Jump to content
Dogomania

Dwie siostry szczeniakii z Drohiczyna - Lilo i Tosia już szcześliwe w DS!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ladySwallow']W sobotę będę w centrum, jeśli interesuje Cię wypad na kawę bez Tosi, możemy się umówić - ale z rana, bo po południu już wracamy ;)[/QUOTE]

Chętnie! :)
Na pw napisz mi o której, i gdzie.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jaanna019']Dziewczyny ja z innej beczki. Trzeba pomóc chłopakowi, który szuka stancji w Lublinie. Musi znaleźć lokum gdzie go przyjmą z psem inaczej pies straci pana. Pomóżcie im.[/QUOTE]

To wcale nie jest takie łatwe, najlepiej znaleźć najpierw lokum, potem zrobić dobre wrażenie i na końcu mówić o psie... Ja nie mam żadnych kontaktów praktycznie, trzeba szukać w ogłoszeniach niestety... Ile chłopak ma czasu, jaki to pies?

Posted

Zaglądam do Tosi>:razz: Ja tu juz byłam, ale nie wiem czy cos naskrobałam.:roll:
[B]Miłej podrózy[/B]. :Rose::Rose:
Sunia jak taka mądra to pewnie przespi cała drogę:lol: Te wyżełkowate tak mają, jakiś geniusz w nich drzemie. U nas chyba Agnieszka odchowała maluńką w typie wyzełka sunie i jak z nią podróżowała, sunia spała sobie a ludzie sie dziwili,[B]jaki to madry piesek.[/B]
:klacz::Dog_run:

Posted

[quote name='ladySwallow']To wcale nie jest takie łatwe, najlepiej znaleźć najpierw lokum, potem zrobić dobre wrażenie i na końcu mówić o psie... Ja nie mam żadnych kontaktów praktycznie, trzeba szukać w ogłoszeniach niestety... Ile chłopak ma czasu, jaki to pies?[/QUOTE]
Shar pei z tego wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196887-Aston-szuka-domu[/url]

Posted

[quote name='jaanna019']Shar pei z tego wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196887-Aston-szuka-domu[/url][/QUOTE]

Popytam, ale nic nie obiecuje, znalezienie takiej stancji wcale nie jest proste...

Dziś jedziemy, Tosia pozna nowych Państwa - dam znać dopiero w sobotę wieczorem, bo będę bez internetu :)

Guest monia3a
Posted

[B]ladySwallow[/B] masz dobrą rękę do zwierząt, duże buziaki dla Ciebie za pomoc :loveu:

Posted

Jestem gościnnie na chwilę na necie, Tosia była bardzo grzeczna, ładnie przespała całą drogę. Odebrał ją przyszły właściciel, bardzo sympatyczny i konkretny, mam obiecane zdjęcia, filmiki i relacje :) Obie umowy prześlę Ci monia3a w przyszłym tygodniu, przyślij mi na PW adres :)

Posted

[quote name='ladySwallow']Jestem gościnnie na chwilę na necie, Tosia była bardzo grzeczna, ładnie przespała całą drogę.:)[/QUOTE]

Chciałoby sie powiedzieć: "A nie mówiłam!?":loveu:

Guest monia3a
Posted

Trzeba się wybrać do tej ''chodowczyni'' i ciekawe z jakim nabytkiem wrócimy ?? ;)

[quote name='ladySwallow']Obie umowy prześlę Ci monia3a w przyszłym tygodniu, przyślij mi na PW adres :)[/QUOTE]

Bardzo chętnie tylko wyczyść swoją skrzynkę :)

Posted

Tosia już się zaaklimatyzowała w nowym domku, sika ładnie na matę, śpi z nowymi właścicielami na łóżku :) Rodzice Państwa już poznali Tosię i są zachwyceni nią i jej zakręconym ogonkiem :) Dziś dziewczynkę czeka pierwszy, krótki spacer :)

Posted

LadyS bardzo ci dziękuję za opiekę nad dziewczynkami. Wiem, że znalazłaś im najlepsze domki i teraz już będą szczęśliwe. Dzięki jeszcze raz. Ciekawe co mój Tosiek powie na spacerek ;)

Posted

Słodka maleńka.:loveu::loveu::loveu:
A ja moge nie w temacie troche? Bo bardzo sie ciesze, mogę?:oops:
Nasz niewidomy 6 letni onkowaty LORD jedzie do nowego domku do Wroclawia!
Teraz, kiedy juz nawet optymiści tracili nadzieję:multi: I tez bedzie spał w domku...:lol: