Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie ukłony dla tej kobiety:) Aż chce sie skakać z radości że jeszcze są tacy ludzie:)
To pierwsza dobra wiadomość dzisiaj:Ide obfocic gnojki zobaczymy co z tego wyjdzie:)?????

Posted

Tak na szybko to tyle,one maja adhd więc sesja zdjęciowa trwała 15 minut:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dla nich to i tak za długo. W razie co jeszcze coś dorobię:cool3:
Maluchy maja 2 miesiące,w poniedziałek pojada na szczepienie

Posted (edited)

Zasypałaś mnie Aga:evil_lol:Na pewno tyle fotek wystarczy:lol:

Na najbliższy czas jest transport Skarżysko-Kraków (11-12lutego),więc i na Kraków ogłoszę:-)

Edited by Zuzka2
Posted (edited)

Aha,czyli Kraków mamy dobrze obstawiony na 2następne weekendy-można ogłaszać:-)
Ogłosiłam te małe na Łódź,Gniezno,Bydgoszcz i Kołobrzeg,bo tak mi mapa pokazała najkrótszą trasę do Kołobrzegu:-)
Sonję,Lolę i Sarę poprzerzucałam też na północ,ale jeszcze im dorobię ogłoszeń.

Zdaje mi się,że Gucio znajdzie dom najszybciej - dzięki różowemu kocykowi;-)

Edited by Zuzka2
Posted

Super!:-)
Ze Skarżyska jedzie majowa za tydzień jak potrzebny transport:-)

Chyba dorobię full pakiet na Kraków,bo na razie zrobiłam Kraków na minimum,a na maxa ogłoszenia na północ,ale skoro Kraków jak zawsze niezawodny...;-)

Posted

Pewno Zuzka że dorób:) Ale przyszły tydzień odpada,nas nie będzie i nie ma kto psiaków nawet do Skarżyska dowieźć,więc chyba pojadą dopiero z Nadją 18 lutego

Posted

Słuchajcie kobity:) wstępnie wyjazd do Kołobrzegu jest 11.02 (Sobota) na wieczór. W piątek niestety odpada. Moja trasa leci przez miasta takie jak Piotrków Trybunalski-Łódź-Włocławek-Toruń-Bydgoszcz-Koszalin-Kołobrzeg. :)

Posted

Bo na razie je trzymam głównie na północną Polskę+nasz region,a w sobotę po południu przerzucam towarzystwo na centrum i południe (Warszawa,Radom,Kraków,Zawiercie):-)Może jednak któryś się załapie na wycieczkę przez pół Polski;-)

Posted

Mamy nowe dziecko. Trzymiesięczną sunią,straszny brzydal.:evil_lol: Wołamy na nią Ksena,wstawię jej zdjęcia jak ją wykąpię i trochę ogarnę bo na razie to nawet nie wiem jaki ma kolor:crazyeye:

Posted

aga38 napisał(a):
Mamy nowe dziecko. Trzymiesięczną sunią,straszny brzydal.:evil_lol: Wołamy na nią Ksena,wstawię jej zdjęcia jak ją wykąpię i trochę ogarnę bo na razie to nawet nie wiem jaki ma kolor:crazyeye:

Może i ona się załapie na kurs nadmorski:diabloti: