Jump to content
Dogomania

Nadzieja nigdy nie gaśnie... i dobrze! Sonia ma wreszcie DS! :)

Recommended Posts

Posted

Imię: Sonia
Rasa: mieszaniec
Miasto: Głogów
Sterylizacja: tak
Szczepienia: tak
Kontakt w sprawie adopcji:
* [email protected]
* 667 096 617

Witam wszystkich internautów!

Postanowiłam do Was napisać, ponieważ mam nadzieję, że ktoś mnie w końcu pokocha... Przecież ja tak bardzo kocham ludzi, czy tego nie widać? Nie lubię przebywać zamknięta w kojcu, zrobię wszystko, żeby z niego wyjść i móc przytulić się do człowieka.

Nie jestem ideałem. Nie umiem chodzić na smyczy, zdarza mi się warknąć na jakiegoś psa. Ale czy istnieje ktoś bez wad? Wspólnie możemy je wyeliminować!

Mówią, że mam 2 lata. To nie jest dużo, prawda? Jeszcze się mogę wiele nauczyć!

Więc jeśli nie boisz się wyzwań i chciałbyś zyskać wiernego przyjaciela nie czekaj... Zadzwoń pod numer 667 096 617 lub napisz wiadomość na adres [email protected].

Będę na Ciebie czekać,
Sonia

• 3 weeks later...
Posted

Soniu kochana, nawet nasza wetka z Poznania dziś o Ciebie pytała czy tu już w domu... Schronisko działa dopiero od sierpnia, ale jesteś jednym z czterech psiaków, które są tam od początku i dalej nie znalazły domu :(

• 2 weeks later...
Posted

No, więc Sonia od wczoraj w nowym domu :) Państwo zakochani, nasza Sonia bardzo przypomina ich Sonie, która odeszła w grudniu w wieku 17 lat. Mała spała już dzisiaj z panem w łóżku, później przeniosła się na fotel. A wczoraj już nowego pana obszczekała, bo... Bezczelnie wyłączył jej telewizor! A ona przecież oglądała :evil_lol: Jak włączył go z powrotem to dopiero przestała szczekać ;) Ma kociego kolegę Filipa, który jest... kotką :D Ganiała już dziś po podwórku, obszczekała sąsiadów, bawi się już z domownikami. Myślę, że będzie ok ;)

A tak przy okazji - źle napisałam wcześniej, Sonia nie mieszka w Warszawie, tylko w Przasnyszu, w Warszawie mieszka córka Państwa ;)

Posted

ciemnaczekolado, a wiesz, że Sonia to mama Tosi i Moruska? Trafili do nas całą rodziną Sonia i jej czwórka dzieci. Dwoje już w nowych domach, Sonia już też, jeszcze tylko Tosia i Morus...