wandul 66 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 FRASZKA , podnosze na dobranoc albo na dzieńdobry Quote
masienka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 hopaj malenka, taka jestes sliczna i co? Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jejkuuu ludzie widziałam dziś Fraszkę i dziwię się okrutnie, że nie ustawia się po nią kolejka!!!!!! ona jest tak przepiękna, że brak słów :loveu: :loveu: :loveu: fantastyczna - wesoła, zsocjalizowana z psami i ludźmi, usłuchana - CUDO!!!! a mega oryginalny wygląd powala na kolana :loveu: Quote
masienka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [LEFT]Ja wprawdzie nie widzialam:placz: ale zakochalam sie po samych zdjeciach:loveu: a kolejki jak nie bylo, tak nie ma:shake: [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/1789/fraszka3gz7.jpg[/IMG][/LEFT] Quote
Therion Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Kto ma ochote na taka słodka szczeniaczkę. Quote
agusiazet Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Zaglądamy, zaglądamy, jeszcze kciuki trzymamy!!! Quote
Amanita Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ja też zaglądam i też nie mogę uwierzyć w to, że ta kruszyna nie ma jeszcze domu. Ona jest naprawdę prześliczna:loveu: Dziewczyny może skontaktujcie się z madalenką. Pytała ostatnio o naszego Blacky'ego - jej znajoma - treserka koni (czy jakoś tak:oops:) szuka szczeniaka. Są oczywiście pewne warunki - dobrze byłoby, żeby wyrósł na dużego i dosyć silnego psiaka, bo pani chciałaby go zabierać ze sobą do stadniny, gdzie biegałby z konikami;) Mieszkałby w mieszkaniu. Nasz Blacky znalazł inny domek, więc gdybyście widziały Fraszkę w takiej roli, to może warto zapytać madalenki, czy to jeszcze aktualne. Quote
Therion Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Jakies fatum , czy co, taki piekny pies i bez domu. Quote
Camara Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Ulka18']Czy Fraszka jest na allegro?[/quote] Jest, ja ją wystawiałam. I wiem, że był odzew... ale nie mam informacji co z tego wyszło, bo kontakt przekazałam missieek. Quote
Recommended Posts