Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć!
Mam chętną na Fraszke! Tylko koleżanka chce najpierw zobaczyć psinkę i poznać jej charakter. I jak dziewczyny spodobają się sobie to Fraszka będzie miała dom. Suczka jest w Krakowie. Kiedy można by się spotkać i zobaczyć Fraszkę. Koleżanka nie może w poniedziałek wieczorem i w piątek.
pozdrawiam,
Karolina

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noo to z Mysłowic do Bukowna jest około 24 km :cool1: myślę, że najlepiej by było jakbyście przyjechały z koleżanką na miejscu zobaczyć Fraszkę - no ale to niech się jeszcze missieek wypowie ;)

Posted

My niezmotyrozowane, więc dzisiaj raczej odpada.
Warunki będą świetna. 6 ludzi do wypieszczenia i rozpieszczania Fraszki. Długie spacery i nauka podstawowych komend. Rodzinka mieszka w bloku. Nie mieli na stałe psa, ale bardzo często mają na przechowanie ( na 2-3 tygodnie) suczkę westa. Nad sterylizacją jeszcze pracuję, ale koleżanka jest raczej przeciwka sterylizacji. Ale też wiem, że nigdy nie dopuści do tego, żeby suka miała szczeniaki. Jak będzie musiała podpisać zaświadczenie, że musi sterylizować to wtedy to zrobi.
Mogę na PW dostać twój telefon? I gdzie by się odbyło spotkanie? Bo my jedziemy pociagiem...

Posted

Najlepiej byloby,gdybys chetna na Fraszke po prostu zobaczyla. Sama ocenisz czy da rade "upilnowac" sunie.
Ja tam jestem na sterylizacja. Ale moja poprzednia sunia nie byla sterylizowana,nigdy nie miala szczeniat.

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
mozemy sie juz chyba powoli cieszyc :)

wlasnie dzwonila bardzo mila osobka - alicja77

wraz z corkami chce adoptowac Fraszke

mieszka w Poznaniu
i tu moja wielka prosba do jakiegos dogomaniaka stamtad
kto zglasza sie na ochotnika aby wpasc do alicja77 i sprawdzic warunki

juz o wszystko wypytalam przez tel
potrzebne tylko potwierdzenie kogos zaufanego i mozemy zaczac szukac transportu :multi:

Fraszka zamieszkalaby w bloku, co weekend prawie jezdzilaby z Pania na dzialke, bedzie wysterylizowana, Pani dbala o swoje poprzednie zwierzaki i nia tez sie dobrze zajmie :lol: