Paula95 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Uwaga! Pilnie szukamy domu dla tej młodziutkiej suni!!! [SIZE=2]Suczka nie radzi sobie w schroniskowych warunkach! Schronisko to dla niej ogromny koszmar! Nie potrafi znieść mrozów! Błagam o pomoc! Sunia jest malutka, mniej więcej wielkości dużego yorka. Jest bardzo delikatna, grzeczna. Na zdjęciach wychodzi na większą, ale w rzeczywistości to kruszynka. Błagam o DS lub DT!!! Trafiła do nas 28 listopada. 607350567-prosiłabym dzwonić po godz.16.00 [email protected] [SIZE=5]Błagam o pomoc!!!Sunia sobie nie poradzi! Edit! Sunia została odebrana przez właściciela! Jest już u siebie, w domku!:) Quote
xxxx52 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 To nie mozna ja zamknac do pomieszczen schroniskowych np do biura lub zabrac ta pol porcji do siebie do domu? Quote
conceited Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ale piekna sunia. mysle, ze przy fajnych ogloszeniach szybko znajdzie dom. przypomiina naszego Mikiego, o ktorego domki sie bily. trzymam kciuki ! Quote
Paula95 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 xxxx52 napisał(a):To nie mozna ja zamknac do pomieszczen schroniskowych np do biura lub zabrac ta pol porcji do siebie do domu? W schronisku nie mamy ogrzewanych pomieszczeń...;( Ja nie mogę zabrać jej do domu...rodzice się na to nie zgodzą... Tula, bo tak ma na imię sunia, ciągle chodzi za człowiekiem. Mogłaby być tylko ciągle głaskana. Quote
marta23t Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 jaka ona jest w stosunku do innych psów- konkretniej małych suczek? w jakim może być wieku? Quote
marta23t Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 jeśli do suk jest ok- tzn jest uległa mogę porozmawiać z mężem na d możliwością dania jej dt Quote
farmerka63 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 O choroba... Jest identyczna jak Karmel wyadoptowany z naszego schroniska! Zaraz napiszę do martaipieski - ona ma kontakt z nowym pańciostwem Karmelka - może chcieliby koleżankę dla Karmela ? Quote
xxxx52 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tylko nalezy ja wykstrowac,zeby nie zachcialo sie ludziom slociutkich szczeniaczkow. Quote
farmerka63 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Karmel jest wykastrowany - schronisko w Jędrzejewie bardzo skrupulatnie przestrzega wszystkich zabiegów weterynaryjnych . Quote
wieso Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='Paula95']Uwaga! Pilnie szukamy domu dla tej młodziutkiej suni!!! [SIZE=2]Suczka nie radzi sobie w schroniskowych warunkach! Schronisko to dla niej ogromny koszmar! Nie potrafi znieść mrozów! Błagam o pomoc! Sunia jest malutka, mniej więcej wielkości dużego yorka. Jest bardzo delikatna, grzeczna. Na zdjęciach wychodzi na większą, ale w rzeczywistości to kruszynka. Błagam o DS lub DT!!! Trafiła do nas 28 listopada. 607350567-prosiłabym dzwonić po godz.16.00 [email protected] [SIZE=5]Błagam o pomoc!!!Sunia sobie nie poradzi! jakie przerazenie w tych oczkach, eh czemu mieszkam tak daleko :( Quote
Paula95 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 marta23t napisał(a):jeśli do suk jest ok- tzn jest uległa mogę porozmawiać z mężem na d możliwością dania jej dt Byłoby cudownie. Tula strasznie tęskni za człowiekiem...Już piszę do pani ze schronu, jak sunia zachowuje się w stosunku do innych suczek, bo ja jeszcze suni nie widziałam w schronie, będę tam dopiero jutro lub w sobotę... Quote
Paula95 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 farmerka63 napisał(a):O choroba... Jest identyczna jak Karmel wyadoptowany z naszego schroniska! Zaraz napiszę do martaipieski - ona ma kontakt z nowym pańciostwem Karmelka - może chcieliby koleżankę dla Karmela ? Byłoby świetnie!:) Quote
farmerka63 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Tu jest wątek Karmelka - Tula jest identyko , tylko zminiaturyzowana :) http://www.dogomania.pl/threads/184202-m%C5%82ody-Karmelek-o-slicznej-urodzie-juz-w-nowym-domku Quote
marta23t Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Paula95 napisał(a):Byłoby cudownie. Tula strasznie tęskni za człowiekiem...Już piszę do pani ze schronu, jak sunia zachowuje się w stosunku do innych suczek, bo ja jeszcze suni nie widziałam w schronie, będę tam dopiero jutro lub w sobotę... no to czekam na wieści ja urabiam małża. mam znajomą która chciała shih tzu zadzwonię i podpytam bo taki mały kudłacz to w sumie jak shih hehhehe Quote
Paula95 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Jak tylko dostanę odpowiedź na maila, to od razu będę pisać.:) Quote
marta23t Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 to czekam na wieści. to jest w sumie najważniejszy warunek bo mam 3 psy w tym 1 psa z padaczką i mała musiałaby być spokojna i uległa. sikać i niszczyć może sobie do woli:) Quote
Paula95 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Na razie nie dostaję odpowiedzi od pani... Quote
wieso Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 jaka szkoda :( zebym ja mieszkala blizej...... Quote
leni356 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Wysłałam zdjęcia do pani z Wrocławia, mam nadzieję że się spodoba, pani dzwoniła w sprawie innego kudłacza. Miała wcześniej kudłacze Quote
Recommended Posts