Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejkuuu ludzie widziałam dziś Fraszkę i dziwię się okrutnie, że nie ustawia się po nią kolejka!!!!!! ona jest tak przepiękna, że brak słów :loveu: :loveu: :loveu: fantastyczna - wesoła, zsocjalizowana z psami i ludźmi, usłuchana - CUDO!!!! a mega oryginalny wygląd powala na kolana :loveu:

Posted

[LEFT]Ja wprawdzie nie widzialam:placz: ale zakochalam sie po samych zdjeciach:loveu: a kolejki jak nie bylo, tak nie ma:shake:

[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/1789/fraszka3gz7.jpg[/IMG][/LEFT]

Posted

Ja też zaglądam i też nie mogę uwierzyć w to, że ta kruszyna nie ma jeszcze domu. Ona jest naprawdę prześliczna:loveu: Dziewczyny może skontaktujcie się z madalenką. Pytała ostatnio o naszego Blacky'ego - jej znajoma - treserka koni (czy jakoś tak:oops:) szuka szczeniaka. Są oczywiście pewne warunki - dobrze byłoby, żeby wyrósł na dużego i dosyć silnego psiaka, bo pani chciałaby go zabierać ze sobą do stadniny, gdzie biegałby z konikami;) Mieszkałby w mieszkaniu. Nasz Blacky znalazł inny domek, więc gdybyście widziały Fraszkę w takiej roli, to może warto zapytać madalenki, czy to jeszcze aktualne.

Posted

[quote name='Ulka18']Czy Fraszka jest na allegro?[/quote]

Jest, ja ją wystawiałam. I wiem, że był odzew... ale nie mam informacji co z tego wyszło, bo kontakt przekazałam missieek.