Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetne zdjęcia!:-)

Jednak olbrzymy już dziś ogłosiłam:-)
Na razie Starachowice,Radom i Kraków.
Warszawę i ew.Śląsk zostawiam jako wyjście awaryjne;-)I ogłoszę za tydzień jak się nic bliżej psiakom nie trafi:-)

Posted

Pozdrowienia od Barnaby:)
[FONT=Verdana]Barnaba podrósł i nabiera ciałka. Jest bardzo żywiołowy i właściwie największe szanse na zrobienie mu zdjęcia sa wtedy, gdy zasypia. Ma apetyt, jest bardzo towarzyski i nawet w święta nie przeszkodziło mu, że jest więcej ludzi - wręcz przeciwnie - z ciekawością wszystkich poznawał - bardzo polubił babcię - chodził za nią jak piesek. Baaardzo lubi się bawić. Potrafi bawić się wszystkim, co znajdzie, zwłaszcza jeżeli to coś się turla i szeleści. Jest bardzo ciekawy wszystkiego i lubie obserwować. Jeżeli uzna, że kocyk, czy kolana nie są wystarczająco ciepłe - chowa się za rurą od kaloryfera i tak potrafi nawet zasnąć. Sypia - jak było do przewidzenia w łóżku, a najbardziej lubi się zakopać pod kołdrą, gdzie trudno go znaleźć. Jest zdrowy i myślę, że zadowolony.[/FONT]

[FONT=Verdana]Pozdrawiam,[/FONT]

[FONT=Verdana]Ilona

Uploaded with ImageShack.us

[/FONT]

Posted

Tak,ale ją już wyczyściłam;-)

Barnaba jest śliczny:loveu:Ten pomysł ze spaniem na rurze-obłędny:evil_lol:Piecuch:evil_lol:
Mój szarak zadowala się spaniem tuż pod lampką na biurku,ew.na klawiaturze:evil_lol:

Posted

aga38 napisał(a):
Zuzka jak jest z czego zrób Sarze , Sonji wyróżnione Katowice i Lolce:)

Jest z czego i wszystkie mają wyróżnione na Kraków,bo trzeba wybrać jedno województwo,a Kraków najlepiej rokuje:-)Poza tym w ogłoszeniach wyróżnionych w tytule wpisuję drukowanymi literami miasta,do których możemy dowieźć zwierzaka:-)Dzięki temu Harry mając jedno jedyne ogłoszenie wyróżnione na Kraków-znalazł DS w Warszawie:-)

Może jednak przerzucę na Warszawę,bo akurat wyróżniony morusek najlepiej działa na Kraków,Łódź i Warszawę.Śląsk i Kielce bazują raczej na tablicy.pl,a tam są za drogie wyróżnienia.
Dorobię im w takim razie Łódź na morusku,bo Śląsk,Kraków,Warszawę,Skarżysko i Radom mają cały czas.

Poza tym właśnie odnawiam wszystkie ogłoszenia na 4miasta,bo tak czynię co 2tygodnie:p-każdy zwierzak wraca na pierwsze strony na wszystkie miasta.Niestety w adopcjach obecnie zastój i to nie tylko u nas.Kotów nawet przed Sylwestrem nikt nie chce,więc psów tym bardziej;-)
Perełka nadal szuka domu?

Posted

Tak Zuzka,dalej koczuja Perełka,Sara,Lola,Sonja i Gargamel.Dzięki Zuzka i wielkie ukłony dla Ciebie za twoja pracę:) Może po Nowym Roku coś ruszy,oby był lepszy dla zwierząt

Posted

To jakby była możliwość to mile widziane nowe fotki Sonji i Perły:-)

Co do Loli to spodziewałam się,że nie będzie zbyt łatwo.Sara-wiadomo;-)
Ale te 2nowe nabytki to aż dziwne,że jeszcze koczują.O Gargamelu pamiętam,bo od dawna ma wyróżnione i jest codziennie wysyłany kilku osobom.Należy do najmłodszych,więc teoretycznie powinien być już w domu;-)No ale to ciężki przypadek:evil_lol:

Posted

O tak Gargamel ciężki przypadek,choć ostatnio w główce sie troche poprawiło:evil_lol: Co do Loli to jak a małpa będzie tak dalej ludzi ganiała to chyba u mnie zostanie,ech ciezki z niej jest przypadek:shake:
Dzisiaj byli u mnie ludzie z Warszawy ich siostra rok temu adoptowała ode mnie psa i oni też chcieli jakiegos który bedzie mały:crazyeye:
Wzięli nr telefonu i pojechali z niczym niestety bo u nas maluchy są ale giganty. Proponowałam im inne psiaki a oni nic tylko udali sie że ma być ode mnie i że poczekają,czasem to nie wiem o co ludziom chodzi
o nowe fotki postaram sie szybciutko:)

Posted

Pewnie Aniu nie ma sprawy ,mała jest cudowna,uwielbiam takie gnojki:)
U mnie teraz ida niezliczone ilości papieru toaletowego:evil_lol: ale co tam kiedy się bawią ubaw jest na cały dom:)
[quote name='Ania102']Aga ja wyniosłam dzis z gabinetu taka szczyle. Prosze Cię jak bedziesz miała za duzo tel o swoje to przekieruj na mnie. Szcyla jest u justysiek gdzie jest Forest który nie lubi swojego gatunku.
Zapraszam na watek
http://www.dogomania.pl/threads/220049-Misk-złotego-spanielka-szuka-dt-ds-prosimy-o-pomoc

Posted

IVV napisał(a):
Aga napisz do SWIAT ,ona robi piekne plakaciki

Dzięki IVV:) ale nam wystarczy nasza Zuzka2,odwala cała robotę ,dzięki niej zwierzaki znajdują domki:loveu: Bez niej jak bez ręki

Posted

Miałam maila z Krakowa o łaciatą sunię nakrapianą.Babka dopytuje co to za mieszaniec-jakich ras:razz:Nie wystarcza jej info,że będą wielkie:razz:
Jak Aga sytuacja tych małych?Są jakieś wstępne rezerwacje?Jest odzew w ogóle?

Posted

Małe były dziś u weta,ważą od 3.100 do 3.400 potwory jedne:)Były telefony ale tak wstępnie to pani wysłała swoje dane do sprawdzenia z Krakowa ,jest zainteresowana Nadją:)

Posted

Zuzka napisz pani że na kartonie nie napisali co sie z czym puściło:evil_lol::eviltong::evil_lol:
A tak na poważnie to one są takie trochę molosowato bulowate,fafle wiszą,łapy duże sama nie wiem:)