aga38 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 (edited) Łatka ma DS :) Łatka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited March 17, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 (edited) Nadja mieszka w Krakowie:) Nadja Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 20, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 (edited) Arnoldzik zamieszkał koło Olkusza:) Arnold Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 20, 2012 by aga38 Quote
aga38 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Świetne zdjęcia!:-) Jednak olbrzymy już dziś ogłosiłam:-) Na razie Starachowice,Radom i Kraków. Warszawę i ew.Śląsk zostawiam jako wyjście awaryjne;-)I ogłoszę za tydzień jak się nic bliżej psiakom nie trafi:-) Quote
aga38 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Pozdrowienia od Barnaby:) [FONT=Verdana]Barnaba podrósł i nabiera ciałka. Jest bardzo żywiołowy i właściwie największe szanse na zrobienie mu zdjęcia sa wtedy, gdy zasypia. Ma apetyt, jest bardzo towarzyski i nawet w święta nie przeszkodziło mu, że jest więcej ludzi - wręcz przeciwnie - z ciekawością wszystkich poznawał - bardzo polubił babcię - chodził za nią jak piesek. Baaardzo lubi się bawić. Potrafi bawić się wszystkim, co znajdzie, zwłaszcza jeżeli to coś się turla i szeleści. Jest bardzo ciekawy wszystkiego i lubie obserwować. Jeżeli uzna, że kocyk, czy kolana nie są wystarczająco ciepłe - chowa się za rurą od kaloryfera i tak potrafi nawet zasnąć. Sypia - jak było do przewidzenia w łóżku, a najbardziej lubi się zakopać pod kołdrą, gdzie trudno go znaleźć. Jest zdrowy i myślę, że zadowolony.[/FONT] [FONT=Verdana]Pozdrawiam,[/FONT] [FONT=Verdana]Ilona Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [/FONT] Quote
aga38 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Dzięki Zuzka:) Chciałam sie dzis do Ciebie dobić ale chyba miałas pełna skrzynkę Quote
Zuzka2 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Tak,ale ją już wyczyściłam;-) Barnaba jest śliczny:loveu:Ten pomysł ze spaniem na rurze-obłędny:evil_lol:Piecuch:evil_lol: Mój szarak zadowala się spaniem tuż pod lampką na biurku,ew.na klawiaturze:evil_lol: Quote
aga38 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Barnaba zawsze miał nieziemskie pomysły:evil_lol: A z tym spaniem pod kołderka od razu ludzi ostrzegałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga38 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Zuzka jak jest z czego zrób Sarze , Sonji wyróżnione Katowice i Lolce:) Quote
Zuzka2 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 aga38 napisał(a):Zuzka jak jest z czego zrób Sarze , Sonji wyróżnione Katowice i Lolce:) Jest z czego i wszystkie mają wyróżnione na Kraków,bo trzeba wybrać jedno województwo,a Kraków najlepiej rokuje:-)Poza tym w ogłoszeniach wyróżnionych w tytule wpisuję drukowanymi literami miasta,do których możemy dowieźć zwierzaka:-)Dzięki temu Harry mając jedno jedyne ogłoszenie wyróżnione na Kraków-znalazł DS w Warszawie:-) Może jednak przerzucę na Warszawę,bo akurat wyróżniony morusek najlepiej działa na Kraków,Łódź i Warszawę.Śląsk i Kielce bazują raczej na tablicy.pl,a tam są za drogie wyróżnienia. Dorobię im w takim razie Łódź na morusku,bo Śląsk,Kraków,Warszawę,Skarżysko i Radom mają cały czas. Poza tym właśnie odnawiam wszystkie ogłoszenia na 4miasta,bo tak czynię co 2tygodnie:p-każdy zwierzak wraca na pierwsze strony na wszystkie miasta.Niestety w adopcjach obecnie zastój i to nie tylko u nas.Kotów nawet przed Sylwestrem nikt nie chce,więc psów tym bardziej;-) Perełka nadal szuka domu? Quote
aga38 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Tak Zuzka,dalej koczuja Perełka,Sara,Lola,Sonja i Gargamel.Dzięki Zuzka i wielkie ukłony dla Ciebie za twoja pracę:) Może po Nowym Roku coś ruszy,oby był lepszy dla zwierząt Quote
Zuzka2 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 To jakby była możliwość to mile widziane nowe fotki Sonji i Perły:-) Co do Loli to spodziewałam się,że nie będzie zbyt łatwo.Sara-wiadomo;-) Ale te 2nowe nabytki to aż dziwne,że jeszcze koczują.O Gargamelu pamiętam,bo od dawna ma wyróżnione i jest codziennie wysyłany kilku osobom.Należy do najmłodszych,więc teoretycznie powinien być już w domu;-)No ale to ciężki przypadek:evil_lol: Quote
aga38 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 O tak Gargamel ciężki przypadek,choć ostatnio w główce sie troche poprawiło:evil_lol: Co do Loli to jak a małpa będzie tak dalej ludzi ganiała to chyba u mnie zostanie,ech ciezki z niej jest przypadek:shake: Dzisiaj byli u mnie ludzie z Warszawy ich siostra rok temu adoptowała ode mnie psa i oni też chcieli jakiegos który bedzie mały:crazyeye: Wzięli nr telefonu i pojechali z niczym niestety bo u nas maluchy są ale giganty. Proponowałam im inne psiaki a oni nic tylko udali sie że ma być ode mnie i że poczekają,czasem to nie wiem o co ludziom chodzi o nowe fotki postaram sie szybciutko:) Quote
Ania102 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Aga ja wyniosłam dzis z gabinetu taka szczyle. Prosze Cię jak bedziesz miała za duzo tel o swoje to przekieruj na mnie. Szcyla jest u justysiek gdzie jest Forest który nie lubi swojego gatunku. Zapraszam na watek http://www.dogomania.pl/threads/220049-Misk-złotego-spanielka-szuka-dt-ds-prosimy-o-pomoc Quote
aga38 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Pewnie Aniu nie ma sprawy ,mała jest cudowna,uwielbiam takie gnojki:) U mnie teraz ida niezliczone ilości papieru toaletowego:evil_lol: ale co tam kiedy się bawią ubaw jest na cały dom:) [quote name='Ania102']Aga ja wyniosłam dzis z gabinetu taka szczyle. Prosze Cię jak bedziesz miała za duzo tel o swoje to przekieruj na mnie. Szcyla jest u justysiek gdzie jest Forest który nie lubi swojego gatunku. Zapraszam na watek http://www.dogomania.pl/threads/220049-Misk-złotego-spanielka-szuka-dt-ds-prosimy-o-pomoc Quote
IVV Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Aga napisz do SWIAT ,ona robi piekne plakaciki Quote
aga38 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 IVV napisał(a):Aga napisz do SWIAT ,ona robi piekne plakaciki Dzięki IVV:) ale nam wystarczy nasza Zuzka2,odwala cała robotę ,dzięki niej zwierzaki znajdują domki:loveu: Bez niej jak bez ręki Quote
Zuzka2 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Miałam maila z Krakowa o łaciatą sunię nakrapianą.Babka dopytuje co to za mieszaniec-jakich ras:razz:Nie wystarcza jej info,że będą wielkie:razz: Jak Aga sytuacja tych małych?Są jakieś wstępne rezerwacje?Jest odzew w ogóle? Quote
aga38 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Małe były dziś u weta,ważą od 3.100 do 3.400 potwory jedne:)Były telefony ale tak wstępnie to pani wysłała swoje dane do sprawdzenia z Krakowa ,jest zainteresowana Nadją:) Quote
aga38 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Zuzka napisz pani że na kartonie nie napisali co sie z czym puściło:evil_lol::eviltong::evil_lol: A tak na poważnie to one są takie trochę molosowato bulowate,fafle wiszą,łapy duże sama nie wiem:) Quote
Recommended Posts