Eden Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Prosze przekazać ode mnie Panu weterynarzowi ze schroniska w Sosnowcu żeby swój dyplom włozył do niszczarki:angryy: i nie mam na myśli tylko Bazyla, jak zobaczyłam zdjęcie tego małego psiaka z guzem wiekszym od samego psa:crazyeye:. Porcja nowych zdjęc Bazyla tym razem ze spaceru, codziennie zwiększam mu dystans, chłopak ambitny i uwielbia węszenie na spacerach. Troche jest kłótliwy;) w stosunku do innych psow dlatego luzem chodzi w kagańcu. Przypuszczam że agresja w stosunku do innych psów pozostała ze schroniska, był słaby i chory aby przeżyć nauczył się bronić. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Eden Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kto pierwszy ten lepszy ;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sosiczka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Dupa mu odżyła to zaczyna się rządzić :evil_lol: Eden jak myślisz czy zaczynamy już robić ogłoszenia i szukać nowego domu? Quote
abra64 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 a ja go cały czas ogłaszam. Podaję nr Sylwii , nie miałaś żadnych zapytań? Quote
Eden Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Można Bazyla ogłaszać, mam nadzieje że trafi mu się wspaniały dom bo na to w pełni zasługuje. Quote
Eden Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Można te ogłoszenia uaktualnić bo te mogą potencjalnych właścicieli zniechęcać i wstawić nowe zdjęcia Zapomniałam o najważniejszej sprawie, u Bazyla padaczka została wykluczona :multi: od trzech tygodni nie dostaje już luminalu i jest wszystko ok. Quote
Eden Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Z tych silnych lekarstw już nic, jedynie podaje mu Asparginian (magnez z potasem) ma wzmocnić system nerwowy. Quote
Eden Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Pare portretów Bazyla, dziwnie się przygląda jak zobaczy aparat :-) Zobaczcie jak mu pięknie sierść zaczyna błyszczeć, piękny pies !!!!! Uploaded with ImageShack.us Co ta kobita ma w ręce??????? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lu_Gosiak Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 nie do poznania...co wspaniala opieka i milosc moze zdzialac:):) Quote
Eden Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Bazyl ze swoją nową zabawką, dostał ją od mojej bratanicy i nie rozstaje się z nią:-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A teraz spacery, które uwielbia od momentu jak zaczął chodzić Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A tak się zakończył spacer ;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
maciaszek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Hmmm... a może by tak tytuł wątku zmienić? :) Quote
Eden Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Z takim tytułem to on nigdy domu nie znajdzie:eviltong: Quote
sosiczka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Eden możesz sklecić jakiś którki tekst do ogłoszeń? Stosunek do ludzi, psów jest ważny, jak zachowuje się w domu itp. Zrobię mu tekst do ogłoszen i zrobimy mu ogłoszenia. Quote
kuba123 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jaki on jest piękny mam słabość do czarnych ON-ków dlaczego nie mogę mieć w domu dwóch psów:placz::placz::placz: co do spacerów to się dziad zataczał i czołgał tyłem po śniegu, a i tak musiałam za nim biegać Quote
Eden Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Tak na dobrą sprawe to dopiero poznaje zachowanie Bazyla na spacerach, swoje poczatki spedził w moim ogródku ze względu na stan zdrowia. na spacerach puszczam go w kagańcu, boje sie że nie zapanuje nad nim i nie odwołam go od innych psów. Koty go interesuja umiarkowanie, zauważa je ale furii nie dostaje. Do ludzi bardzo przyjażnie nastawiony do kazdego macha ogonem, w domu uwielbia byc głaskany, szczotkowany, dopieszczany chyba nie zaznal tego duzo w swoim życiu. Tak ogólnie to bardzo fajny psiak który potrzebuje dużo miłości a napewno ją odwzajemni u mnie jest troche zazdrosny o Nukę i Borysa. Uwielbia zasypiać z pycholem połozonym na stopie, musi czuć obecność człowieka. Quote
Eden Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Będę w sobotę SCC na akcji adopcyjnej a nie mam dla Bazyla książeczki zdrowia:shake: w schronisku był szczepiony. Nie wpuszczą mnie bez aktualnej książeczki Quote
kuba123 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mam dom dla Bazyla za jakieś 2, 3 tygodnie Quote
Eden Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 SUPER !!!! Czy to już pewne na 100%, sprawdzony już, będzie tam miał się dobrze, to męzczyzna specjalnej troski i zasługuje na najlepszy dom? Quote
Eden Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Adopcja Bazyla się nie powiodła, ogłaszamy go dalej :-( Quote
ossa98 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Przykra wiadomośc. Bazylątko jest jednak tak urocze, że na pewno znajdzie swój upragniony dom. Quote
Jenny19 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1553723463 Quote
Recommended Posts