Jump to content
Dogomania

BAZYL- szukamy domku stałego p o m o c y !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Prosze przekazać ode mnie Panu weterynarzowi ze schroniska w Sosnowcu żeby swój dyplom włozył do niszczarki:angryy: i nie mam na myśli tylko Bazyla, jak zobaczyłam zdjęcie tego małego psiaka z guzem wiekszym od samego psa:crazyeye:.
Porcja nowych zdjęc Bazyla tym razem ze spaceru, codziennie zwiększam mu dystans, chłopak ambitny i uwielbia węszenie na spacerach. Troche jest kłótliwy;) w stosunku do innych psow dlatego luzem chodzi w kagańcu. Przypuszczam że agresja w stosunku do innych psów pozostała ze schroniska, był słaby i chory aby przeżyć nauczył się bronić.

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Można te ogłoszenia uaktualnić bo te mogą potencjalnych właścicieli zniechęcać i wstawić nowe zdjęcia Zapomniałam o najważniejszej sprawie, u Bazyla padaczka została wykluczona :multi: od trzech tygodni nie dostaje już luminalu i jest wszystko ok.

• 2 weeks later...
Posted

Bazyl ze swoją nową zabawką, dostał ją od mojej bratanicy i nie rozstaje się z nią:-)

A teraz spacery, które uwielbia od momentu jak zaczął chodzić

A tak się zakończył spacer ;-)

Posted

Eden możesz sklecić jakiś którki tekst do ogłoszeń?
Stosunek do ludzi, psów jest ważny, jak zachowuje się w domu itp.
Zrobię mu tekst do ogłoszen i zrobimy mu ogłoszenia.

Posted

jaki on jest piękny
mam słabość do czarnych ON-ków
dlaczego nie mogę mieć w domu dwóch psów:placz::placz::placz:

co do spacerów to się dziad zataczał i czołgał tyłem po śniegu, a i tak musiałam za nim biegać

Posted

Tak na dobrą sprawe to dopiero poznaje zachowanie Bazyla na spacerach, swoje poczatki spedził w moim ogródku ze względu na stan zdrowia. na spacerach puszczam go w kagańcu, boje sie że nie zapanuje nad nim i nie odwołam go od innych psów. Koty go interesuja umiarkowanie, zauważa je ale furii nie dostaje. Do ludzi bardzo przyjażnie nastawiony do kazdego macha ogonem, w domu uwielbia byc głaskany, szczotkowany, dopieszczany chyba nie zaznal tego duzo w swoim życiu. Tak ogólnie to bardzo fajny psiak który potrzebuje dużo miłości a napewno ją odwzajemni u mnie jest troche zazdrosny o Nukę i Borysa. Uwielbia zasypiać z pycholem połozonym na stopie, musi czuć obecność człowieka.

Posted

Będę w sobotę SCC na akcji adopcyjnej a nie mam dla Bazyla książeczki zdrowia:shake: w schronisku był szczepiony. Nie wpuszczą mnie bez aktualnej książeczki

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...