constancja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 CZTEROLETNIA, ZDROWA BOKSERKA ROZPACZLIWIE POSZUKUJE DOMU!!! JESLI NIE ZNAJDZIE SIĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE KTOŚ KTO SIĘ NIĄ ZAOPIEKUJE, SUNIA ZOSTANIE UŚPIONA!!!:errrr: :errrr: :errrr: Piesek jest grzeczny, od pierwszych dni wychowywana z małym dzieckiem.:loveu: :loveu: :loveu: W życiu jej Pani doszło do poważnych zawirowań. Kobieta twierdzi, że za nic nie odda jej do schroniska, woli ją uśpić.:placz: :placz: :placz: PROSZĘ POMÓŻCIE:modla: :modla: :modla: Banerek do umieszczenia w podpisie dla tych, którzy chcą pomóc w znalezieniu domku dla Mary Quote
Faro Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 napisz coś więcej o suni - jaki ma stosunek do innych psów, kotów? w jakim jest mieście ??? Potrzebne zdjęcia !!!!! Schronisko jest złym wyjściem, ale lepszym niż śmierć - dokąd pisak zyje ma szansę!!!!! Czy sunia posiada rodowód - jeśli tak trzeba zawiadomić o jej sytuacji hodowcę . Zbyt mało podałaś informacji, by móc cokolwiek zacząć działać aby ja uratować !!!!! Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Podnoszę do góry , ale napisz coś jeszcze o suni. Quote
constancja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Faro napisał(a):napisz coś więcej o suni - jaki ma stosunek do innych psów, kotów? w jakim jest mieście ??? Potrzebne zdjęcia !!!!! Schronisko jest złym wyjściem, ale lepszym niż śmierć - dokąd piakzyje ma szansę!!!!! Czy sunia posiada rodowód - jeśli tak trzeba zawiadomić o jej sytuacji hodowcę . Zbyt mało podałaś informacji, by móc cokolwiek zacząć działać aby ja uratować !!!!! Ja sama niewiele wiem. Wiem tylko, że nie ma czasu. Poprosiła mnie o podanie tej informacji Pani, która rehabilituje moją sunię w katowickim Zakładzie Rehabilitacji Zwierząt. To prawdopodobnie jakaś pacjentka. Jutro jadę na zabiegi to postaram się dowiedzieć czegoś więcej i wieczorem dodam szczegóły. Czy będą zdjęcia tego nie obiecuję ale zrobię wszystko, żeby je zdobyć. Quote
rebellia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ale mnie denerwuje taki ludzki szantaż- albo ktoś wezmie albo się ją uspi, a czemu uśpić? (Rozumiem, że to nie Twój pies) Quote
constancja Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 rebellia napisał(a):Ale mnie denerwuje taki ludzki szantaż- albo ktoś wezmie albo się ją uspi, a czemu uśpić? (Rozumiem, że to nie Twój pies) Jestem tego samego zdania co Ty. Quote
AgaiTheta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 W Krakowie jest Pan chętny na bokserkę po 10 będę działać. Quote
AgaiTheta Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Mój domek nie aktualny, jedzie tam boksio z Gliwic. Quote
constancja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Niestety, z przyczyn ode mnie niezależnych nie dojadę dzisiaj do Katowic i co gorsza, nie wiem kiedy tam będę. A z tego co się orientuję to naprawdę pilna sprawa. Podaję więc numery telefonów, pod którymi można uzyskać więcej informacji w temacie: Zakład Rehabilitacji Zwierząt Katowice 0-600 879 957 0-694 749 954 Quote
szmaja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 a czy mozesz Ty tam zadzwonic=> w koncu tobie pani od rehabilitacji to wszystko mowila... Quote
constancja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 szmaja napisał(a):a czy mozesz Ty tam zadzwonic=> w koncu tobie pani od rehabilitacji to wszystko mowila... Gdybym mogła zadzwonić zrobiła bym to już wczoraj i podała pełniejsze info. Kontakt jest dla osób zainteresowanych przygarnięciem pieska i nie bardzo wiem po co ten post:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
szmaja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 constancja napisał(a):Gdybym mogła zadzwonić zrobiła bym to już wczoraj i podała pełniejsze info. Kontakt jest dla osób zainteresowanych przygarnięciem pieska i nie bardzo wiem po co ten post:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: no chocby po to, zeby sie wiecej dowiedziec na temat psa, sa domy dla boksiow w okreslonym wieku i o okreslonych cechach... przepraszam, ze sie wtracam okrutnie. Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 O rany po co te przepychanki .Jeśli są domy to chyba ktoś zainteresowany może zadzwonić a niekoniecznie Constancja dzięki której to info dotarło Quote
szmaja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):O rany po co te przepychanki .Jeśli są domy to chyba ktoś zainteresowany może zadzwonić a niekoniecznie Constancja dzięki której to info dotarło jakie przepychanki? dalam ogloszenie o jednej bokserce, dzwonia do mnie ludzie, ktorzy chca bokserke, jak trafiam na fajna osobe, to jej opowiadam o jakims psie, ktory akurat jest do adopcji, stad chcialabym wiedziec wiecej, bo jesli sa dalej zainteresowani, to podaje im konkretny kontakt. moim zdaniem ten nie jest konkretny, dlatego grzecznie prosilam o "zadzwonienie" osobe, ktora bedzie miala pojecie z kim rozmawiac. ale ok, ide sie zajac "swoimi" bokserami. Quote
constancja Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 szmaja napisał(a):jakie przepychanki? dalam ogloszenie o jednej bokserce, dzwonia do mnie ludzie, ktorzy chca bokserke, jak trafiam na fajna osobe, to jej opowiadam o jakims psie, ktory akurat jest do adopcji, stad chcialabym wiedziec wiecej, bo jesli sa dalej zainteresowani, to podaje im konkretny kontakt. moim zdaniem ten nie jest konkretny, dlatego grzecznie prosilam o "zadzwonienie" osobe, ktora bedzie miala pojecie z kim rozmawiac. ale ok, ide sie zajac "swoimi" bokserami. Bardzo chętnie bym podała wszystkie potrzebne informacje "na tacy" ale nie jestem w stanie! Tak trudno to zrozumieć??? Nie zamierzam tłumaczyć się na forum z sytuacji w jakiej się znalazłam. Net to mój jedyny w tej chwili kontakt ze światem. Jeśli komuś rzeczywiście zależy na tym żeby sunia znalazła dom to łapie się wszystkiego (nawet kontaktu, który podałam), a nie się obraża. Quote
AgaiTheta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jutro zadzwonię, bardzo proszę o zmianę tytułu że szukamy choć domu tymczasowego, ta sunia musi żyć!!!!!!!!!! Quote
aniac50 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ludzie !!!! przecież chodzi o dobro boksia !!!!,czy to wazne pod jaki nr.się zadzwoni ???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
constancja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 AgaiTheta napisał(a):Jutro zadzwonię, bardzo proszę o zmianę tytułu że szukamy choć domu tymczasowego, ta sunia musi żyć!!!!!!!!!! Zupełnie nie wiem co dzieje się w temacie:niewiem: :niewiem: :niewiem: . Proszę zadzwoń bo widzę, że chyba nikogo nie interesuje los psiaka. I to tylko dlatego, że nie jestem w stanie podać bliższych informacji:angryy: . Jak coś będziesz wiedziała, proszę, powiadom mnie. Quote
AgaiTheta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Co będę w stanie zrobić to zrobię! Nie martw się, będę z Tobą w kontakcie :roll: Quote
constancja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 AgaiTheta napisał(a):Co będę w stanie zrobić to zrobię! Nie martw się, będę z Tobą w kontakcie :roll: Quote
Recommended Posts