Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga38']Zuzka mogę Ci pomóc jak moje gnojki pojadą do domów[/QUOTE]
Aga,dzięki za ofertę pomocy!:-)
Dostałam właśnie telefon,że kobietka znalazła suczynie tymczas w Kielcach:multi:
Będzie potrzebowała tylko pomocy w znalezieniu DS:-)Bardzo się cieszę,że się udało jednak z tym DT:-)

Posted

No to super!:) Gdyby jednak była potrzeba pamiętaj Zuzka że jestem do Twojej dyspozycji:) Myślę że jak się ją ogłosi to znajdzie dobry domek,poproszę dziewczyny na Fb o rozesłanie jej wydarzenia,tylko fotki jakies fajnie jakby były:)

Posted

Aga,dzięki wielkie!:-)
Liczę,że DT mi podeśle dobre zdjęcia,bo to podstawa,żeby miała jakiekolwiek szanse na DS.Chociaż nie ukrywam,że nie jestem optymistką co do psich 3łapków...:roll:Nasza Tami i Bruno znaleźli DS tylko dzięki dobrym ludziom i pocztą pantoflową.Może DT ją sobie zostawi (?).Tak by było pewnie najlepiej;)

Posted (edited)

No nareszcie!:multi:Nic nie uprzedzaliście na wątku,a ona taka super adopcyjna sunieczka:loveu:

Mam chętną na Gargamela,ale z południowo-wschodniej Polski,za Rzeszowem...Lubaczów-220km od Wąchocka...Trasa przez Sandomierz,Stalową Wolę,Leżajsk-kawał drogi...:roll:Zaproponować jej coś poza telefonem do opiekunki;-)?

Edited by Zuzka2
Posted

Ło matko nawet nie wiem gdzie to jest!:) O złośliwca Gargamela był tel z Krakowa tyle że my już wracałyśmy,pani czeka czy wymyślimy jakis transport. Dzisiaj po 10 godzinach w samochodzie tyłek mi odpada:)
Nadja i Arnold już w swoich domkach:) Fajne domki,fajni ludzie. Arnold zamieszkał koło Olkusza a Nadja w Krakowie:)
Powodzenia moje gnojki w nowych domkach:)

Posted

[quote name='aga38']Dziś Bożenka zawiozła Perełkę do nowego domku:) Perełka zamieszkała w Warszawie,jak Bożenka wróci to napisze więcej co i jak:)[/QUOTE]
Tak jak pisała Aga ,wczoraj zawiozłam Perełkę do nowego domku.Będzie mieszkała pod Warszawą ,w domku z dużym ogrodem,razem z nową panią i jej mężem.Myślę ,że będzie tam szczęśliwa,bo ludzie wydają się bardzo ok. Zapraszali do odwiedzin,jeśli będziemy w pobliżu. Perełka wczoraj była bardzo wystraszona,ale dzisiaj jest ponoć dużo lepiej. Jutro znów zadzwonię do nowych właścicieli(troszkę ich ponękam tel), to wieczorem zdam relację. Zuzka dzięki bardzo za ogłoszenia dla Perełki.

Posted

Aga,który psiak teraz najpilniejszy,żeby go rzucić na wyróżnione?
Bo mam wyróżnione szczeniaki,a skoro one na 90% zaklepane,to mogłabym je zrzucić na zwykłe ogłoszenie,a na wyróżnione rzucić innego.
Sonja,Lola,Arik,Sara?
One wszystkie mają zwykłe ogłoszenia,ale dodatkowo któryś by miał wyróżnione.

Jakby była nowa sesja Sonji byłoby super;-)

Posted (edited)

Zrobiłam parę ogłoszeń Arikowi tak wstępnie na razie:-)

[B]Jakby ktoś jechał na Śląsk po 20stycznia[/B]-dajcie cynk,pliss:-)Mamy kotecka z Dymin do wywózki-biedak 5miesięcy czekał na DS-to jeden z nielicznych,które koczują tam od początku odkąd ogłaszam koty z Dymin.Doczekał się wreszcie-dom w okolicy Zawiercia,więc blisko:-)

Edited by Zuzka2
Posted

Pewno Zuzka że damy znać:) Ja też przecież muszę jakoś dotransportować te moje potwory:) Kurcze szkoda że nie było wiadomo wcześniej,moja siostra mieszka w Ogrodzieńcu bo zgłupiała i wyszła za mąż i była w tamtym tygodniu u mamy i zaraz wracała

Posted

[quote name='aga38']Pewno Zuzka że damy znać:) Ja też przecież muszę jakoś dotransportować te moje potwory:) Kurcze szkoda że nie było wiadomo wcześniej,moja siostra mieszka w Ogrodzieńcu bo zgłupiała i wyszła za mąż i była w tamtym tygodniu u mamy i zaraz wracała[/QUOTE]
Aga,nie ma pośpiechu;-)Kot może jechać najwcześniej 21stycznia,bo jest po kastracji.

Posted

Dzisiaj i Gargamel pojechał do swojego domu:) Jednak z tego powodu że to ciężki przypadek powiedziałam że jest możliwy jego powrót do nas,gdyby nowy dom sobie z bandyta nie radził. Powodzenia sierściuchu i nie rozrabiaj:) Gargamel został w regionie.

Posted

[quote name='aga38']Dzisiaj i Gargamel pojechał do swojego domu:) Jednak z tego powodu że to ciężki przypadek powiedziałam że jest możliwy jego powrót do nas,gdyby nowy dom sobie z bandyta nie radził. Powodzenia sierściuchu i nie rozrabiaj:) Gargamel został w regionie.[/QUOTE]
A to dobrze,że w regionie;-)W razie zwrotu nie będzie długo czekał na transport:evil_lol:
Fajnie,że się i on doczekał:evil_lol:

Posted

No,no mamy zaproszenie w odwiedziny:) Mam nadzieje że będzie ok,chociaż to niezły pomyleniec:)Ale co sie dziwić żył jako dzikie kocię,sporo sie ucywilizował,mam nadzieję że będą z niego ,,ludzie'':evil_lol:

Posted (edited)

A mój koci tymczas niespełna miesiąc od szczepienia rozchorował się na...koci katar,przed którym przecież chroni szczepienie:crazyeye:Podobno tak się zdarza jeśli kocię miało zainkubowany koci katar jeszcze przed szczepieniem-rozwija się on w ciągu miesiąca od szczepienia i u niego po 28dniach się pojawił:razz:Taki pechowy biedak z niego,bo najpierw zanim do mnie trafił przechorował panleukopenię-wyszedł z niej bez powikłań na szczęście;teraz koci katar-ale też szczęśliwie o dość łagodnym przebiegu,więc będzie bez powikłań typu utrata oka itp.Jak mu zakrapiam oczka to mi już z daleka mruczy:evil_lol:Taki pieszczoch:evil_lol:Ale jak mu się coś nie spodoba,to potrafi mi spuścić lanie-bez pazurków na szczęście:evil_lol:

Edited by Zuzka2
Posted

Na dzień dzisiejszy zostały nam z tego wątku do wydania tylko 3psy (?)-chyba,że zapomniałam o którymś;-)
Lola,Sara i Sonja,bo Arik i Bella mają swoje wątki i na razie nie do adopcji:-)

Posted

Oj Zuzka to masz niezły ubaw z kociakiem,współczuję Ci. Ale dobrze ze jest u Ciebie.
A co do psiaków to fakt,tylko 3 bo mam nadzieje że Łatkę i Lukasa dowieziemy jakoś do domków:)
No chyba że mój syn znowu coś znajdzie,wiesz jak z nim jest;):evil_lol:

Posted

Aga,sępię transport dla Łatki,ale nie jest łatwo jak na razie.Poza jutrzejszym-odzewu nie ma...
Czy osoba ew.ma możliwość wyjazdu po sunię np.do Katowic?
Bo znalazłam taki wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/220773-DAM-Pszczyna-%28Tychy-Katowice%29-Warszawa.Jad%C4%99-dn.20.01.Powr%C3%B3t-22.01"]http://www.dogomania.pl/threads/220773-DAM-Pszczyna-%28Tychy-Katowice%29-Warszawa.Jad%C4%99-dn.20.01.Powr%C3%B3t-22.01[/URL]
Nie wiem czy się dziewczyna zgodzi w ogóle naginać trasę,ale gdyby...?

Aha,a na jutro coś się udało załatwić z tym Śląskiem?

Posted

Ludzie nie maja jak dojechać do Katowic:(
Na numer od Ciebie dzwoniłam ale nikt nie odbierał,może dlatego ze mam numer zastrzeżony:(
Jakoś coś pokombinujemy,wiem że to daleko ale to był jedyny sensowny telefon o Łatkę

Posted

Ludzie nie maja jak dojechać do Katowic:(
Na numer od Ciebie dzwoniłam ale nikt nie odbierał,może dlatego ze mam numer zastrzeżony:(
Jakoś coś pokombinujemy,wiem że to daleko ale to był jedyny sensowny telefon o Łatkę

Posted

O.K.;-)To może jeszcze jedna osoba mi odpisze,bo czasem bywa na tej trasie:-)
Ja póki co siłuję się z kocim tymczasem o klawiaturę-zarządził,że ją przejmuje i właśnie na niej,nie obok będzie sypiał:cool3:Jak mu blokuję drogę,to albo spuszcza mi lanie albo gryzie albo też pcha się z całej siły:razz:Kot z charakterem,a miał być taki miły i przytulaśny:evil_lol:Pierwszy koci tymczas,który bez bicia podporządkował sobie kocicę i suczkę-tak tańczą,jak on zagra i jeszcze zabiegają o jego względy:evil_lol:
Z reguły pracuję na zasłoniętym monitorze do 1/3-1/2:mad:Jak wygrywam przepychankę,to jest trochę lepiej,bo tylko kocia głowa jest na ekranie:diabloti: