aga38 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Kurcze Zuzka całkiem zapomniałam o tych wyróżnionych:( Jak tylko przyjdzie mi przelew zaraz prześlę pieniądze,chyba muszę zacząć brać coś na sklerozę Quote
Zuzka2 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Nie wiem co z tą Sonją,bo Sara i Lola aż tak bardzo mnie nie dziwią,że koczują na DT.Może by jej nowe zdjęcia zrobić,np.domowe? Loli i Sarze nawet to nie pomogło,ale może jej pomoże;-) W środę jest transport do Warszawy do południa (i ew.do Krakowa po południu).Jutro rano robię więc kampanię na Warszawę:smile: Edited January 30, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Dzięki Zuzka:) My dopiero wróciłyśmy z Rybnika,Łatka już u swoich ludzi ,ma bardzo fajny domek i już przy nas tarmosiła swoje zabaweczki:) Powodzenia mała:) Quote
Ania102 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Zapraszam na bazarek i licze na podnoszenie:) http://www.dogomania.pl/threads/222107-Apaszki-ciuchy-buty-książki-na-świętokrzyskie-bidy-do-10.02.-g-21?p=18519502#post18519502 Quote
Zuzka2 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Czy wybiera się ktoś do Krakowa lub Katowic? Quote
aga38 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Na razie nie ale jak coś to od razu dam Ci Zuzka znać:) Quote
Zuzka2 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dzięki,Aga!:-) A będą nowe fotki Sonji?:-)Bo mam tylko 2.Wrzuciłaś wprawdzie 3,ale jedno zniknęło:evil_lol: Quote
aga38 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Zuzka będą tylko musze Rajka zmolestować:evil_lol: Quote
aga38 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Zuzka my to Cię chyba nigdy na bezrobocie nie puścimy:evil_lol: Od dziś mamy pięć szczyli ,chyba mają 2 miesiące,jak na razie zostały odrobaczone i odpchlone. W tej chwili leża sobie z mija córka na podłodze i grzeją dupki:) Jutro postaram się zrobić zdjęcia. Maluchy są bardzo kontaktowe i jak dobrze się ogarnęłam to są 3 pieski i 2 sunie Quote
Zuzka2 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A ja już myślałam,że u Was bezdomniaków nie ma:evil_lol:A to była cisza przed burzą:evil_lol: Quote
aga38 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Zaraz wstawie tak dla orientacji ich zdjęcia bo wygladają strasznie. Do ogłoszeń to im zrobie jutro bo z tymi to nikt by ich nie chciał:( Quote
aga38 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Po przerobieniu w ostatnim czasie tylu szczęniąt na tymczasie wiosna czeka mnie dduuuży remoncik w domu:evil_lol: Wszystkie rogi ścian poobgryzane:evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Szczeniaki takie różnawe chyba:evil_lol:Jedne większe,drugie mniejsze o połowę:evil_lol:Ale ogólnie będą z nich chyba średniaki (?):evil_lol: Quote
aga38 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 No masz Zuzka rację takie cóś do połowy łydki za kolano nie przejdą:) Quote
Ania102 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 O chciałaś małego kotka to masz zamiast tego 5 małych szczylów. Zmodyfikowane ale chyba spełnione marzenie. Quote
aga38 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nie! Kotecek jest kotecek i już :) Ale kotecka brak Quote
aga38 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nie! Kotecek jest kotecek i już :) Ale kotecka brak Quote
Ania102 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Aga Pani Ewa ta z mojej pracy uratowała ostatnio kotka z zaspy i zostaje u niej. Poproszę ją żeby szukała następnego to obiecuje Ci podrzucić:) Quote
Ania102 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ten kot to mój idol. On zdaje sobie sprawę, że jest kotem?czy nie dostrzega różnic między przyjaciółmi? Quote
Zuzka2 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Jedna osoba z Kielc szuka tymczasu dla dorosłej kotki,5letniej;kicia mieszka w piwnicy i nie budzi zachwytu mieszkańców bloku:razz:;jest raczej typem niezależnym i nieufnym-przynajmniej na razie;-)No ale to nie jest mały kotecek;-)nawet jak na dorosłego kota kicia jest spora;-) http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-PILNIE-JULKA-PI-KNA-REPREZENTACYJNA-KOTKA-Z-PIWNICY-W0QQAdIdZ348598692 Szkoda mi tej suczki z Buska: http://tablica.pl/oferta/dlaczego-nikt-mnie-nie-chce-IDI4Cp.html Edited February 3, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ania moje koty to same nie wiedzą kim są:evil_lol: Całe towarzystwo zakręcone,jedno liże drugie,śpią razem jakieś takie nierozgarnięte te moje zwierzaki:evil_lol: Żyją i mieszkaja razem to pewno dlatego maja nierówno pod kopułką:evil_lol: Quote
aga38 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Powiem Ci Zuzka że ja czasem ludzi nie ogarniam:( Od jutr gram w totka jak wygram otworze sobie prywatne schronisko dla tych zapomnianych i niechcianych. Ech szkoda słów,zima,ciężko a wiele zwierząt cierpi nawet swojej miski nie ma:( Quote
Zuzka2 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ale na pocieszenie powiem Ci Aga,że wczoraj odezwała się do mnie ws kota z białaczką świetna osoba.Kota ogłaszam od roku-kot dorosły,więc niełatwo o dom,a ten w dodatku nosiciel białaczki.Jak choroba się ujawni,to leczenie kilka tys.Kobieta miała kiedyś sunię ze schronu,okazała się przewlekle chora,leczenie szło w tysiące złotych,ale leczyła.Teraz się uparła na tego kota-podesłałam jej też zdrowe,ale chce jego.Bardzo mnie cieszy,że ktoś chce dać szansę takiemu fajnemu zwierzakowi wreszcie.Oby przeszła weryfikację i wizytę PA,bo naprawdę sensowna babka:-)Od wczoraj siedzę jak na szpilkach i czekam;-) Quote
Recommended Posts