mru Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 na zaginionych był i były foty :) ale myślę, że trzeba tu na dogo szukać. katjaczek pewnie się zjawi niebawem. [IMG]http://zaginionepsy.waw.pl/files/thumbs/t_2010_12_19_111959_342.jpg[/IMG] [IMG]http://zaginionepsy.waw.pl/files/thumbs/t_2010_12_19_111942_819.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 To ja te foty na zaginionych tez widzialam :):) Quote
mru Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 aha :) ale może ktoś nie widział! :) corgi taki haha ;) Quote
katjaczek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witam :) Pojechaliśmy na święta i zabraliśmy ze sobą obydwa psy:) Podróż tam była przejechana w nerwach, psy się stresowały i pewnie wzajemnie oddziaływały na siebie. Wracając było spokojnie. Doszło do małych spięć. Widać, że zaczyna rywalizować z moim psem i chce go zdominować.. Oprócz tego jest strasznym pieszczochem, po dworze chodzi już z uniesionym ogonem. Został zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i odrobaczony. Bardzo karny, jak mu tylko powiem "na miejsce" idzie do siebie na spanie:) Upomina się o pieszczoty podnosząc rękę swoim pyszczkiem:) Na smyczy chodzi bardzo ładnie, stara się nie wyprzedzać - kątem oka obserwuje nogę czy idzie równo:) Sam sobie dawkuje karmę, nie objada się. Tylko tyle ile potrzebuje by zaspokoić głód. Nieśmiało do zabawek podchodzi, zabiera i ucieka do siebie i tam porzuca jakby nie wiedział co dalej ma z nią robić:) Mój z kolei jak dziecko cieszy się z każdej nowej zabawki i szaleje:)) W domu zostają same. Wychodzimy z nimi o 7:00-7:30 i o 17:00, 21:30-22:00, nic nie jest pogryzione ani podrapane. Quote
Awit Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Witamy katjaczek:-) To fajny psiak z niego, taki dobry, cichy, ułożony pies. Jak ma na imię? A że rywalizują, hmmm, wg mnie to chyba normalne że się ustawiają i każdy chce być ważniejszy. Ale z tego co widzę, to psy wchodzące do domu gdzie jest rezydent, często robią wszystko by go zdominować. Quote
katjaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 a imię ma owszem, nic wyszukanego, ale reaguje na nie:) a zowie się Kajtek (bez majtek) :) Quote
Awit Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Kajtek też ładnie i nie znam żądnego Kajtka. Jak po sylwestrze? Boi się petard? Quote
sleepingbyday Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 trzeba mu zrobić dobre foty i zacząc ogłaszać. nie ma co czekać. Quote
Awit Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Tylko nie wiemy czy Katjaczek chce mu znaleźć dom. Quote
Szarotka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Nie dziwilabym sie jak by chcieli go zostawic. :):) Quote
Awit Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Prawda? Taki wypatrzony, wyodwiedzany w parku w śniegu i mrozie, dokarmiany, noce nieprzespane, dnie niespokojne dzięki niemu, w końcu własnoręcznie złapany:-) i socjalizowany pod czujnym ich okiem. I jak tu szukać mu domu.... Quote
katjaczek Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Witam, niestety dłuższy czas nie mogłam się odzywać. Niestety nadal szukamy właściciela. Musimy z mężem wyjechać zawodowo na dłuższy czas. Wszystko przeciwko się układa. Przywiązaliśmy się już do niego, ale niestety nie mamy go gdzie oddać. Mamy wyrzuty sumienia już,że po takich wydarzeniach w jego życiu znowu się zaczyna coś dziać. Jest przekochany, przytulanka, nie jest agresywny i toleruje inne zwierzaki. Gdyby ktoś z Was znał kogoś kto by chciał Kajtka to dajcie znać.. :placz: Quote
P78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [COLOR=red][B][url]http://www.dogomania.pl/threads/202888-OSTRO%C5%81%C4%98KA-i-okolice-potrzebna-natychmiastowa-interwencja[/url] POMOCY!!! ZAJRZYJCIE!!! PIES Z BUTELKĄ NA GŁOWIE!!![/B][/COLOR] Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 co teraz??? on ma ogłoszenia? cholera! Quote
Awit Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 A ja tak myślałam ostatnio sobie, co tam u niego słychać.... Katjaczek napisz kilka zdań tekstu, daj jakieś ładne fotki. Quote
katjaczek Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 nie umiem dodać zdjęć, próbuje i nic nie wychodzi.. Quote
mru Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 to podeślij mi [email][email protected][/email] i napisz tekst do ogłoszeń - wiek, wielkość charakter zawrzyj w tym jakoś fajnie :) Quote
Awit Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Ale żeś sobie pogrzebała w wątkach SBD:-) Też ciekawi mnie co z psiakiem. Quote
Recommended Posts