztą nie mnie oceniać,ciężko jest też i tym ludziom,dobrze ze chcą psiaki oddać i wysterylizować sunię. Mam nadzieję że jakoś uda sie im pomóc Quote
Ania102 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Aga a zdjęcie tej astki masz? wklej też. Zrobię im allegro i jakieś ogłoszenia- może coś pomoże. Quote
aga38 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Mam ale wolę je wysyłać na e-mail. Jej i tak nie oddadzą, a nie chcę robić zamieszania,to i tak trudna sytuacja:( Ci ludzie i tak już dostali od życia po dupie:( Quote
Ania102 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Psotka nie psoci w domku, ale jest osowiała, bardzo osowiała. Lepiej żeby się nie rozbrykała za bardzo ale żal jej, że taka smutna. Dalej mam nadzieję, że będzie dobrze. Aga daj znać co z psiakiem spod gołębnika, mam nadzieję, że nowe życie zacznie mu się w niedziele:) Quote
aga38 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Psiak spod gołębnika jedzie do domu w niedzielę. Dzis dzwonili do mnie jego nowi ludzie. Ma już nowe imię jego nowa rodzina nazwała go Laki.:) czy jak kto woli Lucky.Psotka smutna bo to dla niej nowe miejsce,kolejna zmiana i dom beż psiaków pewno nie ma z kim brykać,ale przyzwyczai sie i będzie dobrze. [B]Zuzka jeśli możesz poogłaszaj też psiaki na zachodnio-pomorskie,mamy w czerwcu transport w ten rejon[/B] Quote
aga38 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [B]Dino już w swoim nowym domku:)[/B] Oby mu się w końcu udało. Dziś pojechał i teraz jest z niego góral spod samiuśkich Tater heejjj!!!:) Ta adopcja cieszy mnie chyba najbardziej. Quote
Ania102 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 O właśnie Aga nie wiesz czy Nadja jedzie do Krakowa 7-8 czerwiec? Dziewczyny szukają transportu z Krakowa do Kielc, podałam namiary na Nadję. No, wiem Aga ale wiesz, że ja zazwyczaj wolę myśleć pesymistycznie i najwyżej się ucieszyć niż na odwrót. Chce żeby było dobrze. Laki-Lucky śliczne imie dla tego psa. Ja jestem zachwycona ale póki co wewnętrznie, poczekam do niedzieli:) Quote
aga38 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Nadja jeździ co dwa tygodnie pojechała dziś to chyba 7-8 tak. Więc ja się uzewnętrznię na wątku w niedzielę,niestety jutro pracuję 24/h. Długo rozmawiałam z ludźmi od Lakiego i powinno być ok,ale masz rację Aniu różnie w życiu bywa. Wczoraj Laki sponiewierał mnie u weta tak że nawet perfumy od Coco Chanel by nie pomogły,ale kiedy nabierze zaufania jest ok. Po godzinie już mnie lizał i właził na kolana. Jego nowi ludzie wiedzą że to nie jest łatwy przypadek z góry ich o tym uprzedziłam Quote
Zuzka2 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Poogłaszam zwierzyniec jak najszybciej.Na razie mam pauzę kolejną do wtorku-system padł,nie mam kompa. Napisz Aga co u maluchów ONkowatych 9tyg.i tej suni 7mies.-czy nadal do wydania. Dino się biedny doczekał wreszcie.Zrobiłaś mu tyle fajnych zdjęć,że nie mogło być inaczej:-) Mam chętną osobę na dzieciolubne,kotolubne duże stworzenie umiejące chodzić na smyczy-dla osoby 70letniej.Pies do domu.Osoba bardzo w porządku się wydaje. Quote
Ania102 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Zuzka2'] Poogłaszam zwierzyniec jak najszybciej.Na razie mam pauzę kolejną do wtorku-system padł,nie mam kompa. [/QUOTE] Zuzka pewnie się bez kompa czujesz jak bez reki:evil_lol: Chociaż sobie odpoczniesz od roboty ogłoszeniowej:) Quote
megi345 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 to prawda co jest napisane na 1szej stronie wątku o tej suni ? [IMG]http://i54.tinypic.com/30t4a5i.jpg[/IMG] bo widziałam dziś identyczną na dolnych. i jeśli faktycznie tak ucieka to pewnie była to ta:) Quote
aga38 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Co u onkowatych maluszków to jeszcze w piątek dwa były do adopcji. Wróciłam dopiero z pracy to wieczorkiem zadzwonię do ludzi. Sunia ta 7-mio miesięczna spod gołębnika jest już po sterylce i nadal jest do adopcji. Quote
aga38 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Zuzka nawet moje najlepsze zdjęcia bez Twoich ogłoszeń nic by nie dały:) Quote
aga38 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dzisiaj około godziny 13.30 pies spod gołębnika [B]Laki[/B] pojechał do swojego nowego domku. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Jego nowi ludzie przyjechali po niego całą rodziną aż ze Szczecina. Lakiemu trafiła się naprawdę cudowna rodzina i super warunki. [B]Powodzenia Laki:)[/B] Quote
Nadja89 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dziewuchy do KR jadę 4.06 a do kołobrzegu 12.06 więc jak będziecie mieć jakiegoś czworonoga w tamte rejony to oczywiście służę pomocą. Tyle że do Kołobrzegu mogą wziąść 1 psiaka bo jadę swoim prywatnym autem a biore jeszcze mamę i swojego psiaka ze sobą. A do KR biorę ile na pakę wejdzie:P Quote
aga38 Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Oj tam oj tam jak się dobrze ściśnie i poukłada to sporo wejdzie:evil_lol: Nadja, Lakiemu się fajnie trafiło rodzinka super,dom z ogrodem,las jezioro ma facet szczęście:) Quote
Ania102 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [INDENT][quote name='aga38'] [INDENT]Dzisiaj około godziny 13.30 pies spod gołębnika [B]Laki[/B] pojechał do swojego nowego domku. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Jego nowi ludzie przyjechali po niego całą rodziną aż ze Szczecina. Lakiemu trafiła się naprawdę cudowna rodzina i super warunki. [B]Powodzenia Laki[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/197632-Jedno-serce-dom-pełen-psów.-Pomóżmy-im-znaleźć-domy/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/B] [/INDENT][/QUOTE] No mogę się uzewnętrznić...Świetnie! Bałąm się, że nie będzie im się chciało taki kawał jechać. Świetnie, że Dino ma dom!!! Psotka póki co też swojego nie straciła, ale tu jeszcze się nie cieszę bo ona trudnym psiakiem jest. [/INDENT] Quote
aga38 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Wszystkie onkowate maluszki(te 8 tyg.) maja domki. Teraz na sterylkę pojedzie ich mama Quote
aagataa8 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Potrzebna pomoc dla dwóch psiaków ze Starachowic. Może ktoś ma jakiś pomysł: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208314-Kulawy-Misiek-i-ONkowy-Niuniu%C5%9B-potrzebuje-pomocy!-STARACHOWICE[/url] Quote
aga38 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='aagataa8']Potrzebna pomoc dla dwóch psiaków ze Starachowic. Może ktoś ma jakiś pomysł: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208314-Kulawy-Misiek-i-ONkowy-Niuniu%C5%9B-potrzebuje-pomocy!-STARACHOWICE[/url][/QUOTE] Tutaj koniecznie potrzebna jest Zuzka2 ze swoimi niezawodnymi ogłoszeniami. Quote
aga38 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Ania102'][INDENT] No mogę się uzewnętrznić...Świetnie! Bałąm się, że nie będzie im się chciało taki kawał jechać. Świetnie, że Dino ma dom!!! Psotka póki co też swojego nie straciła, ale tu jeszcze się nie cieszę bo ona trudnym psiakiem jest. [/INDENT][/QUOTE] Oj tam zobacz Ania ja tez jestem trudny przypadek a mój Tz jeszcze ode mnie nie uciekł:evil_lol: Zobaczysz z Psotką tez będzie dobrze,trzeba w nią wierzyć;) Quote
EnT Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Potrzebna pomoc w robieniu ogłoszeń: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/208314-Kulawy-Misiek-i-ONkowy-Niuniu%C5%9B-potrzebuje-pomocy!-STARACHOWICE"]Kulawy Misiek i ONkowy Niuniuś potrzebują pomocy[/URL] Może ktoś byłby chętny? (: Quote
aga38 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Jutro wróci nasza wspaniała Zuzka2 to na pewno pomoże i jest jeszcze Ania102:) Quote
Recommended Posts