Drzagodha Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Imię: Sonia Wiek: ok. 2 lat Płeć: suczka Rasa: mieszaniec Miasto: Głogów Sterylizacja: tak Szczepienia: tak Kontakt w sprawie adopcji: * [email protected] * 667 096 617 Witam wszystkich internautów! Postanowiłam do Was napisać, ponieważ mam nadzieję, że ktoś mnie w końcu pokocha... Przecież ja tak bardzo kocham ludzi, czy tego nie widać? Nie lubię przebywać zamknięta w kojcu, zrobię wszystko, żeby z niego wyjść i móc przytulić się do człowieka. Nie jestem ideałem. Nie umiem chodzić na smyczy, zdarza mi się warknąć na jakiegoś psa. Ale czy istnieje ktoś bez wad? Wspólnie możemy je wyeliminować! Mówią, że mam 2 lata. To nie jest dużo, prawda? Jeszcze się mogę wiele nauczyć! Więc jeśli nie boisz się wyzwań i chciałbyś zyskać wiernego przyjaciela nie czekaj... Zadzwoń pod numer 667 096 617 lub napisz wiadomość na adres [email protected]. Będę na Ciebie czekać, Sonia Quote
Mani2000 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Soniu,tak mi cię żal..... Obyś szybko do domku poszła.... Quote
Drzagodha Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Ktoś chętny pomóc w ogłoszeniach? Ja nie mam aktualnie dostępu do internetu i leżę z ogłoszeniami :( Quote
Mani2000 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ja moge cos zrobić tylko potrzebuje tekstu Quote
BasiaD Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 SOŃKA Ty ślicznoto wskakuj na 1 po domek! Quote
Mani2000 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesołych świąt Soniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Drzagodha Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Byli państwo zainteresowani Sonią, ale jakoś ucichli :( Quote
Drzagodha Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Soniu kochana, nawet nasza wetka z Poznania dziś o Ciebie pytała czy tu już w domu... Schronisko działa dopiero od sierpnia, ale jesteś jednym z czterech psiaków, które są tam od początku i dalej nie znalazły domu :( Quote
Drzagodha Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Wykupiłam Soni pakiet ogłoszeń na bazarku, może coś się ruszy, bo te zrobione przeze mnie nic nie dają :( Quote
Drzagodha Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Soniu kochana, gdzie Twój Człowiek? Quote
Drzagodha Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Do Soni trzeba chyba więcej ciotek zaprosić, bo tu tak cicho jakoś... Quote
BasiaD Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Śliczna Sonieczko pokazuj się na początku..NIech Ci się przydarzy domeczek... Quote
Drzagodha Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Panie i Panowie, trzymajcie mocno kciuki, jak wizyta wypadnie ok, to Sońka zamieszka niedługo w Warszawie ;) Quote
fiorsteinbock Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Qrcze, zaciskam mocno i czekamy na wynik :) Quote
Drzagodha Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Już po wizycie, jutro jedziemy do nowego domu! :) Quote
Drzagodha Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 No, więc Sonia od wczoraj w nowym domu :) Państwo zakochani, nasza Sonia bardzo przypomina ich Sonie, która odeszła w grudniu w wieku 17 lat. Mała spała już dzisiaj z panem w łóżku, później przeniosła się na fotel. A wczoraj już nowego pana obszczekała, bo... Bezczelnie wyłączył jej telewizor! A ona przecież oglądała :evil_lol: Jak włączył go z powrotem to dopiero przestała szczekać ;) Ma kociego kolegę Filipa, który jest... kotką :D Ganiała już dziś po podwórku, obszczekała sąsiadów, bawi się już z domownikami. Myślę, że będzie ok ;) A tak przy okazji - źle napisałam wcześniej, Sonia nie mieszka w Warszawie, tylko w Przasnyszu, w Warszawie mieszka córka Państwa ;) Quote
ciemnaczekolada Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Lubię takie szczęśliwe zakończenia :) Quote
Drzagodha Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 ciemnaczekolado, a wiesz, że Sonia to mama Tosi i Moruska? Trafili do nas całą rodziną Sonia i jej czwórka dzieci. Dwoje już w nowych domach, Sonia już też, jeszcze tylko Tosia i Morus... Quote
Recommended Posts