Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisał [B]Grey[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/showthread.php?p=15798737#post15798737"][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Cieszę się ,że poważnie podchodzicie do tego spotkania ,ja biorę narzędzia i jestem .

Grey??????????czekamy na Tw; złoszenie:P

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hm no fajnie , tylko ja 22 V wystawiam się 2 tys km od siebie.
Mam jednak nadzieję, ze Pan GROT pojawi sie z "czymś nowym swoim", coby było na czym poćwiczyć.

Posted

Przyszłam się nieśmiało przywitać :) Mam na imię Anka i jestem z Włocławka.
Jadę z Wami :multi:
Niestety moje doświadczenia są znikome, ale bardzo mi zależy żeby sie uczyć :fadein:
Miałyście wspaniały pomysł z warsztatami i semi, cieszę się, że mogę do Was dołączyć :multi:

Ilka21 szkoda, że Cię nie poznam, trochę na to liczyłam8)

Posted

[quote name='fankafanty']Przyszłam się nieśmiało przywitać :) Mam na imię Anka i jestem z Włocławka.
Jadę z Wami :multi:
Niestety moje doświadczenia są znikome, ale bardzo mi zależy żeby sie uczyć :fadein:
Miałyście wspaniały pomysł z warsztatami i semi, cieszę się, że mogę do Was dołączyć :multi:

Ilka21 szkoda, że Cię nie poznam, trochę na to liczyłam8)[/QUOTE]

Ojej, przykro mi ale nic straconego bo zawsze mozesz do mnie wpaść, zapraszam ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ilka21']Ojej, przykro mi ale nic straconego bo zawsze mozesz do mnie wpaść, zapraszam ;)[/QUOTE]
Dzięki za zaproszenie :smile: Mam nadzieję, że w przyszłości skorzystam ;)

Posted

Ooo Ilona, szkoda, że Cię nie będzie :(

A ja mam takie inne pytanko ;)
[B]Czy ktoś może po seminarium wybiera się na wystawę do Radomia ?[/B]

Posted

Witam
Trafilam przypadkiem na watek i pomyslalam ze moze chcecie do "popróbowania" goldenka?:) Bede wtedy w Olsztynie i moge go podrzucic na warsztaty.Piesek 10 lat,grzeczny,spokojny,juz po karierze wystawowej takze jak cos sie "popsuje" to nikt nie będzie płakał;)

Posted

Na prawdę nikt nie wybiera się do Radomia ? :(
Ewentualnie może ktoś wraca po seminarium do Warszawy, w sobotę już lub w niedzielę rano ?

• 4 weeks later...
Posted

mogłabym poprosić o jakieś fotki, filmiki? podałabym maila na pw

a było oczywiście fantastycznie, kto nie był niech żałuje :)

Guest GROT *
Posted

Dziekujemy za miłe przyjecie na seminarium i nie tylko ;)

Swietny pomysł na wymiane doświadczeń i osobistych spotkań

Ukłon dla Gru za zorganizowanie całego Seminarium i wspaniałego grila u siebie !!!! oraz WIELKI kunszt groomerski

Posted

Dziękujemy bardzo (ja i Karolina-Lilki16) Państwu Lenarcikom za uświetnienie swoją obecnością naszego seminarium.Było nam bardzo miło,że pomimo napiętego czasu zechcieliście Państwo przyjąć zaproszenie.

Posted

Robię też wielki ukłon w stronę Karolci-Lilki16 za świetne przygotowanie seminarium od strony logistycznej.
Nie mogę jeszcze umieścić fotek z tej imprezy bo nie mam zgody Kasi z Warszawy.Zdjęcia są jej autorstwa.
Mam nadzieję ,że Kasia niebawem odezwie się i wtedy fotki z "robienia" goldena i sznaucera pojawią się na tym wątku;)