Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to super wieści o Tilce!:multi:

Aga,te kocięta to półrasowe?:eviltong:Bo jak je ogłaszam jako grafitowe to ludzie pytają czy one czasem nie rasowe;-)
Jak coś w nich rasowego,to napisz po jakich rasach ew.,bo ja się nie znam,a wzięcie będą miały większe;-)

Ta 2mies.sunia z wątku dzięki szybkiej akcji ogłoszeniowej wczorajszej mojej ma już zaklepanych kilka DT i chyba DS nawet:evil_lol:

Posted

Dostałam info,że jeden kociak jedzie do stolicy:-)czekam na wieści na wątku po świętach,bo chociaż ludzie powinni świętować,to zasypywali mnie mailami o koty,szczeniaki itd.:-)Może obie kicie już zarezerwowane?;-)A może u któregoś psiaka coś nowego słychać,bo nawysyłałam się sporo...:-)

Posted

Jak się sprawuje Psotka?
Mam domek dla małego,grzecznego psiaka z DT u starszej osoby;dom z ogrodem w Częstochowie.Można ją tam wkleić czy się nie nada?Jak ew.z dowozem?

Mamy jakiegoś ONka lub mixa ONka dzieciolubnego i psolubnego?Dom we Wrocławiu;w domu dzieci i golden samiec.Jeśli jest jakiś,to jak ew.z dowozem?

Posted

Do mnie dzwoniła Pani z Gliwic- 2 dzieci+ 3 w drodze poszukuje psa lubiącego zabawy, musi wytrzymać 8 godz w domu, kiedy państwo są w pracy.
Aga któryś pasuje? Bo mam jej maila wysłać ze zdjeciami i opisem?

Posted

Blok czy dom?Małego czy dużego?
Wypowiadam się tu na wyrost za Agę,ale do dzieci tak na 100% i to do małych to chyba tylko Tila...Dino jest fajny,ale z małymi nie wiadomo.Podobnie Sara i Fiona.
Psotka się nie nadaje.Kizi i Sara od Rajmunda nie wiadomo jak do dzieci.Sonia ta ruda Aniu Twoja do dzieci na pewno się nada.
W razie potrzeby mam psy testowane z małymi dziećmi-i duże,i średnie i małe;-)

Posted

Dom. Na razie podesłałam Aresika od Lu_Gosiak, bo go osobiście znam i taki fajny z niego chłopaszek a siedzi i siedzi w hoteliku:-(

Tosia jedzie do hoteliku w Celinach w końcu, dziś ją wieziemy:)

Posted

To w Celinach będą extra foty i opis psiaka:-)

W razie zamówień na psy,mogę podsyłać jakby inne się nie nadawały lub nie spodobały:-)

Sępię domek w Warszawie dla Sary od Rajmunda:-)
Ogólnie to codziennie kilku osobom wysyłam psiaki z tego wątku i nie tylko.

Posted

Kumpel jest fajny i towarzyski i lubi się bawić ale w domu 8 godzin sam nie wysiedzi bo on lubi podwórko. Juz nie ucieka. Jednak dla niego i Fiony mimo ze są bardzo przyjacielskie co do ludzi to na czas nieobecności właścicieli zalecałabym kojec. Zawsze może im odwalić i mogą wybrać się na szwędaczkę albo w poszukiwaniu pana lub pani:) Kumpel umie też aportować i gra w piłkę:)

Posted

Zuzka Warszawę chyba opanowały myszy!:evil_lol: Telefon dziś mi się zagotował i gdyby tych kocic było 10-sięc wszystkie pojechałyby do Warszawy:crazyeye: Jedna pojechała niedaleko nas na Skarżysko do znajomych ludzi,a dom dla drugiej wybrałam wedle serca. Kicia pojedzie prawdopodobnie z Nadją w niedzielę do Wa-wy do starszej pani. Rozmawiałam bardzo długo z różnymi ludźmi i z wnuczkami tej pani też(to już dorosłe kobiety) i wybrałam dla niej ten domek. Nie było głupich pytań a co to za rasa,a jaka będzie? Ta starsza pani mieszka sama,wnuczki są u niej kilka razy w tygodniu i potrzebuje przyjaciela do kochania:)Było jeszcze kilka rzeczy które przekonały mnie że to ten dom dla małej:)
WARSZAWA PILNIE POTRZEBUJE CZARNYCH KOTÓW:crazyeye::evil_lol::lol: bynajmniej tak wynikało z telefonów w ciągu ostatnich 3 dni

Posted

Borówka16 napisał(a):
Chcecie kotów? ;) Jak jakiś dom na kota chętny to możecie mi dawać na PW namiary na niego, z chęcią skorzystam ;)

Borówka,na koty są zawsze chętni,ale najwięcej na te 2-3mies.i ew.do 5-7m-ca,ale już trochę mniej.
Ogłaszaj kociniec na gumtree i morusek Warszawa,szerlok/tablica Kraków,Warszawa,Katowice,Rzeszów;gumtree Kraków+ew.morusek Katowice,Kraków,Kielce-stąd mniejszy,ale jednak jest odzew.

Posted

Witajcie babeczki :lol: Mam pytanie do Was i prosbe o ewentualna pomoc.

W te sobote nadarza nam sie okazja zabrania z Zamoscia juz dlugo czekajacej mlodziuchnej malizny,ktora musi dojechac do Owieczki na DT.

Sunka moglaby dojechac jedynie do Kielc i stamtad trzeba ja przerzucic do stolycy.Czy bylaby taka mozliwosc ze strony Nadji? Nie ukrywam,ze wowczas potrzebny bylby 1 nocleg dla tej sunieczki,moze Starachowice pomoga? :lol:

Bede Wam wdzieczna za wszelaka pomoc, bo zal tej malizny okrutnie, a zaden inny transport na razie sie nie szykuje,nawet jakikolwiek laczony :shake:

Posted

Dusje malizna moze przenocować u mnie bo mieszkamy z Nadja niedaleko siebie i ode mnie jedzie kicia,jutro zapytam ja czy może zabrać i maliznę napiszę Ci wieczorem

Posted

Aguś Ania pisała mi, że nie wypalił wyjazd jej brata do Kielc- ewentualnie jeśli nie przyjadzie to Nadja ją zawiezie? Oni czekaja a ja wiem, że to ten dom:)

Nic nie przybyło przez Święta?? Jak się czują szczeniaczki???

Ja byłam dziś u Luny w Rzeszowie:)

Posted

Ania102 napisał(a):
Dom. Na razie podesłałam Aresika od Lu_Gosiak, bo go osobiście znam i taki fajny z niego chłopaszek a siedzi i siedzi w hoteliku:-(

Możesz Aniu wkleić tego Aresika-najlepiej link z portalu ogłoszeniowego?To bym go dołączyła do repertuaru psów polecanych;-)
Na dziecioluby dużo chętnych i napisz jak z dowozem ew.

Posted

Zuzka nie wiem jak z transportem, Aresik juz siedzi rok u Jamora. Był u mnie 3 dni po kastracji razem z Prado, taki jest fajniusi a nikt go nie chce. Tu link do jego watku, dziewczyny regularnie robią ogłoszenia ale nikt się z nich nie odzywa. On taki zwykły niezwykły. Jakbyś Zuzka mogła go polecać to polecaj a może Tobie się uda:)
http://www.dogomania.pl/threads/134196-Śląsk-Psia-tragedia-po-roku-powrót-z-adopcji!zbieramy-na-hotel-brakuje-150zl!!!

Posted

Już się wpisałam w wątek;-)

Aga,dałoby radę jakieś nowe fotki wkleić tych szczeniąt?Może wyładniały?;-)
Nie szykuje się jakiś wyjazd na zachód-np.Śląsk?Bo mam tam trochę chętnych na psy.

Posted

aga38 napisał(a):
Dusje malizna moze przenocować u mnie bo mieszkamy z Nadja niedaleko siebie i ode mnie jedzie kicia,jutro zapytam ja czy może zabrać i maliznę napiszę Ci wieczorem

Aga,bardzo serdecznie dziekuje :lol: To bylaby wspaniala i wielka sprawa :lol: Przekaze na watku dziewczynom i dam znac tutaj. Jeszcze raz dzieki :Rose:

Posted

Nadja zawiezie Tilę bez problemu ale dopiero koło 8 maja jak będzie jechała do Krakowa,potrzebny tylko nr tel. tej pani żeby mogły sie umówić co do odbioru Tilci. Szczeniaczków nie przybyło,maluchy maja się dobrze:) Zdjęcia zrobie moze w weekend bo jutro mam w pracy duża imprezę i teraz nie dam rady podskoczyć do maluchów.

Ania102 napisał(a):
Aguś Ania pisała mi, że nie wypalił wyjazd jej brata do Kielc- ewentualnie jeśli nie przyjadzie to Nadja ją zawiezie? Oni czekaja a ja wiem, że to ten dom:)

Nic nie przybyło przez Święta?? Jak się czują szczeniaczki???

Ja byłam dziś u Luny w Rzeszowie:)