tanina Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cześć! Mam chętną na Fraszke! Tylko koleżanka chce najpierw zobaczyć psinkę i poznać jej charakter. I jak dziewczyny spodobają się sobie to Fraszka będzie miała dom. Suczka jest w Krakowie. Kiedy można by się spotkać i zobaczyć Fraszkę. Koleżanka nie może w poniedziałek wieczorem i w piątek. pozdrawiam, Karolina Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Fraszka jest w Bukownie - więc dużo bliżej niż Kraków :razz: 20 km od Dąbrowy, a koleżanka skąd jest? :razz: Quote
tanina Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Koleżanka jest z Mysłowic. Mieszka bardzo blisko mnie, więc będę miała oko na Fraszke:p Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 noo to z Mysłowic do Bukowna jest około 24 km :cool1: myślę, że najlepiej by było jakbyście przyjechały z koleżanką na miejscu zobaczyć Fraszkę - no ale to niech się jeszcze missieek wypowie ;) Quote
tanina Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Koleżanka chce pojechać i zobaczyć Fraszkę, bo chce poznać jej charakter i zobaczyć czy do siebie będą pasować. Quote
missieek Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 mozecie wpasc nawet zaraz :) a jakie warunki zapewni kolezanka Fraszce? bedzie wysterylizowana? blok/dom? miala juz jakies zwierzaki? czy obecnie jakies ma? Quote
tanina Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 My niezmotyrozowane, więc dzisiaj raczej odpada. Warunki będą świetna. 6 ludzi do wypieszczenia i rozpieszczania Fraszki. Długie spacery i nauka podstawowych komend. Rodzinka mieszka w bloku. Nie mieli na stałe psa, ale bardzo często mają na przechowanie ( na 2-3 tygodnie) suczkę westa. Nad sterylizacją jeszcze pracuję, ale koleżanka jest raczej przeciwka sterylizacji. Ale też wiem, że nigdy nie dopuści do tego, żeby suka miała szczeniaki. Jak będzie musiała podpisać zaświadczenie, że musi sterylizować to wtedy to zrobi. Mogę na PW dostać twój telefon? I gdzie by się odbyło spotkanie? Bo my jedziemy pociagiem... Quote
missieek Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 jest osoba chetna na Fraszke ale jej nie wysterylizuje, bedzie pilnowac mieszka w bloku co o tym myslicie? Quote
Ulka18 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Najlepiej byloby,gdybys chetna na Fraszke po prostu zobaczyla. Sama ocenisz czy da rade "upilnowac" sunie. Ja tam jestem na sterylizacja. Ale moja poprzednia sunia nie byla sterylizowana,nigdy nie miala szczeniat. Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 no właśnie to jest problem bo wiele suk nigdy nie miało szczeniąt i jest ok, ale wielu też się "udało jakimś cudem wymknąć" - najlepiej się poznać osobiście i pogadać Quote
missieek Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 osoba zastanawiajaca sie nad fraszka adoptowala psiaka ze schroniska wiec urwis nadal bez domu Quote
Camara Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ponownie wystawiłam Fraszke na allegro!!! Quote
masienka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A co z tym ewentualnym domkiem w Niemczech? Odzywali sie? Quote
wandul 66 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Fraszka , kiedy znajdziesz ten domek??? Quote
missieek Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='masienka']A co z tym ewentualnym domkiem w Niemczech? Odzywali sie?[/QUOTE] nie juz sie nie odezwali Quote
masienka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 To Fraszencja na gore. A jak sie nie odezwali to nie wiedza co traca! Quote
Therion Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Fraszka podskakuje na pierwsza strone. Quote
alicja77 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cześć jestem zainteresowana Fraszką , mój tel.606040379 dom.0618244073 e - mail [email][email protected][/email] Quote
beka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Czyzby Fraszce się wreszcie poszczęściło? Quote
missieek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='alicja77']Cześć jestem zainteresowana Fraszką , mój tel.606040379 dom.0618244073 e - mail [email][email protected][/email][/QUOTE] napisalam maila czekam na odpowiedz Quote
Ulka18 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ja trzymam kciuki caly czas, kochana Fraszka musi znalezc domek. Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 trzymam :kciuki: Alicja skąd jesteś??? :razz: Quote
missieek Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: mozemy sie juz chyba powoli cieszyc :) wlasnie dzwonila bardzo mila osobka - alicja77 wraz z corkami chce adoptowac Fraszke mieszka w Poznaniu i tu moja wielka prosba do jakiegos dogomaniaka stamtad kto zglasza sie na ochotnika aby wpasc do alicja77 i sprawdzic warunki juz o wszystko wypytalam przez tel potrzebne tylko potwierdzenie kogos zaufanego i mozemy zaczac szukac transportu :multi: Fraszka zamieszkalaby w bloku, co weekend prawie jezdzilaby z Pania na dzialke, bedzie wysterylizowana, Pani dbala o swoje poprzednie zwierzaki i nia tez sie dobrze zajmie :lol: Quote
alicja77 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 To my! Cieszymy się bardzo. Czekamy na Fraszkę!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts